Şimdi Ara

HTC Desire C mi, HTC Wildfire S mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, almayı düşündüğüm bu iki telefondan hangisini önerirsiniz? İkisinin de fiyatları yaklaşık olarak aynı. Bildiğim kadarıyla ikisinde de donanım olarak fazla fark yok (Ram kapasiteleri, işlemci gücü vs.) fakat Desire C ICS 4.0'la oldukça stabil çalışıyormuş, Wildfire S'e ICS 4.0 kursam aynı performansı verebilir mi? Bir de Wildfire S'te flaş bulunması benim için avantaj. Sizce hangi telefon ve neden?

• wildfire s kullanıcısı olarak tabiki de desire c diyorum. işlemcisi mimarisi farklı bir kere. bu arada wildfire s için doğru düzgün ics rom yok ve muhtemelen de hiçbir zaman olmayacaktır.
  • Afer sen iphone ye dandik diyenlere küfür ediyordun ne o androide donmussun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne alakası var kardeşim ben burada iki telefonu karşılaştırmakla alakalı konu açıyorum sen iphone diyosun, yardımcı olmayacaksan bir şey yazma lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeadShoot

Afer sen iphone ye dandik diyenlere küfür ediyordun ne o androide donmussun

+1905

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.kapiteslim.com/urun/htc-wildfire-s-fiyati.aspx
    hatta fiyatı ise 426.00 htc wildfire desirenin. bence telefon gayet kullanışlı her cihazın eksik özellikleri var
    ğit s3 al yada iphone al onlarında şarjı 1 ğün ğidiyor. Özellikleri bakımından tam değil bence alacağın telefon orta fiyata iyi özellikli bir şey istiyorsan kacırma. bende de var sadece 600 mhz işlemcisi biraz az evet. dahili hafıza az. cok kullanırsan şarjın ğider varsa 400 liraya böyle bir telefon 10 tane alacam bu özelliklerde
  • Hangisini aldınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuyu kapatın ya. wildfire s kadar dandik bir telefon daha var mı tarihte @Mangalay'da kullanıyordu, beni tanır wildfire s konusundan sakın bulaşmayın bedava vericem deseler de almayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.