Şimdi Ara

[ HTC Desire C ] >>>>> | Unlock Bottloader | - | Root | - | Rom Kurulumu | YENİ Rom'lar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
8.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sevgili ustalarım ben telefonun bootloader kilidini açtım ve sadece root ettim telefon artık wifi ile bağlanmamaya başladı. lütfen bir tavsiye.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalciimam

bu telefona niçin root atma gereği duyuyosunuz ki ben rahatlıkla her türlü uygulamayı çalıştırıyorum hatta subway surfers ve gta dead triger temple run 2 oynuyorum zaten cihazın optimizasyonu çok başarılı ram ve işlemci hızına takılmayın

Performansında sıkıntı yok sadece telefonu biraz daha zenginleştirmek istiyorum ben rom yukleyerek falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğinize sağlık eşsiz bir kaynak Htc Desire C için.

Bir şey sormak istiyorum. Stock Android romu nereden bulabilirim cihaz için? 4.3 veya 4.4 farketmez. Htc'nin romunu kullanmak istemiyorum. Launcher falan yüklüyorum ama sadece ana ekran ve menüde geçerli oluyor tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurcagy

Emeğinize sağlık eşsiz bir kaynak Htc Desire C için.

Bir şey sormak istiyorum. Stock Android romu nereden bulabilirim cihaz için? 4.3 veya 4.4 farketmez. Htc'nin romunu kullanmak istemiyorum. Launcher falan yüklüyorum ama sadece ana ekran ve menüde geçerli oluyor tabi ki.

xda 'da htc desire c için sitede HTC GOLF yazar o sekmede cyanogen mod 4.3 vb sürümleri bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan1993

quote:

xda 'da htc desire c için sitede HTC GOLF yazar o sekmede cyanogen mod 4.3 vb sürümleri bulabilirsiniz.

CM ile Stock Android rom ne alaka? bilmediğimden soruyorum? CM kendine has bir rom diye biliyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayhan1993

quote:

CM ile Stock Android rom ne alaka? bilmediğimden soruyorum? CM kendine has bir rom diye biliyordum.

cm android romun editlenmiş daha stabil olmus yada gelişmiş modelidir. Kaynak olarak gene android sürümdür sadece üstüne giydirme yapılmıştır. Lewa os var cyanogenmod var vb. birçok custom rom bulunmakta. İşlev olarak hangisi iyi dersen cihaza kurup denemen gerek.

• Haci cm kurmak icin ilk sayfadaki root isleminden baska birsey yapmaya gerek varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.