Bildirim
Htc desire eye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: zen
Telefonu yaklaşık bir haftadır kullanıyorum.Bundan önceki telefon um m8 di .Çok uzatmaya gerek yok cihaz çok iyi.Eye la ilgili sorularınız varsa buyrun.
M8 İLE arasında batarya olarak çok fark varmı ? -
Çok fazla bir fark yok ama m8 in bataryası daha iyi. -
Öncelikle hayırlı olsun telefonunuz. Benim bu telefon ile ilgili tek endişem bataryası. Eşime alacağım ve günü çıkartmazsa kafama atar günün sonunda. Sizin kullanımınız nasıl acaba ve ne kadar gidiyor şarjı?quote:
Çok fazla bir fark yok ama m8 in bataryası daha iyi. -
Dostum normal kullanımda yarı yolda bırakmaz.Ben çok kullanıyorum.Bütün gün internet açık en az 3saat müzik dinliyorum.Telefon neredeyse hep elinde.Sabahları ise giderken yarın saat gazete okuyorum.Yine en az bir saat oyun oynuyorum.Sana şöyle söyliyeyim ben bu telefonda ay da 16 gb internet kullanıyorum.Yani normal bir kullanıcı günü rahat çıkartır. -
Hocam peki telefonun kamerası nasıl -
Bence kamerası da m8 den daha iyi. -
HTC telefonlar iyi oluyorlar genellikle, kullanımıda rahat. bende HtC almayı istiyordum.önem verdiğim özelliklerde kamera ve bataryasıydı.bilgilendirme için teşekkür ederim arkadaşlar.quote:
Bence kamerası da m8 den daha iyi.
http://www.sepetego.com/telefon/cep-telefonu/ -
Rica ederim gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Ben uzun bir süre değiştirmeyi düşünmüyor um artık telefon değiştirmeyi. -
hocam yabancı sitelerde baktım da eye nin kamerası baya iyi gibi m8 den baya iyi gibi foto kosunda ıponeler le aynı sevidemi kamera kalitesi -
Ben M8 düşünüyordum neden geçtiniz ? -
Bir kere şu geçirme më özelliği var.İşlemci ve ram aynı .Ön kamera ve arka kamera daha iyi artı daha hafif.. -
Hocam lollipop güncellemis geldimi ve ben genelde sadece whatsapp facebook fln kullanıyorum en fazla 15 dk fln oyun oynarım günlük olarak ne kadar sarj süresi verir 6 saat fln görürmuyumquote:
Bir kere şu geçirme më özelliği var.İşlemci ve ram aynı .Ön kamera ve arka kamera daha iyi artı daha hafif.. -
Geldi sarji sana rahat yeter -
hocam peki lollipop tan sonra sorun fln oldumu kasma donmaquote:
Geldi sarji sana rahat yeter -
quote:
Orijinalden alıntı: ferhat415
hocam peki lollipop tan sonra sorun fln oldumu kasma donma
ben cevap vereyim hiç bir sorun olmadı donma vs katiyen yok çok daha iyi hale geldi. -
Peki hocam desire eye im boyutlari iac cm kasasinin olcup yazsan cetvelle enine boyuna -
quote:
Orijinalden alıntı: YavuzTR
quote:
ben cevap vereyim hiç bir sorun olmadı donma vs katiyen yok çok daha iyi hale geldi.
Marshmallow dan sonra donma oldu mu hocam ?? Benim Desire eye şu an çok kötü . Çok kasıyor
Bir sene olsa da inşallah foruma giriyosunuzdur -
quote:
Orijinalden alıntı: RessamBob
quote:
quote:
ben cevap vereyim hiç bir sorun olmadı donma vs katiyen yok çok daha iyi hale geldi.
Marshmallow dan sonra donma oldu mu hocam ?? Benim Desire eye şu an çok kötü . Çok kasıyor
Bir sene olsa da inşallah foruma giriyosunuzdur
Hocam maalesef şuan için kötü durumda telefon kasmalar başladı yavaşlık söz konusu. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: RessamBob
quote:
quote:
Bir sene olsa da inşallah foruma giriyosunuzdur
Hocam maalesef şuan için kötü durumda telefon kasmalar başladı yavaşlık söz konusu.
Özellikle mesaj yazarken mesajın ekrana gelmesini bekliyorum. Bir çözüm buldunuz mu
Benzer içerikler
- telefonun ilk açılış tarihini öğrenme
- dokunmatik ekran kendi kendine basıyor ve çözümü
- wifi şifre kırma
- telefon garantiye nasıl gönderilir
- ön kamera açılmıyor
- redmi note 13 pro fiyat
- one ui 6.1.1 ne zaman gelecek
- red magic tablet fiyat
- yurtdışında yaşayanların telefon kaydı
- samsung f55
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X