Pencere Önü Yapışkanlı Kuş Yemliği Cam Vantuzlu
Minik dostlarımıza büyük bir iyilik yapmaya hazır mısınız?
Yaz-kış fark etmez, camınıza takılabilen pratik yemlik modelimizle tanışın! Minik kuşlarınızın karnını doyururken doğaya destek olun.
Ürünün Özellikleri:
22x22x7 cm ölçülerinde, premium PLA malzeme
Ekstra güçlü yapışkanlı vidalı vantuzlar (1 vantuz = 10 kg taşıma kapasitesi)
Ön yüzey: Beyaz | Arka ve desen kısmı: Kahverengi
Alet gerektirmeyen kolay montaj
%100 yerli üretim, çevre dostu
Şimdi tanıtıma özel fiyatla satışta!
Hemen sipariş verin, pencerenizdeki en sevimli misafirlerin keyfini çıkarın!
Arkadaşlar merhaba, maalesef ki vodafone internet kullanıcısıyım.
Vodafone kullandığı alt yapı gereği, coaxiel, kolaksiyel kablo ile interneti veriyor.
Yani kendi modeminde tıpkı uydu anterlerinde olduğu gibi yuvarlak, boru tipli bir giriş alanı var, kablonun içindeki bakır kablo ile oraya direkt takıp vidalayarak kullanım sağlıyorum.
Şimdi ben bunu es geçip kenetic marka güzel bir modem almışım. Fakat modemde bu giriş alanı yok sadece dsl kablosu ile giriş yapmam gerekiyor gibi duruyor.
Bendeki kablo buraya uygun bir tipte olmadığı için ortada kaldım. İnternette bunu dönüştürebilecek ara bağlantılar bakıyorum fakat yok, olanlar da niyeyse binlerce liradan bağlıyor.
Nasıl bir çözüm önerirsiniz.
Merhabalar, kendi üretimimiz olan bitcoin dekoratif ahşap tablolarımız satılıktır.
Trendyol üzerinden 6'lı set halinde 54,90 gibi bir rakama alabilirsiniz.
Satın almak için link:
Eğer 3lü tablolarımızı incelemek isterseniz onlarda 29,90 fiyatında.
Satın almak için:
Ürün detayları:
Ahwall Woodworking ürünleri ile ev ve iş yerlerinize yepyeni bir hava katın. Ahwall ürünleri %100 MDF malzeme ile üretilmektedir. Kullanılan MDF kalınlıkları 3 mm’dir. Tüm ürünlerimiz özel olarak tasarlandıktan sonra lazer kesim ile üretilmektedir. Üretilen tüm ürünlerimizin kargolanmadan önce kontrolü yapılmaktadır. Siparişlerinizin kargo esnasında hasar görmemesi için ürünler özenle paketlenmektedir. Sizler için özenle hazırladığımız özel tasarım ürünlerimiz ile bulunduğunuz ortama çok güzel bir hava katacak ve ahşabın gerçek farkını hissedeceksiniz. Ürünlerimiz size ulaştıktan sonra çok az nemli bir bezle silebilirsiniz. Islak bezle temizlememeye özen gösteriniz. Ürünlerle beraber gönderdiğimiz kuvvetli çift taraflı bantla ürünlerinizi duvara dilediğiniz gibi yapıştırabilirsiniz. Parçalı olan ürünlerimizde dilerseniz kendi kombininizi kendiniz oluşturabilirsiniz.
- Siyah renklidir
- 1. Sınıf Ahşap MDF malzemeden üretilmiştir.
- Ürünün kalınlığı 3 mm şeklindedir.
- Ürünün ebatları her bir parça için 20x20 şeklindedir. Tercihlerinize göre 3 ve parçadan oluşmaktadır.
- Tamamen yerli üretimdir.
- Herhangi bir sıvı ile temas ettirilmemelidir.
Bluetooth Hoparlör Aşırı Yüksek Ses Sorunu
Merhabalar, şu kablosuz hoparlör'e sahibim epeydir sorunsuz kullanıyordum.
2 gündür ciddi bir problem var:
Ses düzeyi sadece 2 olarak ayarlı olmasına rağmen neredeyse son düzey ayarlıymış gibi ses alıyorum. Bir de son seviyeye getirsem neler olur hiç tahmin bile edemiyorum.
Önceden böyle değildi tam ayarındaydı 14-16 seviyeler ile ideal ses düzeyine ulaşabiliyordum. Şu an bu neden oldu bilmiyorum ama sesli hiç bir şeye bu problem nedeniyle giremiyorum.
Ses düzeyi karıştıcı da böyle:
Aslında kulaklık dediği kurulum hoparlör. Neden kulaklık olarak görüyor onu da bilmiyorum ama çok dert değil şu an sorun bu ses düzeyi sorununa çözüm bulamıyor oluşum.
Ne yapabilirim? Bluetooth ile deniyorum kabloya bağlamıyorum çok cızırtı yaptığı için bir çözüm önerebilecek var mıdır?
Para İle Para Kazanma Devri
|
Tecil bozdurmadan muayene imkanı var mı?
|
SteamkKO Cypher Assasin +1 Reb krowaz set
|
|
HTC Desire Eye "Camera beklenmeyen bir biçimde durdu"
|
Koşu programım için yardım
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 321
İkinci El Bölümü Mesajları: 31
Konularının görüntülenme sayısı: 8.401 (Bu ay: 153)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 74 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic