Şimdi Ara

Modemde İnternetin Giriş Kısmı Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, maalesef ki vodafone internet kullanıcısıyım.

Vodafone kullandığı alt yapı gereği, coaxiel, kolaksiyel kablo ile interneti veriyor.

Yani kendi modeminde tıpkı uydu anterlerinde olduğu gibi yuvarlak, boru tipli bir giriş alanı var, kablonun içindeki bakır kablo ile oraya direkt takıp vidalayarak kullanım sağlıyorum.

Şimdi ben bunu es geçip kenetic marka güzel bir modem almışım. Fakat modemde bu giriş alanı yok sadece dsl kablosu ile giriş yapmam gerekiyor gibi duruyor.

Bendeki kablo buraya uygun bir tipte olmadığı için ortada kaldım. İnternette bunu dönüştürebilecek ara bağlantılar bakıyorum fakat yok, olanlar da niyeyse binlerce liradan bağlıyor.

Nasıl bir çözüm önerirsiniz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone kablonet cihazlarında köprü modu da yok. Direk kablonet modeminden ethernet ile keenetic i bağlayıp kullanmanız gerekmektedir.

Kablonet modemi hicbir şekilde devre dışı bırakamıyorsunuz. Coax girişi olan perakende satışta bir model yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Modemde İnternetin Giriş Kısmı Yok

https://worldvision.com.ua/ru/peredacha-dannykh-po-ethernet-i-poe-po-koaksialnomu-kabelu//

astarı yüzünden pahalı olmak diye bir atasözü var. Modemde İnternetin Giriş Kısmı Yok  gerçi sana bir tane dönüştürücü yeterli olur galiba? aslında hepsi bir arada olanı da vardı galiba fritzbox' mı neydi birinde görmüştüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.