Bildirim
HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (24. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
saol :D -
quote:
Orijinalden alıntı: patr166
quote:
Orijinalden alıntı: sahlep
Bu telefonu anneme almayı planlıyordum, kendisinin daha önce akıllı telefon deneyimi yok.1100dan terfi edecek bu telefona.Suya dayanıklı olması ve ekranın büyük olması sebebiyle düşündüm bu telefonu.Bir bayan olarak doğrusu benim de teknolojiyle pek aram yok,ama HTCnin iyi bir marka olduğunu düşünüyorum.Ancak öğretmen maaşıma fiyatı çok geldi.Bu ürünün muadili olabilecek daha uygun fiyatlı herhangi bir akıllı telefon önerebilir misiniz?
Bizim insanımız asgari ücretle alıyor böle telefonları :) . Anneniz için baya havalı bir cihaz olacak alırsanız. Renkli bir telefon olduğu için biraz genç kuşağa hitap eden bir telefon. Bana soracak olursanız piyasadaki bütün cihazları denemiş biri olarak bu telefonun ekranı büyüklüğü ideal boyutta. Batarya fazlasıya yeterli. Su geçirmeyen bir cihaz istiyorsanız htc desire eye derim. Ancak biraz daha uygun fiyat istersiniz sony z1 yada z2 bakın. İthalatçı garantili cihazlara bakın. Daha uygun rakamlara bulursunuz. Anneniz 45 yaş üstü ise daha büyük ekranlı cihazlarada bakın derim.5.5 inc note 3 yada 6. İnc huawei mate 7 gibi. Ama o cihazlar su geçiriyor.
Tesekkur ederim cevabiniz icin. Ben de daha buyuk ekranli bir telefona baktim ama su gecirmemesi buyuk avantaj. Desire eye alicam sanirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ofluu_61
Telefon kırmızı hangisini alayım kırmızısını mı yoksa siyahını mı reis ?
Gri güzel olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
eğer desire eye varsa sende şarz süresi ne kadar ? kullanma değil şarzı doldurma süresi :D -
elinde dot wiew orjinal kılıfı olup satmak isteyen varsa iletişime geçebilirmi dot wiew lazım bana ve ilk başta aldıgınızda şarj süreleriniz nelerdi zamanla mı acıldı bir bilgilendirme yapar mısınız? -
Bu cihazı s-off yapan var mı aranızda? Ya da bu cihaz s-off yapılabiliyor mu?
çok dikkat etmedim ama sanırım 2 saatte tam doluyor ya da maksimum 2 buçuk saattir bugün bitince tekrar takıcam bakarım bu sefer -
ağa öğrensem bile telefonun mavisini bulamıyorum vatan teknosa gold bimeks mediamarkt hiç birinde yok,
olsa bile elden telefona bakabileceğim inceleyebileceğim bir yer yok :D
bekliyorum stokları belki doldururular diye -
%15 den %100 'e 2 saat 20 dakikada doldu. Ben tesadüf eseri bir Turkcell bayiinde bulmuştum. Onlara da göz atabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: wakeupksk
ağa öğrensem bile telefonun mavisini bulamıyorum vatan teknosa gold bimeks mediamarkt hiç birinde yok,
olsa bile elden telefona bakabileceğim inceleyebileceğim bir yer yok :D
bekliyorum stokları belki doldururular diye
Sende 2. El satanlara bak görüş incele cihazlarını beğenirsen o telefonu al. 2. El almak istemezsende cihazı gördükten sonra internetten sipariş verirsin :) bursa da isen ben sana telefonu göstereyim. Beğenirsen internetten sipariş edersin.
yalnız iştw internette mesala paralel ithalatlar var haftaya izmire gidicem orda kesin bulurum -
Arkadaşlar benim merak ettiğim bir soru var, yardımcı olursanız çok memnun olurum. Batarya konusunda telefon nasıl bir günü rahat çıkarıyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: okantopuz
Arkadaşlar benim merak ettiğim bir soru var, yardımcı olursanız çok memnun olurum. Batarya konusunda telefon nasıl bir günü rahat çıkarıyor mu?
Günü çok rahat çıkarırsın sense arayüzü şarj yemiyor. Pişman olmazsın
Dostum Sony Xperia Z2 ile HTC Desire Eye modeli arasında kaldım. Şu an kullandığım telefon Sony SP. Bir aklım diyor Z2'den şaşma batarya ömrü için, bir aklımda HTC al farklılık olsun diyor.
Günlük kullanımda bir iki saat internette gezinme, mesajlaşma ve konuşmaya yeterli midir sizce? Ne kadar ekran açıklığı süresi alıyorsunuz? -
Arkadaşlar siz bu telefon da ne kadar ekran süresi alıyorsun uz? Mesela wifi ye bağlı whatsapp, face, youtube danda video izlesek ne kadar gider? Deneyen varsa bir yardım etsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de Xperia sp den geçtim. Gayet memnunum. Forumların içinde en sakini burası. Acaba niye diye düşünme. En sorunsuz telefonlardan biridir desire eye
Doğru en sakin yerlerden biri dikkatimi çekti. sayfa sayısı az ama memnun herkes. Bende Xperia Z2 ve Desire Eye arasında gidip geliyorum bakalım ne olacak. -
pil konusunda endişeli olanlar dert etmesin bir günü çok rahat çıkarırsınız hatta kullanıma göre fazlası bile olabilir. Kendi kullanımımı anlatayım; telefonu yaklaşık iki aydır kullanıyorum, 3g sürekli açık ve bu iki ay da aylık 5 gb internet kullandım. instagram, twitter, whatsapp, chrome, linkedin, sahibinden, gmail, outlook yoğun olarak kullandığım uygulamalar. Oyun pek oynamıyorum ama bu ara minion rush yükledim arada ona bakıyorum. Bu kullanımla ortalama 22 saat şarj süresi oluyor. Bu ekran açık süresi vs. nerden bakılıyo onu göremedim. Ancak telefonu kullanmadığınızda neredeyse hiç şarj yemiyor. Mesela gece %24 ile yatın mesaj mail falan gelse bile sabah en fazla %20 civarında oluyor telefon. Sony ile HTC arasında kalanlar bence HTC ye bir şans vermeli. Öncesinde bende Sonyi çok düşündüm (Z3 alacaktım) ama sorunlu çıkmasıydı ıvırıydı zıvırıydı derken Eye ile ilgili neredeyse hiç bir soruna internette raslayamadığım için tercih ettim. Ve fazlasıyla memnunum. Kararsız kalanlara yardımcı olması dileğiyle
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X