Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cehaletıme verın arkadaslar yıllardır blackberry kullandıgım ıcın acemıyım.ben dokununca tusların tıtresımını kapattım.ama watsapp tan yazarken msj yazarken yıne tıtresıyor.bunu nasıl kapatıcaz.

ayrıca sarjın uzun gıtmesı ıcın kapatmam gereken gereksız seyler varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk666

cehaletıme verın arkadaslar yıllardır blackberry kullandıgım ıcın acemıyım.ben dokununca tusların tıtresımını kapattım.ama watsapp tan yazarken msj yazarken yıne tıtresıyor.bunu nasıl kapatıcaz.

hocam telefonu kullanmıyorum ama nfc açıksa onu kapatın ve geliştirici seçeneklerini açıp animasyon geçişlerini kapatın tahminen bunlar %20-25 lik bir + sağlar size
  • telefonu yurtdışından alıcam türkçe dil desteği var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat415

telefonu yurtdışından alıcam türkçe dil desteği var mıdır?

Var dostum ben de yurtdışından aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

cehaletıme verın arkadaslar yıllardır blackberry kullandıgım ıcın acemıyım.ben dokununca tusların tıtresımını kapattım.ama watsapp tan yazarken msj yazarken yıne tıtresıyor.bunu nasıl kapatıcaz.

hocam telefonu kullanmıyorum ama nfc açıksa onu kapatın ve geliştirici seçeneklerini açıp animasyon geçişlerini kapatın tahminen bunlar %20-25 lik bir + sağlar size

anımasyon gecıslerını bulamadım hocam ben nerede tam olarak.
  • quote:

quote:

quote:

anımasyon gecıslerını bulamadım hocam ben nerede tam olarak.

Gelistirici seceneklerinde olmasi lazim hocam telefonu saha almadım biraz dikkatli kurcalarsajiz bulabilirainiZ

• arkadaslar telefonu malum yeni aldım.alacak arkadaslar sarj konusunda yorum beklıyordu.bende alırken cok tereddut ettım sonra cok hosuma gıttıgı ıcın aldım.2 gundur kullanımımı soyleyeyım.bol bol kurcalıyorum.watsapp facebook sureklı yazısmam var gun ıcınde.ınternette gezındım 30 dakıka kadar.ara ara haber okuyorum uygulamalarda.40 dakıkaya yakında telefon gorusmem var.sabah 10da sarjdan cıkardım gece 1 de %12 idi.ki bence gayet yeterlı bır sure.bu sure zarfında ınternetmıs,konummus falan hıcbırseyı kapatmadım.ben blackberrydenb gectıgım ıcın bana farklı gelıyor henuz ama etradımda gorenler hemen atlıyor.cok dıkkat ceken bır telefon.ben su anlık memnunum.batarya ılerleyen zamanda oturur dıyorlar belkı bıraz daha uzun gıdebılır ama benım ıcın 1 gunu tam cıkarması yeterlı suan.

edit:bırde suna degınmeden gecemeyecegım.dun bı yerde okudum cıft dokunarak ekranı acmak acaip sarj yıyor dıye.Bugun kapattım o ozellıgı gercekten telefon bekleme esnasında dusmuyor sarjı.sabah 8 de cektım fısten 4 saat oldu %96 bence fark ettı denemelısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk666 -- 27 Haziran 2015; 12:53:01 >

• takip
  • bu telefonu bataryası yuzunden almaktan vazgecen varsa yanlıs yapar.19 saat sonu sarjım %22de. kullanımım standart watsapp sosyal aglar,arama yarım saat kadar ınternet 3g wifi hep acık.su ekranın cıft dokunarak acılma olayını kapadım gercekten ınanılmaz farkettı.
  • Hepsiburada da 1500 e var ama mavisi yok abi ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sola dogru kaydırdıgımızda cıkan bısey var blinked mıdır nedır.su sureklı sosyal ag guncellemelerı gelen.onu kaldırıp denedım bugun.sabah 8de cıkardım sarjdan gunluk kullanımı yaptım yıne.an itibari ile sarjım %51:) ama kullanıcılar suna dıkkat etsın yazdıklarımda ben hıc oyun oynamıyorum.yarım saate yakın konusma sosyal aglar(facebook,twitter,instagram,swarm,foursquare,linkedin,hotmail, vine) ve watsapp kullanıyorum.3g ve wifi sureklı acık kullanıyorum.valla sarj konusunda benı ınanılmaz tatmın ettı ki tek korktugum yanı buydu.bunuda denedıkce yazıyorum ben cok arastırıp ıcınden cıkamamıstım.alacaklara kullanıcı bılgısı olsun dıye.sormak ıstedıgınız olursa yazabılırsınız burdan konusalım kı benım muallakta kaldıgım gıbı kımse kalmasın.
  • Bende bûgün bir tane aldım hızlı aldan bakalım nasıl bişi 😃

• Furkan akoglu F kullanıcısına yanıt
    Bak bakayim nasilmis,performans yorumunu bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.said

Bak bakayim nasilmis,performans yorumunu bekliyorum

Elime ulaşınca bakalım 😊

• FastegL F kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum mevcut su geçirmezliğiyle alakalı bi durum olsa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: kınayu

Oh içime su serptin hocam bozuk sandım diğer arkadaşlarda bi kontrol edebilir mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FastegL

quote:

Orijinalden alıntı: kınayu

Oh içime su serptin hocam bozuk sandım diğer arkadaşlarda bi kontrol edebilir mi :)

Aynı

• https://youtu.be/jmLjoZ8cxOo

@FastegL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 2 Temmuz 2015; 0:05:36 >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-3-aylik-temiz-htc-desire-eye-yaninda-10-tane-kilif-220014587/detay/ arkadaşlar telefonumu satıyorum. Yanında 10 tane kılıf hediye edeceğim. İzmir ve bursa dan elden satış yapabilirim.
  • Dont view gece müthiş duruyor. Hafiften karanlık bir mekanda çok ilgi çekiyor. Kullanımda kolay kılıf orjinal tam oturuyor telefona

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.