Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: euryphaessa

Merhaba arkadaşlar, bugün ben de bu telefondan aldım. Geldiğinde şarjı %35ti sonra tamamen doldurdum bataryayı. Bir saat twitterda takıldıktan sonra şarjı %100 den %80e indi sizce normal mi? Bataryası sonradan açılıyor mu?

Evet başlarda biraz çabuk gidiyor ama sonra larda daha tatmin edici bir hal alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar arka kamera performansı nasıldır? İphone 6 aldım ama bu paranın ürünü olmadığına karar verdim desire eye düşünüyorum, eski cihazım huawei g7 kadar resim çekse yeter bana

• merhaba arkadaslar desire eyeyi lollipop a guncellemek sizce iyimi memnunmusunuz.

• kardeşimde huawei g7 var. arka kamera aynı gibi bence htc eye nin ki daha iyi. ön kamere kıyaslanmaz bile. güzel telefon tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

merhaba arkadaslar desire eyeyi lollipop a guncellemek sizce iyimi memnunmusunuz.

Kitkatta kullanmadim direk guncelledim ve çok memnunum gecmelisin bence

• şarjı günlük kullanımda yetiyor mu mesela toplam 2-3 saat sosyal medyada whatsapp-chrome fln.Toplam 30dk oyun sabah %100 olupta bunları yapınca akşam 8 de şarj %kaçlarda olur?
  • Bu telefonun z3 ile kıyasını yapmışlardı. Bariz şekilde z3 öne çıkıyordu fakat fiyat olarak z2 ile eşdeğer.

Z2 ile kıyas yaparsak hangisi sizce?
  • ferhat415 kullanıcısına yanıt
    şarjı günlük kullanımda çok rahat yetiyor. Facebook haricinde twitter, instagram, whatsup, chrome yoğun olarak (3G ile) kullanıyorum günlük en az 45 dk telefon görüşmesi fotoğraf falan derken sabahtan akşama %35-40 civarı kalıyor genelde. Çoğu zaman ertesi gün erken saatte işim yoksa akşam telefonu şarja takmıyorum. Pilden yana sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Son olarak hiç oyun oynamıyorum, yüklemedim bile . Oyunlu pil performansı nasıldır bilgim yok.
    Lolipopu soran arkadaş için, aldığımda güncelledim her hangi bir sıkıntı görmedim hiç her şey gayet güzel sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iimmyeahh

şarjı günlük kullanımda çok rahat yetiyor. Facebook haricinde twitter, instagram, whatsup, chrome yoğun olarak (3G ile) kullanıyorum günlük en az 45 dk telefon görüşmesi fotoğraf falan derken sabahtan akşama %35-40 civarı kalıyor genelde. Çoğu zaman ertesi gün erken saatte işim yoksa akşam telefonu şarja takmıyorum. Pilden yana sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Son olarak hiç oyun oynamıyorum, yüklemedim bile . Oyunlu pil performansı nasıldır bilgim yok.
    Lolipopu soran arkadaş için, aldığımda güncelledim her hangi bir sıkıntı görmedim hiç her şey gayet güzel sorunsuz.

hocam sim kilidi varmi samsungdaki gibi

• quote:

lolipop güncellemesi verildi mi telefona? Ayrıca herhangi bir kronik sorunu varmı telefonun? HTC One E8 mi yoksa desire eye mi dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: EphiaLteS.

quote:

lolipop güncellemesi verildi mi telefona? Ayrıca herhangi bir kronik sorunu varmı telefonun? HTC One E8 mi yoksa desire eye mi dersiniz?

lollipop sürümü geleli 2 ay oluyor, kesinlikle desire eye tavsiye ederim su geçirmemezlik ön kamerası zaten e8 den üstün bir telefon,

desire eye de tek kıl kaptığım nokta hoparlörlerinin gizli kısımda olması o kısmın çok toz biriktirmesi onun dışında mükemmel ötesi,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EphiaLteS.

quote:

lollipop sürümü geleli 2 ay oluyor, kesinlikle desire eye tavsiye ederim su geçirmemezlik ön kamerası zaten e8 den üstün bir telefon,

desire eye de tek kıl kaptığım nokta hoparlörlerinin gizli kısımda olması o kısmın çok toz biriktirmesi onun dışında mükemmel ötesi,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @ferhat415 sim kilidi dediğiniz nedir tam olarak? Samsung hiç kullanmadım, telefonda da herhangi bir kilit kullanmıyorum.

@EphiaLTeS kronik bir sorun rastlamadım kullandığım kadarıyla ve almadan önceki araştırmalarımda da rastlamadım. E8 ile karşılaştırma videoları var onları izleyebiliriniz. Bende almadan önce ikisini kıyaslayıp Eye 'ı tercih ettim ve memnunum tavsiye ederim ;)
  • quote:

@ferhat415 sim kilidi dediğiniz nedir tam olarak? Samsung hiç kullanmadım, telefonda da herhangi bir kilit kullanmıyorum.

@EphiaLTeS kronik bir sorun rastlamadım kullandığım kadarıyla ve almadan önceki araştırmalarımda da rastlamadım. E8 ile karşılaştırma videoları var onları izleyebiliriniz. Bende almadan önce ikisini kıyaslayıp Eye 'ı tercih ettim ve memnunum tavsiye ederim ;)

hocam sim kilidi şey oluyor telefonu yurt dışından herhangi bir mağazadan alınca aldığın ülkenin operatörüyle konuşmazsan 5 dk başka ülkede telefon sim kartı tanımıyo samsungda var bunlar note 4 alcaktm fakat çok zahmetli iş telefonu al sonra ordan sim al içini doldur fln desire eye de de böyle bişey varmıdır acaba internette yazmıyo yok olması lazım bide kafamda lg g4 var ?

• bide telefona sense 7 ve android m gelir mi? ve şuan hangi android sürümünde
  • hayır sim kilit yok.

• Sense 6 ve Android 5.0.2 su an. Sense 7 android M ile gelecek diye okumustum bir yerde. G4 alabiliyorsaniz muhtemelen daha mantikli secim olacaktir daha yeni ve artilari var, tabii fiyat farkini goz ardi edersek.

• HTC DESİRE EYE İLE LENOVO VIBE SHOT ARASINDA KARARSIZ KALDIM YA.. KAMERA ODAKLI TELEFON ARIYORUM.. DESİRE EYE ÇOK ŞIK AMA 64 BİT DEĞİL.. TELEFONDA OYUNDA OYNARIM. İLERİDE 64 BİTİN EKSİKLİĞİNİ YAŞAR MIYIM ? VIBE SHOT 64 BIT SD615 VAR VE 3GB RAM.. DESİRE EYE DE ÖN KAMERA FLAŞLI. ARTI Bİ ÖZELLİK AMA ÖN KAMERADA FLAŞ PEK KULLANILMAZ GİBİME GELİYO.. BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ÖN VE ARKA KAMERANIN DİYAFRAM GENİŞLİĞİ, LENSİ FALAN.. ARKADAŞDA LG G3 VAR VE KAMERASININ DAHA İYİ OLMASINI BEKLERDİM O TELEFONUN.. ZOM YAPIP RESİM ÇEKİNCE PEK GÜZEL ÇIKMIYO RESİM.. ÖN KAMERASIDA DAHA GENİŞ OLABİLİRDİ MESELA 2-3 KİŞİYİ Bİ RESME SIĞDIRACAK KADAR..
    YA DA ŞÖYLE SÖYLEYEYİM, 64 BİT, 2 YADA 3GB RAM, 4G VE ÖN-ARKA KAMERASI GÜZEL OLAN TELEFON ÖNEREBİLİR MİSİNİZ ? XIAOMI MI NOTE PRO, MI4İ ZTE NUBİA SERİSİ, HUAWEI, OPPO GİBİ TELEFONLARDA TERCİHİM OLABİLİR.. BU TELEFONLARIN KAMERASI G3 E GÖRE NASILDIR BİLMİYORUM.. BU SAYDIĞIM ÖZELLİKLERDE OLAN BİLDİĞİNİZ TELEFON VAR MI ARKADAŞLAR ? ÇOK KARARSIZ KALDIM.. YAKINDA TELEFON ALCAM VE NOKTA ATIŞI YAPMAK İSTİYORUM.. :) ÖNERİLERİNİZE İHTİYACIM VAR

• Arkadaşlar lumia cihazımı satıp alıyorum bugün ya da yarın alacağım. Ancak mavi rengini istiyorum. Elimde teknosa ve bimekste geçen 200 liralık hediye çeki var. Bimekste 1600 lira bana 1400'e gelecek ama bimekstekiler hep teşhir kalmış. Tek bi mağazada var orası da çok uzak bana. Mecbur farklı bir yerden alacağım ama mavi rengini bulamıyorum hep kırmızı satılıyor. Goldda 1580 lira ama kırmızı o da bana yardımcı olabilir misiniz güvenilir bir yerden mavi rengini almam gerekiyor. İthalat cihazı falan almak istemiyorum.
  • Arkadaşlar telefonu aşağı yukarı salladığınızda çok hafif bir tıkırtı geliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euryphaessa -- 22 Haziran 2015; 20:27:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.