Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muzlupuding

quote:

Orijinalden alıntı: Lost In Mess

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Glitz

5.1android guncellemesi gelecek mi desire eye'e?

Bildiğim kadarıyla sense 7 ile birlikte yıl sonuna doğru gelebilir

Kitkat guncellemesi geldi diye okumustum gecen hafta.

Kitkat değil lolipop o evet fakat sense 7 daha farklı bi güncelleme

Pardon :) Gecen cumartesi Vatan'dan aldim cihazi ben de. Iyi ki almisim tasarimi harika, herkes hayranlikla bakiyor telefona. Yalniz bir sey soracagim, ben dis hekimi asistaniyim bazi durumlarda agiz ici fotograflari cekiyoruz. Odaklama yaparken problem yasiyorum dokundugum yere odaklamiyor bir de telefonh cok yakin tutarak makro cekmeye calistigimda goruntu netlesmiyor. Manuel odaklama yapilmiyor mu bu cihazda?

Makroyu bir de farklı objeler ile deneyip sonuçları gözlemleyin öncelikle konuda çok konuşuyorum fakat bende cihaz yok şu an pazartesi geçicek elime o zaman daha iyi yardımcı olmaya çalışırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu telefonu aldığım için hiç bir zaman pişmanlık çekmedim, çekmeyeceğimde inşallah ön kamerası beni benden alıyor
  • Arkadaşlar bugün bende aranıza katıldım ekran koruyucu film kullanıyor musunuz? gerek var mı kılcal çizik oluşur mu acaba? Bir de dot view kılıf almayı düşünüyorum da izlediğim incelemelerde gün ışığında çok görünmüyor ekran falan diyorlar bir de kılıfla yazmak zor oluyormuş kullananlar ne der bu işe
  • quote:

Orijinalden alıntı: iimmyeahh

Arkadaşlar bugün bende aranıza katıldım ekran koruyucu film kullanıyor musunuz? gerek var mı kılcal çizik oluşur mu acaba? Bir de dot view kılıf almayı düşünüyorum da izlediğim incelemelerde gün ışığında çok görünmüyor ekran falan diyorlar bir de kılıfla yazmak zor oluyormuş kullananlar ne der bu işe

Doğru gün ışığında güneşin altında ekrandan hiçbirşey okunmuyor,ben film kullanmıyorum dot view kılıf yetiyor,ve iyi ki de bu kılıfı almışım 2-3 defa düşürdüm hiçbir sorun çıkmadı çok şükür :) kesinlikle tavsiye ederim,yeni gelen güncelleme ile temalar diye bir uygulama geldi orada dot view için güzel temalar var.Kılıf ile yazmak değilde fotoğraf çekmek zor oluyor,malum kılıfı kapatarak yazabiliyoruz ama,kılıfı tam kapatarak fotoğraf çekemiyoruz.İngiltere Amazon'dan almıştım ben kılıfı 30pound'a kargo ile birlikte 120tl'ye gelmişti,şimdi 25pound'a geliyor kargo ile.

• teşekkürler cevap için ;) fazla geçmeden kılıf da alayım madem biraz büyük geliyor telefon alışana kadar düşmesin. brightmobil diye bir site 125 tl yazmışlar orjinal sanırım bir de aldığım yerdeki bayi depodan bakacaktı olmadı oradan alırım çok fark etmez heralde fiyatları
  • aliexpress ten aldım bendehttp://tr.aliexpress.com/item/Offical-Design-DOT-View-Case-For-HTC-Desire-Eye-M910X-Auto-Sleep-Wake-Smart-Soft-Flip/32271543016.html Dot View kılıfı 20 günde kaldı. özellikle gri rengi orjinal ile aynı. tavsiye ederim. 125 tl vermeye gerek yok. htc logo ları gri renk te mevcut mavi renk te yok
  • Bu arada Lolipopa güncelleyip pişman olan yok sanırım direk yapsam mı güncelleme bir kaç gün batarya kendini toplasa da ondan sonra mı yapsam fark eder mi acaba?
  • iimmyeahh kullanıcısına yanıt
    Dot view alacaksın n11den al hocam 35 lira civarı hem ucuz hemde jelatin hediyeliydi. Biraz kullandım dot view'i sonra bıraktım bıraktıktan 2 gün sonra telefonu düşürdüm alttan biraz hasar aldı keşke bırakmasaydım o olmayacaktı. Jelatin kullanın bence kılcal oluşmasın. Gün ışığında eğer parlaklık en düşük seviyedeyse göstermiyor çok fazla. Ama en yüksek devirde kötü değil gayet iyi. Kılıfla yazmak vs gerçekten zor o yüzden bıraktım zaten ama korumak da lazım nasıl bi yöntem lazım bilemedim bende onu.
  • Eyvallah Aldığın yerin linki duruyorsa yazabilir misin? bende oradan alayım.
  • ya bu telefonun. full parlaklıkta gunes altında performansı nasıl

• n11 de 35 tl ancak htc logo yok. ben aliexpress ten 9 dolara htc logo lu olanlardan aldım. htc logosuzlar 4 dolar. 15 gün bekliyorsunuz. Bence beklemeye değer.
  • Google playden uygulama indirirken hata mesaji alan var mi su an? 1010'u indiremiyorum gunlerdir. Simdi diger uygulamalarda da hata almaya basladim. Hem wifide hem de mobil veride ayni.

• iimmyeahh kullanıcısına yanıt
    http://www.n11.com/htc-desire-eye-dot-view-akilli-kilif-desire-eye-kilif-P55023101

buyrun hocam burdan aldım 2 tane jelatin 1 tane dokunmatik kalem hediye gödneriyorlar
  • muzlupuding kullanıcısına yanıt
    Hafıza kartı bağlantısını kes veya kartı çıkar öyle dene.yüklenecek

• Yoğun kullanımda 4 saat ekran süresi

http://i.hizliresim.com/AmzlNQ.png

• quote:

Google playden uygulama indirirken hata mesaji alan var mi su an? 1010'u indiremiyorum gunlerdir. Simdi diger uygulamalarda da hata almaya basladim. Hem wifide hem de mobil veride ayni.

Ben de poker indirirken aldım 5-6 kere araştırdım play store u uygulamalardan guncellemeleri kaldırdım denedim yüklendi

• 2.30 saat film telefon elimden pek düşmüyor

• quote:

quote:

Google playden uygulama indirirken hata mesaji alan var mi su an? 1010'u indiremiyorum gunlerdir. Simdi diger uygulamalarda da hata almaya basladim. Hem wifide hem de mobil veride ayni.

Ben de poker indirirken aldım 5-6 kere araştırdım play store u uygulamalardan guncellemeleri kaldırdım denedim yüklendi

Denedim simdi de bu hatayi veriyor

• Android M gelir mi acaba bizim telefona?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glitz

Android M gelir mi acaba bizim telefona?

Evet,gelecek.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.