Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neden Teknosa? Daha ucuz satan internet mağazaları varken ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokmay kullanıcısına yanıt
    Hediye çeki hocam hediye çeki ile de arkadaşın tekine notebook alacağım hediye çekini nakite çevirmiş olacağım yani
  • bayramcetin kullanıcısına yanıt
    Peki ozaman şimdiden hayırlısı olsun...:)
  • Arkadaşlar acaba bir günlük kullanımınızı ve batarya performansını anlatabilir misiniz biraz şüphem var o konuda, haftaya almayı düşünüyorum

• Lost In Mess kullanıcısına yanıt
    Bataryası iyi, bir sorun yok, az kullandığım zamanlarda 3 tam gün gidiyor bende, hergün 10-15 dk konuşma , 1'er saat müzik dinleme , yarım saat oyun gibi bir kullanım için...
  • bende şarj konusunda beklediğimden fazlasını buldum. Şuan bende birde lg g2 var. iki telefon birlikte kullanıyorum. Şarjları aynı gidiyor. Batarya küçük ancak telefon şarj yemiyor. Beklentimi fazlasıyla karşıladı
  • Cihazda bildirim ışığı var mı acaba?

• Lost In Mess kullanıcısına yanıt
    Evet bildirim ışığı var. Mesaj geldiğinde, cevapsız çağrıda, şarj olurken vs. yeşil ya da kırmızı yanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lost In Mess

Cihazda bildirim ışığı var mı acaba?

Sadece yeşil ve kırmızıyı destekliyor.Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi aynı.

• aynı sanırım şuan hepsiburada da tek ürün var. Bende almayı düşünüyorum. Ancak tek renk mevcut mavi renk bekliyorum ben. Diğer sitelerde satılan kılıflarda sadece htc yazısı yokmuş diye biliyorum. malzeme kalite farkı yok diyorlar.
  • bayramcetin kullanıcısına yanıt
    1. linkteki htc one E8 için.. 2. linkteki desire eye için.
  • s5 den sonra bu alınırmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: landmoon

s5 den sonra bu alınırmı?

Alınır, touchwizden sonra güzel de gelir biraz kasa büyük sadece

• Merhaba arkadaşlar size bir kaç sorum olacak, aslında tavsiye bölümüne sayfa açmayı düşündüm ama daha sağlıklı bilgi almak için direk kullanıcılarına sorayım istedim. Bu sıralar telefonu değiştiricem artık elimdeki baya eskidi. Sony ile HTC kullanmak arasındayım. Yıllardır Sony i severim her ne kadar sorunlarını okusam da bir yanım yine Sony al diyor, diğer yanım da okuduğum sorunsuzluk ve akıcılık deneyimlerine göre HTC ye geç diyor. Sony için aklımdaki cihaz yakın zamanda çıkacak olan Xperia m4 Aqua. Htc tarafında ise tabii ki Desire Eye. Bayadır arada kaldığım için M4 ü bekliyorum en azından bi göreyim öyle karar vereyim diyorum. Ama sanki boşuna bekliyorum Eye beni baya memnun eder gibi görünüyor.
    Telefondan beklentilerim; Biraz dayanıklı olsun iki kere düşünce dağılmasın, hiç oyun oynamam, sosyal medya olarak sadece biraz twitter ve biraz instagram, arada müzik dinlerim, whats up kullanırım fotoğraf çekmeyi severim yeterli seviyede kamerası olsun ve tabii ki bu kullanımla sabah 8 akşam 10 arası şarjı götürsün.
    İlla ki aranızda hem Sony hem Htc kullanan ve öncesinde benim gibi düşüneSizce daha fazla beklemeden Desire Eye almalı mıyım? Yoksa biraz daha M4 Aqua nın çıkmasını beklemeli miyim?

• iimmyeahh kullanıcısına yanıt
    kısa süre sony kullandım sony z2 kullandım bir sıkıntı yaşamadım. Ben sony nin arayüzünü sevmedim. Daha önce note 3 lg g2 ve sony z2 kullanan ben htc desire eye den çok memnunum. Öncelikle tasarım müthiş. Ön kamera harika. Şarj konusunda baya iyi açıkçası bu kadarını beklemiyordum. Ses güzel su geçirmiyor. Arayüz kasmıyor. Açıkçası ben çok memnun kaldım. Sadece elle tutması biraz zor gibi arkası düz elden kayacak gibi geliyor.
  • vermid16 V kullanıcısına yanıt
    hocam eyvallah cevap için bu DotView lar da çok güzel görünüyor onu da merak ediyorum. Faturaya ek alıcam haliyle Turcellden Vodafone a geçmem gerekiyor, umarım pişman olmam Vodafone dan tek çekincem bu kaldı Telefonu bi yerde bulup da inceleyemedin henüz hep kapalı kutuda var son karar için bir kaç mağaza daha dolaşıp bakayım en iyisi
  • Merhaba arkadaşlar,

Haziran'ın 2011'inden beri HTC Desire HD kullanıyorum. Ancak bataryası ve v2.3.5 / Sense 3 arayüzünün sürekli çökmesi ile birlikte artık beni bezdirmeye başladı. HTC Desire HD'nin bataryası 1230 mAh'di ve 2 saat kullansam dahi %100'den %1'e kadar rahat düşüyor. Şimdi HTC Desire Eye'ın bataryası 2400 mAh. Bu modelini alsam, sizce doğru bir tercih yapmış olur muyum?
  • 5.1android guncellemesi gelecek mi desire eye'e?

• quote:

Orijinalden alıntı: Glitz

5.1android guncellemesi gelecek mi desire eye'e?

Bildiğim kadarıyla sense 7 ile birlikte yıl sonuna doğru gelebilir

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.