Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnternetten alırsan HB, Kliksa veya Hızlıal vs... sorun çıktığı takdirde veya beğenmediğinde 14 gün içinde koşulsuz iade edebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 20 Nisan 2015; 13:46:20 >
  • lebi23 L kullanıcısına yanıt
    dostum ben bugüne kadar n11 den birçok ürün aldım ve herhangi bir sıkıntı olmadı arada 100 tl fark varsa neden ordan alacaksınkı az mı 100 tl.n11 den al derim dostum hiçbir sorun çıkmaz zaten eline geçip bakmadan paraya onay vermiyorsun.ortalama kullanımda çıkarır ama ben ekran son seviye bütün gün wifi açık sosyal ağlar yoğun kullanıyorum aksam 7 de eve geçtigimde % 30 duruyor...
  • desire eye'mi alayım yoksa Sony z3 compactmı alayım karar veremedim bugün yada yarın akşama kadar alacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan.1905

desire eye'mi alayım yoksa Sony z3 compactmı alayım karar veremedim bugün yada yarın akşama kadar alacam

dostum ikiside güzel cihaz artık bakıp arzuna beğenine göre alacaksın şimdiden hayırlı olsun.
  • ultraslan.1905 kullanıcısına yanıt
    En azından boyut olarak büyük fark var. Tercihini ona göre yap...

• Bugün ben de aranıza HTC Desire Eye Blue alarak katıldım arkadaşlar :) Ben hep tasarımı çok şık, performansı ve kamerası güzel telefon istemişimdir herkes gibi. Ama herkesten farklı olarak istediğim bir şey daha var o da telefonumun bana özgü olması. Umarım çok fazla satmaz bu cihaz da herkesin elinde görmeyiz. Saygılar..
  • Desire eye 1080p 30 fps mi video çekiyor yoksa 1080p 60 fps mi çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan.1905 -- 23 Nisan 2015; 0:28:46 >
  • Arkadaşlar batarya süreleri hakkında bir endişem var biraz. Ne kadar ekran süreleri alıyorsunu acaba ?
  • telefonun üstüne kahve döküldü dışarı yüksek ses çıkışında bozulma oldu genel olarak telefondan memnunum
  • bende bugün n11 den aldım mavi renk. Telefon da ilk izlenimlerim çok iyi. Telefon tasarım olarak çok güzel. sorularınız olursa cevaplamak isterim.
  • Bugün telefonu aldım şimdilik memnunum.
  • arkadaşlar en fazla ne kadar ekran süresi aldınız ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pil konusunda pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Daha pili test edemedim. Ancak htc nin arayüzü çok şarj yemiyor. En basidinden htc nin amiral gemisi htc m8 in bataryası 2600
  • Arkadaşlar bana DOT ViEW kılıf lazım. Önereceğiniz bir yer var mı ?
  • Arkadaşlar bende ip6 alacaktım fakat eye ı görünce bi dur dedim bakalım aysonu büyük ihtimal alacağım bir kaç sorum var; içinde sisten tarafından kurulu gereksiz uygulamalar varmı birde 5.0 ve sense 7 g0ncellemesi aldımı alacakmı

• Memoland kullanıcısına yanıt
    Sistem tarafından kurulu olan uygulamalar var ama gereksiz değil. Şu an 5.0.2 sürümü mevcut. 5.1 güncellemesi ile de sense 7 gelecek tarih belli değil

• mecnunadam kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için sanırım ay sonu alacam

• Merhaba arkadaşlar bende bugün kadıköy den bir telefoncudan aldım bugün kırmızı beyaz olanından . Telefon çok güzel zaten beğenerek almıştım tek merak ettiğim siz dede ses açma kapama tuşları düzgün çalışmama yapıyor mu? özellikle ses açma tuşuna yavaş basarsam etki etmiyor sağlam basınca calisiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga77777 -- 25 Nisan 2015; 22:32:46 >
  • tuşlar a alışmak lazım. Sanırım su geçirmeme özelliğinden tuşlar alışana kadar sıkıntı çıkarıyor
  • Arkadaşlar merhaba bende büyük ihtimal yarın teknosadan desire eye alacağım. Alırken Dikkat etmem gerekenler nedir. Cihazlarda kronik bir sorun var mı
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.