Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung A7 ve EYE arasında seçim de + lar - ler var düşünüyorum bakalım..
  • ironman kullanıcısına yanıt
    aynen. a7 nin tek korktuğum yanı batarya. düşük ghz 2. işlemci filan kurtarır sanırım ama incelemesi olsa keşke.

Edit bunun daha kötüymüş. A7 64 bit işlemcili. Ön kamerası mp. az ama yazılımları çok iyi. Htc de ses çıkışı konusunda iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun91 -- 24 Mart 2015; 10:01:58 >
  • çok güzel üst sınıf bir telefon olmasına rağmen hergün yeni bir tel çıktığından,bizde para çok olduğundan gereken ilgiyi gördüğünü sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutlay1 -- 26 Mart 2015; 10:10:25 >
  • bende desire eye çok beğeniyorum fakat tekno marketlerde 1700-1900 TL arasında satılıyor bence fiyat çok yüksek 1500 TL civarına fiyatları inse hiç beklemeden hemen alacağım

birde bu telefonu ucuza garantili alabileceğim yerler var mıdır önerilerinizi bekliyorum?
  • onzy O kullanıcısına yanıt
    Müşteri faturalı, distrübütör cihazlarını 1450 lira civarında bulabilirsin. Sahibindene bir bak istersen.
  • onzy O kullanıcısına yanıt
    Daha uygun fiyata ve garantili satan yerler var.

http://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu?k=htc+desire+eye&sra=hpa
  • Telefonunu suya sokan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selfie bile cekildik kardesim dun soktum hoparlorun sesi kısk cikmaya basladi ama 30 dk sonra duzeldi internette baktim telefon hoparlorleri kilitliyormus diyaframi patlamasin diye su ile temas edince

• quote:

Orijinalden alıntı: omerrr92

Selfie bile cekildik kardesim dun soktum hoparlorun sesi kısk cikmaya basladi ama 30 dk sonra duzeldi internette baktim telefon hoparlorleri kilitliyormus diyaframi patlamasin diye su ile temas edince

Teşekkürler.

• Telefonum %40 civarı sarjdayken çıkarıp galeriden iki fotografa baktım ve 2 dakika sonra telefonun kapanmış olduğunu gördüm. Açamıyorum da telefonu şuan, ses kısma tuşu+uyandırma tuşuna basıyorum açılmıyor, sd kart simkart çıkardım öyle denedim gene açılmıyor. Sarja takıyorum bildirim ışığı da yanmıyor.

Bu telefon neden böyle yaptı nasıl açabilirim ki

Ek: Acabildim telefonu neden boyle oldu hic bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glitz -- 29 Mart 2015; 23:32:24 >
  • Gelen aramalarda çift hoparlörü aktif etmenin yolu var mıdır romla vs

• 5 alacak ama tarih bilgisi yok cihazda
  • ironman kullanıcısına yanıt
    Geç olsun ama tam optimizasyonlu olsun. M7 ve m8 gelen ilk güncellemelerle baya şikayet aldı. Daha sonra tekrar güncellemeyle düzeltme yapmaya yakın zamanda başladılar. Bize gelecekse de sıkıntısız gelsin

• Merhabalar. Ben xperia z1 compact kullanıcısıyım. Talefonumdan çok memnunum yalnız tek sorunum olan düşük hoparlör sesi yüzünden değiştirmeye karar verdim. Bu desire eye modeli çok hoşuma gitti, teşhir ürün de inceledim ama sesi bana sanki one m8e göre daha az çıkıyo gibi geldi ve tatmin etmedi. Cihaz teşhir ürünü olduğu için güvenemedim ve size de sorayım dedim. Ses yüksekliği objektif olarak nasıldır? Z1 compacttan buna geçmeye değer mi? Veya kullandığınız telefonlardan önerebilecekleriniz var mı? Performans, ses çıkış gücü, pilin 1 gün yetmesi, kulaklık performansı, ekranın en az 5 inç olması ve distribütör fiyatının 1800 lirayı geçmemesi önemli. Kamera önemli değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenturdiot -- 10 Nisan 2015; 3:12:46 >
  • tenturdiot kullanıcısına yanıt
    Z3c dene bence güzel telefon. Şarzı da çok iyi
  • Denedim ama onun da sesi yetersiz geldi. Hem z1c ile arasında fazla fark yok. Ben biraz daha büyük ekran istiyorum multimedya deneyimi için. Alabilsem z3 alıcam ama alamıyorum maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: humatus

Lollipop güncellemesi Tayvan'da başlamışhttp://thaber.info/htc-desire-eyea-android-5-0-2-lollipop-guncellemesi-verilmeye-baslandi-11-04-2015

aynen... backup olarak bulup eşimin cihaza yukluyecem twpr ile

• HTC ye marka olarak sıcak bakıyorum. Özellikle SD kart slotundan vazgeçmiyor. Samsung S6 furyasında SD kart olayını bitirince bende kafamda bitirdim SAMsung u
    S6 telefonu düşünmüyorum. 2000 liradan satsalar bile
    Lenovo vibe Vibe Shot da iyi geldi bana ama Temmuzu bulabilir gelmesi.
    Aslında M9+ kafama yattı ama piyasada henüz o cihaz yok
    Bende gittim EYE aldım . Şimdilik onla mutlu olmaya çalışacam ..
    Şöyle bir özet geçersem;
    +
    Elde şık oluyor.
    Görsellik olarak kasa kırmızı aldım elde tutuşu güzel
    Menü geçişleri hızlı zil ses seviyesi dışarı rahat duyulacak kadar iyi yani
    dışarı ses çıkışı iyi. Kulaklıktan gelen müzik seside çok iyi.
    SU geçirmez olması bambaşka güven veriyor.
    Cihaz üzerinde 4.4.4 yazılımı ile çıkıyor.
    Cihazın açma kapatma tuşu konumlandırma olarak sağ tarafta olması hemen üzerinde
    ses + ve - tuşu konumlandırılması iyi düşünülmüş.

- olarak
    En kötü durum ŞARZ olayı akşama bulmuyor. Konuşma
    olarak yoğun kullanıyorum Wifi ve veri devamlı açık konumda. Oyun oynamam.
    Birde aksesuar desteği zayıf.

Sevgiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ironman

HTC ye marka olarak sıcak bakıyorum. Özellikle SD kart slotundan vazgeçmiyor. Samsung S6 furyasında SD kart olayını bitirince bende kafamda bitirdim SAMsung u
    S6 telefonu düşünmüyorum. 2000 liradan satsalar bile
    Lenovo vibe Vibe Shot da iyi geldi bana ama Temmuzu bulabilir gelmesi.
    Aslında M9+ kafama yattı ama piyasada henüz o cihaz yok
    Bende gittim EYE aldım . Şimdilik onla mutlu olmaya çalışacam ..
    Şöyle bir özet geçersem;
    +
    Elde şık oluyor.
    Görsellik olarak kasa kırmızı aldım elde tutuşu güzel
    Menü geçişleri hızlı zil ses seviyesi dışarı rahat duyulacak kadar iyi yani
    dışarı ses çıkışı iyi. Kulaklıktan gelen müzik seside çok iyi.
    SU geçirmez olması bambaşka güven veriyor.
    Cihaz üzerinde 4.4.4 yazılımı ile çıkıyor.
    Cihazın açma kapatma tuşu konumlandırma olarak sağ tarafta olması hemen üzerinde
    ses + ve - tuşu konumlandırılması iyi düşünülmüş.

- olarak
    En kötü durum ŞARZ olayı akşama bulmuyor. Konuşma
    olarak yoğun kullanıyorum Wifi ve veri devamlı açık konumda. Oyun oynamam.
    Birde aksesuar desteği zayıf.

Sevgiler.

bence en büyük artısı sarj girişi bile açık olmasına rağmen su geçirmemesi eşimin teli kaç kere suya soktum.. maşallah valla

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.