Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • desire eye 5.0.1 değil lollipop 5.0.2 alacakmış,hayırlı olsun kullananlara.
     HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: abzurtmen

desire eye 5.0.1 değil lollipop 5.0.2 alacakmış,hayırlı olsun kullananlara.
     HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU

sense 7 ne zaman gelir acaba yada nisana kalmaz port edilir mi ?
  • YüceÜstad kullanıcısına yanıt
    ben desire eye kullanmadığım için lollipop bile ne zaman gelir fikrim yok,hiç araştırmadımda maalesef sizin bir bilginiz var mı?.. LlabTooFer açıklama yapınca paylaşayım,dedim muhakkak merak edenler olur diye sense 7 ne zaman olur onuda bilmiyorum üzgünüm.. sense 7 görsel temalarını paylaşabilirim isterseniz,temalar pek hoşuma gitmedi benim.
  • YüceÜstad kullanıcısına yanıt
    kulaklık takılı kaldı hatası alıyorum yardım edebilcek birisi var mı
  • bobmarley188 B kullanıcısına yanıt
    kulaklık lehimlerinin tazenlenmesi gerekiryor ...bi kaç kez tak çıkar baktın olmadı reset at yine olmadı lehimdendir
  • M9 ile desire eye arasında kaldım. Suan için alacagım telefon markası HTC gozukuyor, ama hangisini alayım karar veremedim.
  • SBJKN1903 S kullanıcısına yanıt
    Para sıkıntı değilse M9 tabi ki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abzurtmen

ben desire eye kullanmadığım için lollipop bile ne zaman gelir fikrim yok,hiç araştırmadımda maalesef sizin bir bilginiz var mı?.. LlabTooFer açıklama yapınca paylaşayım,dedim muhakkak merak edenler olur diye sense 7 ne zaman olur onuda bilmiyorum üzgünüm.. sense 7 görsel temalarını paylaşabilirim isterseniz,temalar pek hoşuma gitmedi benim.

elin oğlu sense 7 port etmiş m8 e

• Ekran koruyucu oneriniz var midir ekran renklerini sondurmeyecek seffaf, nasil birsey almaliyim bilgim yok hb deki 10 liralik iyi midir glass olan modellerden mi alsam kararsiz kaldim oneri bekliyorum.

• videolar için sağolun beyler .
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba sizce mavimi almalıyım yoksa kırmızımı çok kararsız kaldım
  • mağdurxd kullanıcısına yanıt
    Ben mavi kullanıyorum. Gören arkadaşlar da çok beğeniyor. Özellikle kenarlarındaki turkuaz çok hoş duruyor. Kırmızı beyaz daha sade duruyor. Ayrıca beyazının kirlenme ihtimali daha fazla. Kişisel zevklerinize kalmış ikisi de iyi.

• Bende mavisini aldim mavi erkek kirmizisi bayan gibi sanki cihaz hizli stabil akici kameralarini cok begendim lg g2 ve galaxy note 3 um var ama ikisinden de iyi cekiyor ses guzel bence gayet guzel bir tel ancak tek sikintim elimden her an kayabilirmis gibi geliyor sormak istediginiz bisey olursa yardimci olabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bende htc desire eye mavi renk almayı düşünüyorum ama bir yandan da htc desire 820 dikkatimi çekiyor hangisini almalıyım ve bu telefonlar beni ne kadar götürür? ve 2 telefonun da batarya durumları nasıldır?
  • Telefonu çok beğendim ama kamerası çokta iyi değil illaki birşeyi eksik bırakıyorlar

• 1-)root yapmadan oyun ve uygulamaları sd carda taşınabiliyor mu?? 2-)fazla oyun oynayan birisiyim bataryası birgünü çıkarabilir mi
  • Merhaba arkadaşlar HTC desire eye için andorid 5.0 güncelleme ne zaman gelcek yada gelen var mı ?
  • korhan0508 kullanıcısına yanıt
    Açıklamalarda şubat - Mart deniliyordu. Ancak nisan-mayısa kayar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnunadam -- 22 Mart 2015; 0:22:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.