Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HTC'nin arayüzü daha hafif, hızlı ve stabil diye duyuyorum/görüyorum.
    Genelde android telefonlarda program yükledikçe ve zamanla bir yavaşlama/şişme olur, özellikle Samsung telefonlar bu konuda çok fena, kullanmışlığım da var başkalarında da böyle gördüm biliyorum. Peki HTC farklı ve gerçekten iyi mi, zaman geçtikçe, özellikle arayüzde takılmalar donmalar vs. bu gibi sorunlar oluyor mu ?
  • Bu modele fazla ilgi olmadı sanki

S4 ACTİVE de gördüğüm çok memnun kaldığım ses çıkışları
    Loudspeaker Voice 72dB / Noise 66dB / Ring 78dB

EYE modelinde düşük kalıyor.

olması gereken sesler . Bu modele koysalardı çok iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 28 Şubat 2015; 1:09:52 >
  • Ya arkadaslar ben bu cihazı alacağım ama iki soru kafamı kurcalıyor
    1-Batarya 2400mAh batarya süresinden cok çektim ve cidden önem veriyorum gün içinde cok fazla webte geziyorum tarafsız olarak soyleyebilecek birisi var mi net kaç saat gidiyor sarji?
    2-On kamerası bu şekilde olan başka telefon çıkacak mi ?(htc dışı markalarda olabilir )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Vodafondan taksitle telefon almayı düşünüyorum. Htc One e8 ile desire eye arasında kaldım. İkiside 24*80 = 1920 TL ye denk geliyor. Siz olsanız hangisini alırdınız?

• gevgev G kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekilde eye aldım ama eye veya e8 al diyemem ikisi de birbirine çok yakın. Ancak e8 piyasada peşin fiyatı daha aşağıda. Eye ise zaten piyasada 1800 - 1900 arası satılıyor.

• ironman kullanıcısına yanıt
    Arama geldiğinde sadece alttaki hoparlör aktif oluyor. Ve bu gerçekten yetmiyor. Araştırıyorum ama bulamadım hala diğerini de aktif etmeyi. Müzik, video ve oyunda ise hoparlörler size baktığı için ses çok iyi geliyor. Stereo olması ise ayrı bir zevk.

• mecnunadam kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, eye alırsam içim daha rahat edecek. Sağol kardeşim.
  • Magazaya gidip bu telefona baktım ama kasa kalitesi çok güven vermedi. 3-4 yıl kullanmak istiyorum hemen değiştirmek gibi bir niyetim de yok beni yarı yolda bırakır mı?

Ayrıca 1800 liraya kadar samsung ve lg g3 haricinde önerebileceğiniz cihaz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecnunadam

Arama geldiğinde sadece alttaki hoparlör aktif oluyor. Ve bu gerçekten yetmiyor. Araştırıyorum ama bulamadım hala diğerini de aktif etmeyi. Müzik, video ve oyunda ise hoparlörler size baktığı için ses çok iyi geliyor. Stereo olması ise ayrı bir zevk.

mp3 zilsesi koyarsanız cihazın çift hoparlör çalışıyor hocam.
  • mavezir kullanıcısına yanıt
    bende çalışmıyor sizde çalışıyor mu emin misiniz. müşteri temsilcisini aradım telefonda öyle bir özellik yok imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnunadam -- 2 Mart 2015; 20:21:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecnunadam

bende çalışmıyor sizde çalışıyor mu emin misiniz. müşteri temsilcisini aradım telefonda öyle bir özellik yok imiş

Ben de yapamadım hocam, bs player standart müzik playeri google music ve dosya gostericisiyle zil sesi at adim gene de sadece alttan geliyor ses .

• Arkadaslar bende bugun aldim telefonu birkac sorum olacak size . Flasin yanindaki bildirim isiklarini nasil acacaz sadece kameranin yanindaki yesil isik yanp sonuyo ben sms,whatsapp icin farkli renklerin yanmasini istiyorum . Bide kamera ayarlarini nasil yapacaz ve onerdiginiz ayar bilinmeyen ozellik vs varmi

• omerrr92 O kullanıcısına yanıt
    Çift renktir yeşil ve kırmızı merak geldiğinde yeşil şarj %15 altına indiğinde kırmızı yanar

• quote:

Orijinalden alıntı: Melikbey

Çift renktir yeşil ve kırmızı merak geldiğinde yeşil şarj %15 altına indiğinde kırmızı yanar

peki flaşın yanında olanlar ney
  • arkadaşlar birde ben kırmızı beyaz olan modelini aldım buna hangi renk dot wiev kılıf önerirsiniz yada aynı renkte olupta dot wiev kılıf kullanan varsa telefonun resmini atabilirmi rica etsem
    flaşın yanındakiler ışık ve yakınlık sensörleri. kameranın sağındaki bildirim ışığı
  • Flasin yanindakiler ne isigi

ışık 1 tane diğerleri sensör. ışık da 2 renkli; yeşil ve turuncu
  • Ama youtube da bi videoda o sensor dedigin isiklar yaniyordu
    video yu bilmiyorum büyük ihtimal dışarıdan sensöre yansıyan bir ışıktır.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.