Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    birşey daha sorucam arkadaşlar buff ekran koruyucunun orjinalini bulabildiniz mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shynes -- 17 Ocak 2015; 0:07:13 >
  • Arkadaşlar bu telefona imei atılıyor mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonun mavi rengini kullanan yok mu. hangi incelemeye baksam kırmızı var
  • m8 deki boomsound ile desire eye deki boomsound un ses kalitesi karşılaştırıldığında bir fark var mıdır? varsa hangisi daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecnunadam

m8 deki boomsound ile desire eye deki boomsound un ses kalitesi karşılaştırıldığında bir fark var mıdır? varsa hangisi daha iyidir

M8'den HTC Desire EYE'a geçmiş biri olarak aynı diye bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 21 Ocak 2015; 23:12:46 >
  • Forumlarda m8,z2,z3 gibi telefonlardan daha az ses çıkışı olduğunu söyleyenler vardı. Peki arama geldiğinde çift hoparlör mü tek hoparlör mü aktif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnunadam -- 22 Ocak 2015; 16:20:00 >
  • quote:

Forumlarda m8,z2,z3 gibi telefonlardan daha az ses çıkışı olduğunu söyleyenler vardı. Peki arama geldiğinde çift hoparlör mü tek hoparlör mü aktif

Sadece alttaki çalışıyormuş ilk defa test ettim bende :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michu

quote:

Forumlarda m8,z2,z3 gibi telefonlardan daha az ses çıkışı olduğunu söyleyenler vardı. Peki arama geldiğinde çift hoparlör mü tek hoparlör mü aktif

:) m8 de de öyle miydi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Michu

quote:

:) m8 de de öyle miydi

Vallahi hiç hatırlamıyorum ama asla ses performansından şikayetçi olacağını zannetmiyorum.
  • Merhaba arkadaşlar, ürünü yaklaşık 4 gün önce aldım.

Ilk izlenimlerime değinecek olursak; ön ve arka kamerası oldukça güzel.
    Eğer sosyal medya uygulamalarını aktif olarak kullanıyorsanız, batarya malesef yetersiz kalıyor.
    Ayrıca tanıtım ve inceleme videolarında yer alan bazı kamera ayarları görünmüyor.

Cihazı ART moduna aldim, az da olsa performansta artış gözlemledim. Herhangi bir programda da sıkıntı yaratmadı.

Dot View kılıfa gelecek olursak, mobilcadde'den sipariş ettim, bekliyorum.

Cihaz ile alakalı görselleri de paylaşıyorum;

HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU

HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU

• Ben de bugün mavi renkle aranıza katıldım. Ancak arka kamera için telefonu aldıktan sonra bir ayar yaptınız mı.yoksa varsayılan ayarlarla mı kullandınız.ben pek tatmin olamadım

• Arkadaşlar merhaba..

Şuanda 32 GB LG G2 kullanmaktayım..

G2'den Desire Eye modeline geçmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? İki cihazı kıyaslandığımızda birbirlerine karşı ne gibi artı ve eksileri var?

Alıntılarsanız sevinirim.

• Elindeki telefonun aldığına pişman ettirecek bir sıkıntısı yoksa hiç değişme. İki telefon da 5.2 inç ama htc daha büyük çerçevelere ve dolayısıyla daha büyük bir kasaya sahip. G2 batarya yönünden de önde. Kamerada ikisi de gündüz iyi gece ise eh işte dedirtir. Ama htc nin sense ara yüzü, su geçirmeme özelliği, boomsound vs artı olarak söylenebilir. İkisinin ram 2 gb. Dahili de desire 16 gb. Aklına takılan başka soru varsa buradayız

• cantayim C kullanıcısına yanıt
    Hocam dot view kılıf için görüşleriniz nedir. Kılıf orjinal çıktı mı. Tam uyumlu mu. Malzeme kalitesi nasıl

• Arkadaşlar bir kaç defa oldu wifi sorunu ile karşılaşıyorum örneğin telefon wifiye bağlı evden çıkıyorum geri döndüğümde otomatik olarak bağlanmıyor... ağı unut deyip tekrar deniyorum yine bağlantı yok fakat telefonu açıp kapayınca otomatik olarak bağlantı yapıyor bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba ?
  • Elimde Amerikadan gelmiş kayıtsız 1 adet sadece test amaçlı açılmış ama hiç hat takılmamış tüm aparatları poşetinde hiç açılmamış kutusuyla birlikte HTC Desire EYE vardır.imei atılabiliyor.ankarada balıkçıoğlu işhanında sordum.Ankara içi elden teslim.Takas mantıklı cihazlarla olur.nakit fiyatı 1.300 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

Arkadaşlar merhaba..

Şuanda 32 GB LG G2 kullanmaktayım..

G2'den Desire Eye modeline geçmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? İki cihazı kıyaslandığımızda birbirlerine karşı ne gibi artı ve eksileri var?

Alıntılarsanız sevinirim.

Dostum böyle bi hata yapma açık söyleyim hiç gerek yok. G2 bu cihazdan donanım olarak eksik kalır yanı yok.batarya olarak ise çok daha önde değmez.

• Ön kamera için o kadar para veririm diyosan al :)

• Kendi çekmiş olduğum Su Geçirmezlik Testi videosunu aşağıdaki YouTube adresinden izleyebilir siniz.

http://youtu.be/LBf5ZZegOm0
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.