Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hazin44

quote:

Orijinalden alıntı: Helsinki Vampire

Arkadaşlar daha önce telefonun üzerindeki deklanşör tuşunun çalışmadığını söylemiştim veya çalıştıramadığımı. Bugün farkettim biraz sert basınca fotoğrafı çekebiliyorsunuz. Biliyorum kulağa biraz aptalca geliyor ama yeni farketmiş olmak hiç farketmiş olmamaktan iyidir sanırım. Normal ana menüdeyken basılı tutarsanız kamera açılıyor akabinde biraz daha dert basarak kamera ile çekim yapabiliyorsunuz.

hocam hafıza sorunu yok değilmi yüksek gb olan oyunlarda bellek dolma gibi bir sorun yok değilmi birde resim videoları sd karta otomatik atıyormu.

Valla dostum ben telefonda oyun oynayan biri değilim. Oyunla ile ilgili sorunu oyun oynayan bir arkadaşımızın cevaplaması daha doğru olur. Resim ve videoların kayıt yerini sd kart olarak ayarlarsanız tabiki otomatik olarak karta kaydeder. Sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Pil kötü olmuş...

evet hakikaten düşük. ayrıca ekran süresi vb ne kadar süre alınıyo ?
  • Dead trigger 2 fifa 15 asphalt 8 real racing bu oyunlari oynuyorum kasma donma takilma yamulma yorulma yok kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar özelden de pil ile ilgili soru sormuşlar. Buradan cevaplayayım ki herkes görsün. Şimdi benim telefon kullanma şeklim tabiki herkesin kullandığı gibi farklılık gösteriyor. Baştan söyleyeyim: benim şarj 3 gün dayanıyor. Ama nasıl? Gün içerisinde sürekli ekran başında duran biri olarak telefonu ele çok almam. Yani taş çatlasın telefonu günde maksimum 2 saat kurcalarım. Artı olarak dışarı çıktığım vakit mutlaka müzik dinlerim. Şimdi benim ki normal bir telefon kullanımdan biraz farklı kalabilir. Çünkü bazı arkadaşlar bilgisayar kullanır gibi kullanmayı tercih edebilirler telefonlarını. Bu çok normal. Mesela telefonu şuan şarjdan çekişimin 3. günü sabahındayım ve şarj %37'de. Şimdi bazıları ohaaaa diyebilir bu durum için ama telefonun bu tarz bir kullanım altında 3 güne çıkabildiğini de anlatmak istedim.
  • quote:

Bazı arkadaşlar özelden de pil ile ilgili soru sormuşlar. Buradan cevaplayayım ki herkes görsün. Şimdi benim telefon kullanma şeklim tabiki herkesin kullandığı gibi farklılık gösteriyor. Baştan söyleyeyim: benim şarj 3 gün dayanıyor. Ama nasıl? Gün içerisinde sürekli ekran başında duran biri olarak telefonu ele çok almam. Yani taş çatlasın telefonu günde maksimum 2 saat kurcalarım. Artı olarak dışarı çıktığım vakit mutlaka müzik dinlerim. Şimdi benim ki normal bir telefon kullanımdan biraz farklı kalabilir. Çünkü bazı arkadaşlar bilgisayar kullanır gibi kullanmayı tercih edebilirler telefonlarını. Bu çok normal. Mesela telefonu şuan şarjdan çekişimin 3. günü sabahındayım ve şarj %37'de. Şimdi bazıları ohaaaa diyebilir bu durum için ama telefonun bu tarz bir kullanım altında 3 güne çıkabildiğini de anlatmak istedim.

3 gün yinede çok iyi bi rakam. ben gün içinde 2 g ile 3 g dönüşümlü açık. arada facebook a girerim. w appdan yazışırım sıklıkla. böyle ne kadar gider acaba

• quote:

Bazı arkadaşlar özelden de pil ile ilgili soru sormuşlar. Buradan cevaplayayım ki herkes görsün. Şimdi benim telefon kullanma şeklim tabiki herkesin kullandığı gibi farklılık gösteriyor. Baştan söyleyeyim: benim şarj 3 gün dayanıyor. Ama nasıl? Gün içerisinde sürekli ekran başında duran biri olarak telefonu ele çok almam. Yani taş çatlasın telefonu günde maksimum 2 saat kurcalarım. Artı olarak dışarı çıktığım vakit mutlaka müzik dinlerim. Şimdi benim ki normal bir telefon kullanımdan biraz farklı kalabilir. Çünkü bazı arkadaşlar bilgisayar kullanır gibi kullanmayı tercih edebilirler telefonlarını. Bu çok normal. Mesela telefonu şuan şarjdan çekişimin 3. günü sabahındayım ve şarj %37'de. Şimdi bazıları ohaaaa diyebilir bu durum için ama telefonun bu tarz bir kullanım altında 3 güne çıkabildiğini de anlatmak istedim.

Ustat az kullanıyor olabilirsin ama bu yıne de cok ıyı bır rakam. Mesela sımdı elınde bır ıphone olsaydı durdugu yerde erırdı sarjı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SBJKN1903

quote:

Ustat az kullanıyor olabilirsin ama bu yıne de cok ıyı bır rakam. Mesela sımdı elınde bır ıphone olsaydı durdugu yerde erırdı sarjı.

Evet bir iphone olsaydı batarya açısından daha çabuk tükenebilirdi cihaz. Valla hepsinin bir artısı olduğu kadar eksisi olduğu bir gerçek. İşin içine rahatlık ve kullanım kolaylığı girdiği zaman "şu daha iyi" demek nafile bence.

• vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Ben gün içerisinde sıklıkla kullanıyorum telefonumu. 3G tüm gün boyunca açık bunu yanı sıra sosyal ağları çok aktif kullanan birisiyim ( Facebook, Twitter, Swarm, Whatsapp, EyeEm, İnstagram, Skype, Snapchat ) ve az olmak kaydı ile oyun da oynuyorum. (Asphalt 8) Sabah saat 10.00 da şarjdan aldım telefonu ve şuanda saat 00.10 olmasına rağmen şarjım %40. Eğer çok fazla oyun oynarsanız kesinlikle 1 günü tamamlamam ama sosyal ağlarda sıkıntı yok. Bu arada Geliştirici Seçeneklerinden Animasyon geçişlerinin tümünü direk olarak kapattım. Bu sayede telefonun pil performansında %20 gibi bir kullanım süresi kazandım diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OxOMasK

Ben gün içerisinde sıklıkla kullanıyorum telefonumu. 3G tüm gün boyunca açık bunu yanı sıra sosyal ağları çok aktif kullanan birisiyim ( Facebook, Twitter, Swarm, Whatsapp, EyeEm, İnstagram, Skype, Snapchat ) ve az olmak kaydı ile oyun da oynuyorum. (Asphalt 8) Sabah saat 10.00 da şarjdan aldım telefonu ve şuanda saat 00.10 olmasına rağmen şarjım %40. Eğer çok fazla oyun oynarsanız kesinlikle 1 günü tamamlamam ama sosyal ağlarda sıkıntı yok. Bu arada Geliştirici Seçeneklerinden Animasyon geçişlerinin tümünü direk olarak kapattım. Bu sayede telefonun pil performansında %20 gibi bir kullanım süresi kazandım diyebilirim.

çok iyi yalnız bu. heleki 2400 lük bi batarya ile. cidden böyle kullanıyosunuz dimi ?
  • Evet cidden boyle kullaniyorum.

• Bugün itibariyle ilk HTC telefonumu aldım, desire-eye mavi.. Telefonun tasarımı beni çok etkiledi, o yüzden aldım. İnanın özeliklerine bile bakmadım. 16gb hafızayla geliyormuş, bu benim için bir sorun, çünkü her uygulamayı komple sd karta atamıyoruz (bu 5.0 ile düzelecek mi var mı bir bilen?).
    Sorum şu, kullanan arkadaşlara? Nerede bu cihazın equalizer'ı???? Niye bulamıyorum ben acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

quote:

çok iyi yalnız bu. heleki 2400 lük bi batarya ile. cidden böyle kullanıyosunuz dimi ?

3G ile interneti kullanirsaniz en fazla 3-4 saat ekran süresi alırsınız daha üstü zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michu

quote:

quote:

3G ile interneti kullanirsaniz en fazla 3-4 saat ekran süresi alırsınız daha üstü zor.

ama bütün gün 3 g açık demiş adam. sabah 10 dan gece 12 ye yüzde 40 şarj kalmış. daha ne olsun ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

ama bütün gün 3 g açık demiş adam. sabah 10 dan gece 12 ye yüzde 40 şarj kalmış. daha ne olsun ?

Demek ki telefonu hiç kullanmamış,yok öyle batarya süreleri,3G bildiğin bataryayı su gibi emer.

• quote:

HTC EYE batarya performansı'nı siz değerli arkadaşlar için paylaşayım.

40 dakika youtube'dan video.
    25 dakika digiturkplay'den TV izleme.
    Chrome ve twitter kullanımı ile sanırsam 5 saat'den biraz fazla ekran açık kalma süresi verdi.

Otomatik parlaklık,gps kapalı, senkronlar otomatik güncelleme kapalı,wifi açık
     HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU

Günü çıkarır gibi.

--------------------
    Yine yaklaşık 5 saat gibi ekran açık kalma süresi var,10 dakika telefon konuşması ve internet kullanımı,spotify’da yaklaşık 1 saat müzik dinlerken ekran açık durumdaydı,gps ve senkronlar kapalı,2G açık,parlaklık otomatik.

------------------
    Açıkcası Z3 almadığıma hafiften pişman olmaya başladım,Z3 forumundaki batarya sürelerini görünce, :(,4,5 5 saat ekran açık anca kalıyor normal kullanımda yoğun kullanımda 4 saati anca bulur herhalde.

Hücre beklemede,telefon boşta,ve android sistem %60 harcıyor :(

Buyrun benim yaptığım gerçek batarya testleri.

• Sevgili arkadaşlar, galiba bu cihaz da equalizer yok, boomsound diye bir olay var... Yardımcı olabilecek bir arkadaş olursa sevinirim, bildiğimiz, rock, pop, jazz equalizer ayarlarını bu cihazda yapmamın bir yolu yok mu?
  • cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    Ben M7 kullanıyorum ve cihazimda Beats Audio özelliğini ac kapat dışında ekolayzir tarzı bir ayar yok, sizde de durum büyük ihtimal böyledir..

• Başımdan geçenleri tüm telefon kullanıcıları bilsin diye paylaşıyorum,aman diyorum bu firmadan uzak durun,..

quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

Discovery sevgimiz bugün tükendi..
    Bugün profilo Telpa ya gittim, uzun zamandır açma kapama tuşu hizasında ekranda sarı leke vardı ve her geçen gün büyüyordu.
    Bugün fırsat bulunca gidip garantiden yaptırmak istedim.
    Telefonu teslim ederken üst köşede plastikte çizik gibi duran çatlak varmış, ben bunca zamandır farketmemişim ,onu gösterip ekran değişiminden ücret talep etti.
    Bende siz o çizik gibi çatlağı bırakın, ekranı değiştirin dedim..
    Bayanın bana cevabı ekran dış plastik ile bütün halinde değişiyor,o yüzden 180 tl ücret ödemeniz gerekiyor dedi..
    Benim o çatlak dediği yerden şikayetim olmadığı, sizin telefonunuzun kronik sorunu olan sarı leke ayıbınızı gidermeniz gerektiğini defalarca söyledim.
    Israrla sistem böyle cevabı verdi,, isterseniz üzerinde 3 yerde leke olan defolu ekran ile değişelim, 180tl yerine 80 tl ödersiniz dedi..ayıp üstüne ayıp devam ediyordu.
    Ben zaten leke var değiştirin ekranı derken, onlar bana daha farklı lekeli ekranı takıp 80 tl ücretin peşindeler..
    Çok şaşırdım ama karar verdim ücretli değişime,,bayana bu konu burada bitmeyecek, bunun üstüne gideceğimi gerekli bütün mercilere şikayetimi yapacağımı söyledim.
    Oralı bile olmadılar..
    Gm2 de ekran ile plastik kısımın şikayetler üzerine artık ayrıldığını söyledi, yani bu durum sadece bana değil herkese yapılmış,, müşteri memnuniyetsizliği üzerine ekran ile dış plastik gmd 2 de artık ayrılmış..
    Telefonu 1 saat bekledikten sonra teslim ettiler, bende değişen parçayı da istiyorum dedim.şaşırdılar,, hanımefendi bu konu burada bitmeyecek dedim.
    15 dakika daha beklettiler ve sonunda geldi değişen parça...
    Ödemeyi Finansbank kıredikartı ile ödemek istedim pos cihazları Finansbank sorun yaratığından çekemediler,üzerimde başka kart olmasa ödemesine yapamıyacağız,
    Ben hayatımda bu kadar sıkıntılı bir firma görmedim..
    En kısa sürede telefonu satıp başka markalara kesin geçiş yapacağım,birkere midem bulandı artık bu telefonu kulanmam bana eziyet olacak, hiç kimseye de bundan sonra önermeyeceğim.
    4 adet kendi adıma kayıtlı gmd var, en azda 10 arkadaşıma aldırdığım telefon için okadar pişmanımki..
    Gerekli yerlere mail attım. Kaymakamlığa gidip tüketici heyetine de başvurup gerekirse 500 tl harcayıp 180 tl yi burumlarından getirmeyi kendime görev edindim..
    Bu konuda bana destek ve yol gösterecek arkadaşların fikirlerinede açığım..
    Resim ekledim ve çatlak denen yeri kırmızı yuvarlak içine aldım.
    Bu çatlak gibi görünen yer aslında çok sağlam sadece tırnağa takılan bir çizgi yani kopma yok çizginin altı sapasağlam.

Bugün gerekli yerlere mail ler atıldıktan sonra firmadan aradılar ve gelin burada konuşalım dediler,işimi bırakıp gittim,müşteri temsilcisine durumu anlattım.uzun lafın kısası,kronik olmuş sari leke hatasını artik firma darbe den dolayı oluyor palavrasina başlamış. Kronik hata olmadığı kanaatine varmışlar, p.tesi günü kaymakamlikta tüketici heyetine başvuru da bulunacağımı söyledim,siz bilirsiniz dediler,bu kadar müşterisine değer vermeyen firma görmedim,,üzerime kayıtlı 4 tane gmd olduğunu ve en az 10 kişiye de bu telefonu aldirdigimi söyledim,bana cevabi bu konuda yardımcı olamayacağını ama masa direk telefonunu verip başka konularda yardımcı olmaya söz verdi,bende kendisine benim ve Çocuğumun kullandığı telefonu satışa çıkarıp başka marka telefon alacagimi ve benim sizi aramama zaten gerek kalmiyacagini söyledim,tabi bu arada adini ve telefonunu kaydettim,yarin mahkemede lazim olur..formlardan bahsettim ,burada yazılanları ciddiye alamadıklarını konuşmalarından anladım,,, sanırım bu firma beni ciddiye almadi,bu beni dahada kamcıladı,eee hadi bakalım...

• Gurbetçi23 kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu konuda deneyimiz nedir? ekolayzır eksikliğini hissettiniz mi?
  • Hocam kusura bakmayın, ağzımı bozacağım ama salak bunlar...
    Yahu zaten götürdüğünüz cihaz geçen senenin cihazı, bir patlama yapmışsın millet seni baş tacı etmiş, çatır çatır satış yapmışsın, halk arkanda durmuş, almış ve aldırtmış. Ekranı bile değil; direkt değiştir cihazı iyice büyü... Yok işte kapasite bu kadar. Sonra da diyoruz niye büyük firma olamıyorlar diye.
    Bu anlayışla bir halt olamazlar, mümkünse olamasınlar da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmlunrssl -- 2 Ocak 2015; 20:59:04 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.