Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akcaytim29

arkadaşlar bende z3 ile eye arasındayım fikirleriniz neler

Forumun %90'ı cıkıp Z3 dıyecek. Ama ben kesınlıkle Desire Eye onerırım. HTC farkını gorursunuz. Hee eger batarya sızın ıcın cok cok onemlıyse tek secenegınız sony olur zaten o ayrı konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

quote:

beyler huawei g7,htc desire 820 ve eye araştırmalarım arasında. şarj benim için ana kriter şarj ve bu konuda tartışmasız huawei

ama diğer telefonlarda yazılım ve stabilite konusunda htc kalitesini görüyoruz. ancak şarj konusunda şüphelerim var. 2400-2600 amh şarj ne kadar yeter sizce ?

ana kriterinize en uygun olanı seçiniz.

daha açık sorayım. htc eye ve 820 de şarj ne alemde ?

Butceyı artırıp z3 compact alırsan batarya konusunda cok rahat edersın. Daha ustu yok bu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: SBJKN1903

quote:

Forumun %90'ı cıkıp Z3 dıyecek. Ama ben kesınlıkle Desire Eye onerırım. HTC farkını gorursunuz. Hee eger batarya sızın ıcın cok cok onemlıyse tek secenegınız sony olur zaten o ayrı konu.

teşekkürlerimi sunuyorum o zaman son bi soru daha soruyum htc nin desire serilerine güncelleme desteği yoğunlugu nasıl bi m8 kadar önceliklimi acaba?
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürlerimi sunuyorum o zaman son bi soru daha soruyum htc nin desire serilerine güncelleme desteği yoğunlugu nasıl bi m8 kadar önceliklimi acaba?

Cok bir fark olacağını sanmıyorum ama one Desire serisinden her zaman öndedir. One serisi daha erken Güncelleme alır ve elli birkaç ufak Güncelleme daha alabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

beyler huawei g7,htc desire 820 ve eye araştırmalarım arasında. şarj benim için ana kriter şarj ve bu konuda tartışmasız huawei

ama diğer telefonlarda yazılım ve stabilite konusunda htc kalitesini görüyoruz. ancak şarj konusunda şüphelerim var. 2400-2600 amh şarj ne kadar yeter sizce ?

ana kriterinize en uygun olanı seçiniz.

daha açık sorayım. htc eye ve 820 de şarj ne alemde ?

Butceyı artırıp z3 compact alırsan batarya konusunda cok rahat edersın. Daha ustu yok bu konuda.

z serisi için herkes illallah diyo full sorun hocam. ben htc nin şarjını merak ediyorum ben

• quote:

Cihazı suya soktum valla z3 den bile daha waterprof geldi bana, yanlız sesi kısıldı kurulunca düzelir umarım

suya ve toza dayanıklı ama ben fazla suyla temas ettirilmesini tavsiye etmem sadece dayanıklı diye söyleniyor %100 waterresist ve waterprof denmiyor neticede.Asıl amaç su içerisinde kullanmak değil yağmurda ne bilim üzerine bişey dökülünce falan telefon ölmesin diye düşünülmüştür.
  • Arkadaşlar oyun performensı ile ilgili bilgi birde kullanan arkadaşlar resim paylaşırlarsa sevineceğiz,konu çok sakin paylaşım lazım.
  • Gece çekimlerindende ekleme yaparsanız iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazin44 -- 23 Aralık 2014; 20:20:33 >
  • hazin44 H kullanıcısına yanıt
    Ekteki meyve tabağı ve bardaklı olan resimler gece çekimi ve sıfır ışıkta çekildi. Vazolu olan ise odadaki ışık ile çekildi.
     HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: OxOMasK

Ekteki meyve tabağı ve bardaklı olan resimler gece çekimi ve sıfır ışıkta çekildi. Vazolu olan ise odadaki ışık ile çekildi.
     HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU

Teşekkürler peki diş ses ekran netliği gibi bilgiler verirsen sevinirim en son HTC öne x kullanmistim ve çok yakin arkadasimda m7 vardi ve m8 aldi arayüz m8 de yağ gibi akiyordu yani çok iyi calisiyor bu telefon da da ayni performans varmi.

• hazin44 H kullanıcısına yanıt
    Hocam Dış ekran netliği konusunda kesinlikle çok ama çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. Her türlü kullanımda arayüz aşırı derecede akıcı. Birazdan YouTube aracılığı ile bir video yayınlıyorum. Hem oyun performansını hem arayüz akıcılığını net bir şekilde görebileceksin.
  • Arkadaşlar kendi çekimim olan HTC Desire Eye için ufak bir inceleme videosunu aşağıdaki YouTube linkinde bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuatiNAN -- 24 Aralık 2014; 1:20:11 >
  • Kızımın ip 4s telefonunu desire eye ile değiştirdik... Elinden alamıyorum bi inceleyeyim... Ancak m7 den daha iyi ekranı var. Çok canli. Fena begendim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun

Kızımın ip 4s telefonunu desire eye ile değiştirdik... Elinden alamıyorum bi inceleyeyim... Ancak m7 den daha iyi ekranı var. Çok canli. Fena begendim...

Güle güle kullansın. M8'den bile iyi bir cihaz.

• SBJKN1903 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
    Bende m7 var. Uzun süre, "one daha üst sınıf sen bunu al ben eye i kullanırım" dedim ama nafile. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 24 Aralık 2014; 18:48:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun

Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
    Bende m7 var. Uzun süre, "one daha üst sınıf sen bunu al ben eye i kullanırım" dedim ama nafile. :)

Şimdiki nesile yutturamazsanız.

• Arkadaşlar iki sorum var telefonu kullanan biri olarak.

1) Telefonun ses kısma tuşlarının en altında yer alan ve kamera çekme tuşu olarak tahmin ettiğim tuşu hiçbir şekilde kullanamadım. Yani kamera çekmek için diye tahmin ettim ama çekemiyorum mesela. Kullanan veya başka bir işe yaradığını bile var mı?
    2) Ve en önemlisi kılıf bulamıyorum telefona. Spiegen tahminimce kılıf çıkartmayacak. Kaliteli ve kullanımı pratik (kapaklı kılıfları sevmiyorum) kılıf kullanan varsa ve nereden aldığını belirtirse çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helsinki Vampire

Arkadaşlar iki sorum var telefonu kullanan biri olarak.

1) Telefonun ses kısma tuşlarının en altında yer alan ve kamera çekme tuşu olarak tahmin ettiğim tuşu hiçbir şekilde kullanamadım. Yani kamera çekmek için diye tahmin ettim ama çekemiyorum mesela. Kullanan veya başka bir işe yaradığını bile var mı?
    2) Ve en önemlisi kılıf bulamıyorum telefona. Spiegen tahminimce kılıf çıkartmayacak. Kaliteli ve kullanımı pratik (kapaklı kılıfları sevmiyorum) kılıf kullanan varsa ve nereden aldığını belirtirse çok memnun olurum.

1)Bende de aynı sorun var benim de dikkatimi çekmişti o araştıracaktım onu ama unutmuşum siz diyince aklıma geldi,bir de bu incelemede crop me in diye bir seçenek var o bende yok sizde var mı acaba?http://youtu.be/_1kwrXpV1Q8?t=12m10s

2)Amazon,ebay,alibaba'dan biraz araştırma yaptım ama dediğiniz gibi henüz doğru düzgün birşey yok,amazon'da dot view gördüm kargo ile birlikte 140tl'ye falan geliyordu.

Anlamıyorum ki böyle bir telefon çıkartıyorsun yanında ne kılıf ne ekran koruyucu ne de kapak vs. birşey pazarlıyorsun,sadece bu telefon için geçerli değil tabii genelinde durum böyle.

• telefon için kılıf daha yeni olduğundan hemen çıkmaz 1 aya kalmaz sitelere düşer 1 ay dikkatli kullanın :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.