Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme geldi yükleyen var mı 781.19 mb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme gelince bile forum ölü gibi. Başka ne zaman canlanacak

• Bende güncelledim 5.02 oldu

SENSE sürümü değişmedi yine 6
  • crayzboyyy C kullanıcısına yanıt
    Zenfone 2'nin fiyatına bağlı bence hocam. Bir de HTC kullanmıyor olmama rağmen biraz denemişliğim var arayüzü çok hoşuma gitti bayağı hızlı. Yağ gibi akıyor. Uzun kullanımda nasıldır bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 14 Nisan 2015; 23:19:31 >
  • ironman kullanıcısına yanıt
    Sense 7 5.1 ile gelecek. Bize geleceği de kesine yakın bilgi. Bu arada forum harbiden boşalmış . birkaç kişi var yok

• Desire Eye kullanmiyorum ama bu sessizlik büyük olasılık sorunsuz bir telefon olduğu anlamına geliyor herhalde. Öyleyse ne mutlu size.

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle şu ana kadar gördüğüm en sorunsuz ve düzgün çalışan Android ortamı.
    Sessizlik bence de daha çok sorunsuz olmasından kaynaklanıyor, insanlar genelde sorunlarına çözüm bulmak için forumlara yazarlar.
    Düzgün çalışan bir sistem için gidip de benim sorunum yok diye yazmazlar.
    5.02 güncellemesini de yaptım, şu an gayet iyi...
  • bütün web sitelerine bakmama rağmen 1.500 TL civarına orjinal garantili bulamıyorum

telefon piyasasında sanki fiyatlar artış içerisinde mi ne yeni telefonlar çıkmasına rağmen düşüş olamdı fiyatlarda
  • gordeza G kullanıcısına yanıt
    Ne güzel işte. :)
    Ben de e8 almayı düşünüyordum. Olmadı. Bu Çin'de duyurulan e9+ güzel ama bize gelir mi belli değil. Dolar aldı başını gidiyor... Hayırlısı.

• gordeza G kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yapacamda guncellemeyi guncellemenin artıları ve eksileri neler bide bir kaç ekran görüntüsü atarmisiniz size zahmet. Güncelleme yapan arkadaşlar sizin görüşlerinizi neler yorumlarinizi alabilirmiyim

• omerrr92 O kullanıcısına yanıt
    Yeni ART altyapısını kullanabilmek güncelleme için en büyük sebep.
    4.4.4'de de vardı ART, istenirse geliştirici seçeneklerinden açılabiliyordu, varsayılan tabi ki Dalvik idi, fakat 5.02 ile ART yeni sürüme geçmiş oldu ve artık Dalvik sanal makinesi tarih oldu. Bu performans ve kararlılık için önemli bir gelişme.
    Ayrıca yeni bildirim ekranı, yeni kilit ekranı ve alt sağdaki butona basınca çıkan uygulamalar arası geçiş ekranı artık üst üste yığılmış kartlar şeklinde.
    İlk göze çarpanlar bunlar.
  • ben sky dragon v3 room dayım, bence 5.0.2 den bile kat kat süepr bir rom xtended ile alt bar çubuklarından üst kısma kadar her türlü özelleştirmesi var, bu romu art a çevirdim öyle kullnıyorum gayette memnunum
  • Şu sayfada asagi yukari sayfayi kaydirinca takiliyor telefon guncellemeden sonra ilginc :)

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Desire Eye kullanmiyorum ama bu sessizlik büyük olasılık sorunsuz bir telefon olduğu anlamına geliyor herhalde. Öyleyse ne mutlu size.

kesinlikle size katılıyorum....

M7 başlığına bakım 900 lü sayfalara gelmek üzereler konunun yarısından fazlası servis kamera sorunu... (m7 de kullanıyorum memnunum o ayrı :) )
  • True_Sun kullanıcısına yanıt
    Ben HTC E8'i almayı düşünüyordum olmadı. Şu Çin'de açıkladıkları E9 ve E9+ modellerini merak ediyorum. Umarım Türkiye'ye gelir bu modeller.
    HTC sahibi değilim ama biraz kurcalayınca en çok hoşuma giden Sense arayüzü oldu.
    Gerçekten hızlı ve seri.
    Eye'da gerçekten güzel bir telefon. Keşke daha çok paylaşım olsa ama dediğim gibi teknoloji forumlarında sessizlik genelde iyiye işatettir.
  • M8,eye ve 5s arasında çok kaldım 3 ünü veya ikisini kullananlar yorum yapabilir mi

• Merhaba arkadaşlar;

Ben de HTC Desire Eye Blue modelini almaya niyetlendim. Telefonu kullanan arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim acaba ? Cihazda herhangi kronik bir sorun var mı ? Alırken nelere dikkat etmem gerekir ? Almamı önerdiğiniz bir mağaza var mı ?

Teşekkürler
  • dostum bende de blue modeli var, kamera çekimleri güzel su geçirmiyor outdoora çıkıyorum yağmurda işime yarıyor, yağ gibi akıyor cihaz herhangi bir sıkıntısını görmedim 1 aydır, özellik olarak üst seviye donanım var aslında bayağı güzel bir tel tavsiye ederim n11 den 1550 tl ye almıştım,soracağın başka birşey varsa yardımcı olabilirim.
  • kutlay1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum cevabın için. Ben de cihaza bayıldım özellikle mavi rengi çok hoşuma gitti bu hafta içinde alacağım. N11den ben de birkaç satıcı buldum 1600 liradan fakat ekşisözlükte n11'e bakınca baya memnuniyetsizlik farkettim. Teknosada 1750 lira vatan ve mediamarkt'ta 1700 lira. Cihazda bir sorun olursa falan mağazadan alırsam daha iyi olur diye düşündüm. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda bana önerdiğiniz bir yer var mı ?

Bir de ortalama kullanımda batarya bir günü çıkarır değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.