Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manisada hicbir magazada bulamadim cihazi Pek talep edilen bir model degil dediler. Desire eye'in uretim yilini bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl sonbahar gibi tanıtıldı fakat htc çok bi reklam yapmadığı için bilinmiyor

• Bircok modeli sollayacak bi telefon aslinda neden reklami yapilmiyor anlamiyorum. Kredi kartiyla taksitle de alamiyoruz odeobank kredi ile alicam taksit yapiyorlarmis 12 aya kadar. Uzerine yaklasik 70 liralik ekleme yapiyolar vatanda. 1770 tl oluyor asagi yukari.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lost In Mess

quote:

Orijinalden alıntı: Glitz

5.1android guncellemesi gelecek mi desire eye'e?

Bildiğim kadarıyla sense 7 ile birlikte yıl sonuna doğru gelebilir

Kitkat guncellemesi geldi diye okumustum gecen hafta.

• muzlupuding kullanıcısına yanıt
    Hızlıal Şubat ayında indirim kodu vermişti HTC için 150 TL ve Parafly 100 puan ile 1.500,- liraya almıştım. Fakat kulllanma fırsatım olmadan satmak zorunda kaldım cihazı. Fırstları kollamakta fayda var ve illaki bir kart da gerekiyor avantaj sağlamak için, ama taksit yok malesef. (Yukarıdaki hesaplama parafly 100 puan x4 veya x5 yapılmadan çıkan maliyettir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 13 Mayıs 2015; 16:50:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzlupuding

quote:

quote:

Kitkat değil lolipop o evet fakat sense 7 daha farklı bi güncelleme

• arkadaşlar ben genelde whatsapp kullanıyorum ve 10 dk fln oyun oyanrım ekran parlaklığı fln %40 larda tutuyorum desire eye ile 1 günü rahat çıkarabilir miyim bide güncellemeden sonra pilde düşüklük fln oldu mu ?sizce almalı mıyım tek soru işretim pil kullanımı şimdi okul var zaten günde 2 saat fln anca elimde duruyor yazın biraz daha artar sizce götürür mü beni bataryası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat415

arkadaşlar ben genelde whatsapp kullanıyorum ve 10 dk fln oyun oyanrım ekran parlaklığı fln %40 larda tutuyorum desire eye ile 1 günü rahat çıkarabilir miyim bide güncellemeden sonra pilde düşüklük fln oldu mu ?sizce almalı mıyım tek soru işretim pil kullanımı şimdi okul var zaten günde 2 saat fln anca elimde duruyor yazın biraz daha artar sizce götürür mü beni bataryası

O kullanıma çıkarır bir günü

• telefonu alalı 3 hafta oldu ve ilk düşürmemde kırıldı. Bu benim şanssızlığım sanırsam. Garantide ne kadar fiyat isterler arkadaşlar ?
  • Ve nereye göndermeliyim ? Teleservice mi KvK mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebi23 -- 13 Mayıs 2015; 22:42:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebi23

Ve nereye göndermeliyim ? Teleservice mi KvK mı ?

Kvk

• http://www.n11.com/samsung-galaxy-note-4-n910-orjinal-sarj-aleti-P33131720

Arkadaşlar note 4 şarj cihazını alsam bizim aleti de hızlı şarj eder mi

• quote:

Orijinalden alıntı: mecnunadam

http://www.n11.com/samsung-galaxy-note-4-n910-orjinal-sarj-aleti-P33131720

Arkadaşlar note 4 şarj cihazını alsam bizim aleti de hızlı şarj eder mi

Eder tabiki hocam

• Arkadaşlar telefonun film falan izleyince bataryası aşırı azalıyor mu

• Lost In Mess kullanıcısına yanıt
    2 saatlik filmi %80 ekran parlaklığı ile izledim ısınma ile karşılaştığımı hatırlamıyorum. şarj da %20-30 arası falan azalmıştı
  • arkadaşlar bu linkteki hafıza kartını almıştım birkaç ay önce, ancak marketten uygulama yüklemede sıkıntı oluyor galiba karta yazamıyor. kartı çıkarınca yüklemeyi yapıyor. xplore üzerinden karttan birşey silme falan da yapamıyorum ama telefonun kendi dosya yöneticisinden yapabiliyorum ???

http://www.hepsiburada.com/liste/team-64gb-microsdxc-uhs-i-class-10-40mb-sn-hafiza-karti-sd-adaptor-tmmsd64guhs/productDetails.aspx?productId=ftflshteam64gb&categoryId=60003724

• quote:

arkadaşlar bu linkteki hafıza kartını almıştım birkaç ay önce, ancak marketten uygulama yüklemede sıkıntı oluyor galiba karta yazamıyor. kartı çıkarınca yüklemeyi yapıyor. xplore üzerinden karttan birşey silme falan da yapamıyorum ama telefonun kendi dosya yöneticisinden yapabiliyorum ???

http://www.hepsiburada.com/liste/team-64gb-microsdxc-uhs-i-class-10-40mb-sn-hafiza-karti-sd-adaptor-tmmsd64guhs/productDetails.aspx?productId=ftflshteam64gb&categoryId=60003724

DİKKAT: SDXC Kartınızı Kullanmaya Başlamadan Önce...
    SDHC uyumlu kart okuyucunuza yeni almış olduğunuz bir SDXC kart taktığınızda Windows işletim sistemi aşağıdaki mesajlardan birini gösterecektir:
    Kullanmadan önce diski biçimlendirin
    Disk biçimlendirilmemiş
    Disk takılı değil
    Bu durumlarda kesinlikle kartınızı biçimlendirmeyin! Yoksa SDXC kartınızın içindeki tüm veriler silinecektir. Eğer SDXC kartınız hiç tanınmıyorsa kart okuyucunuzun üreticisinin sitesinden, varsa SDXC sürücüsü yüklemeniz gerekir.

Team SDXC kartınızı kullanmaya başlamadan önce SD geliştirme konsorsiyumunun sitesinden  kurmanız ve SDXC kartınızı bu yazılım yardımıyla biçimlendirmeniz gerekmektedir. Böylece kartınız Windows 7 işletim sistemi tarafından sorunsuzca tanınacaktır.

Not: SDXC kartınızı Windows XP işletim sisteminde çalıştırabilmeniz için Microsoft'un web sitesinden  kurmanız gerekmektedir.

UYARI:  SDXC bir kart almadan önce cihazınızın SDXC destekleyip desteklemediğini kontrol etmelisiniz. SDXC destekli cihazların üzerinde SDXC logosu yer alır. Logo yer almayan bazı cihazlar firmware güncellemesi ile SDXC destekleyebilir.

• Lost In Mess kullanıcısına yanıt
    Ürünün yorumlarında bazı arkadaşlar alır almaz falan formata çevirip biçimlendirme yapmayı önermişlerdi. Ben de onlara uyup biçimlendirmiştim . bundan sonra çözüm olmaz mı acep

• quote:

Ürünün yorumlarında bazı arkadaşlar alır almaz falan formata çevirip biçimlendirme yapmayı önermişlerdi. Ben de onlara uyup biçimlendirmiştim . bundan sonra çözüm olmaz mı acep

Bilgisayardan sürücüleri yükleyip yazanları uygularsanız olabilir bence bilgisayarda biraz kurcalamak gerek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muzlupuding

quote:

quote:

Kitkat değil lolipop o evet fakat sense 7 daha farklı bi güncelleme

Pardon :) Gecen cumartesi Vatan'dan aldim cihazi ben de. Iyi ki almisim tasarimi harika, herkes hayranlikla bakiyor telefona. Yalniz bir sey soracagim, ben dis hekimi asistaniyim bazi durumlarda agiz ici fotograflari cekiyoruz. Odaklama yaparken problem yasiyorum dokundugum yere odaklamiyor bir de telefonh cok yakin tutarak makro cekmeye calistigimda goruntu netlesmiyor. Manuel odaklama yapilmiyor mu bu cihazda?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.