Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üç buçuk senedir sensation xe kullanıyorum ve artık iyice zamanını doldurdu. Yeni telefonu da yaklaşık iki sene kullanmayı düşünüyorum o yüzden uzun vadede sıkıntı cikarmayacak bi telefon istiyorum. Desire eye ve one e8 arasında kaldım. Kullanan arkadaşlar bi yorum yapabilirse çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfst -- 5 Haziran 2015; 18:44:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfst

Üç buçuk senedir sensation xe kullanıyorum ve artık iyice zamanını doldurdu. Yeni telefonu da yaklaşık iki sene kullanmayı düşünüyorum o yüzden uzun vadede sıkıntı cikarmayacak bi telefon istiyorum. Desire eye ve one e8 arasında kaldım. Kullanan arkadaşlar bi yorum yapabilirse çok iyi olur

Bataryası biraz küçük olması ve kalıbına göre ekranın küçük olması dışında bence hiçbir sorunu yok su da gecirmezligi var bi ölçüde çok memnunum tavsiye ederim

• 10 gunde iki GB internetim gitti ve film dizi falan da izlemedim zaten calisiyorum telefonla pek bir sey yaptigim yok nasil gitmis olabilir bu kadar gb? Ayni sorunu yasayan var mi?

• Özellikler anlamında desıre eye bence bıraraz daha önde fakat tarz olarak e8 ın bıraz daha premium bır havası var metal kasa olmamasına rağmen. Desıre eye İse daha spor ve dıkkat cekıcı.ıkısınıde kullandım benım secımım şu gecırmrezlık ve ön kamera farkıyla(pek kullanmasamda)desıre eye olurdu.ama ıkı seçenek arasında ;yoksa Android cıhazlardan pek hoşlanmıyorum. IOS bana daha çok hıtap edıyor. Hatta şu aralar balckberry modellerını deniyorum Q10, z30 ve suan Passport modelı var elimde ;uygulama konusunda bıraz daha yol alırsa tavsıye edeceğim tek telefon olur blacberry.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgencer05 -- 6 Haziran 2015; 13:09:54 >
  • muzlupuding kullanıcısına yanıt
    Aklıma otamatık guncellemelerın açık olması dışında bır olasılık gelmedi. Özellikle telefonu yenı alıp kurulumu yaptığınız zaman bırcok güncelleme oluyor. Eğer bu guncellemelrı mobıl verı üzerinden yaptıysa epey verı kullanmış olabılır.

• Boyutları nasıl büyük mü acaba eye in cetvelle ölçüp yazsanız

• Boyutları na netten bakabılırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: mgencer05

Boyutları na netten bakabılırsınız

Santim olarak bulamadim da hocam netten alcam 3 hafta sonrA

• 151.7 x 73.8 x 8.5 mm (gsmarena)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

151.7 x 73.8 x 8.5 mm (gsmarena)

Saol

• Genelde mm olarak verılıyor değerler, Cm ye cevırırsınız olur bıter.

• Arkadaşlar ekrana 2 kere dokununca ekranın açılmasını engellemenin bir yolu yok mu? Cebimde kendiliğinden açıldığı oluyor o yüzden kapatmam alzım onu. Birde kelimeyi bitirmek için klavyeden onay verince kendi kendine 1 boşluk bırakıyor mesela. "Ekran" yazmak istediğimde "Ekra" yazıyorum "n"yi ayrı yazmakistiyorum ama boşluka tıyo kendiliğinden arasına "Ekra n" oluyor ben şuan anlatamadım ama kullanan arkadaşlar ne demek istediğimi anladı bu ikisinin bir çözümü var mı?
  • YavuzTR kullanıcısına yanıt
    İlk sorunun cevabı: ayarlar>ekran ve hareketler>motion lounch hareketleri>ilk seçenekteki tıkı kaldır
    İkinci soruna tam cevabım yok. Klavye ayarlarından kurcalayarak bulabilirsin. Çözümü vardır.

• arkadaşlar e8 mi eye mi dersiniz? ikisi arasında kaldım ? Sizce hangisini almalıyım?
  • Faydalı bir multitasking

https://www.dropbox.com/s/hrsekak265o897r/Floating_Apps_multitasking_v3.3.1.apk?dl=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnunadam -- 12 Haziran 2015; 20:45:34 >
  • Kilif ve kapak konusunda pek secenegin olmamasi ne kotu yahu. K.ci kirik samsunglarin bile 1001 cesidi var.

• Arkadaşlar merhaba kırmızı beyaz pek hoşuma gitmedi bütün incelemelerde de o renk kullanılmış. Mavi neden tutulmuyor acaba bence çok daha güzel bir problemi falan mı var :) S4 mini kullanıyordum mesela siyah renklerin bataryası çabuk bitiyordu gibi bir sorun mu var :) Mavi renk efsane bence niye tutulmuyor anlamadım. Yakında aranızda olacağım inşallah. Öncelikle elimde bulunan cihazı satmam gerekiyor. Androide tekrar dönmek istiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FastegL

Arkadaşlar merhaba kırmızı beyaz pek hoşuma gitmedi bütün incelemelerde de o renk kullanılmış. Mavi neden tutulmuyor acaba bence çok daha güzel bir problemi falan mı var :) S4 mini kullanıyordum mesela siyah renklerin bataryası çabuk bitiyordu gibi bir sorun mu var :) Mavi renk efsane bence niye tutulmuyor anlamadım. Yakında aranızda olacağım inşallah. Öncelikle elimde bulunan cihazı satmam gerekiyor. Androide tekrar dönmek istiyorum :)

Bende bilmiyorum neden öyle ama zar zor buldum maviyi hiçbir sorunu yok rahat ol

• Merhaba arkadaşlar, bugün ben de bu telefondan aldım. Geldiğinde şarjı %35ti sonra tamamen doldurdum bataryayı. Bir saat twitterda takıldıktan sonra şarjı %100 den %80e indi sizce normal mi? Bataryası sonradan açılıyor mu?

• telefon çok güzel şarj ı da kötü değil bence samsung lara oranla iyi sayılır. kılıf alacak arkadaşlar aliexpress ten alabilirler. Ben oradan çeşit çeşit kılıflar aldım. tavsiye ederim. Hem ucuza geliyor hemde kılıflar çok kaliteli.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.