Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu cihazda bildirim ledi var değil mi ? Uygulama göre renk atayabiliyor muyuz ?
  • FastegL F kullanıcısına yanıt
    Var ancak turuncu ve yeşil yanıyor sadece. Düşük pil uyarısında ve şarj olurken turuncu, diğer bildirimlerde yeşil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonun mavısı bı yerde yokmu ya? bakmadık yer kalmadı yok boyle bısey
  • Arkadaşlar ben telefonu dün aldım üzerinde 4.4.4 kitkat var. Lolipopu yüklemeliyim herhangi bir sorunu var mı güncelleme geldi bile açar açmaz :)
  • sukur bende buldum mavısını daha kullanamadım kapak ve jelatın beklıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FastegL

Arkadaşlar ben telefonu dün aldım üzerinde 4.4.4 kitkat var. Lolipopu yüklemeliyim herhangi bir sorunu var mı güncelleme geldi bile açar açmaz :)

hocam bende bu cihazı düşünüyorum. nasıl ilk izlenimleriniz? memnun musunuz?

@selcuk666

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyli.2891 -- 25 Haziran 2015; 2:59:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk666

sukur bende buldum mavısını daha kullanamadım kapak ve jelatın beklıyorum

nerden aldınız hocam kapak ve jelatini bende almak istiyorum. Dot viewlerde hoş duruyor aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeyli.2891

quote:

Arkadaşlar ben telefonu dün aldım üzerinde 4.4.4 kitkat var. Lolipopu yüklemeliyim herhangi bir sorunu var mı güncelleme geldi bile açar açmaz :)

@selcuk666

Çok memnun kaldım araştırmıştım baya batarya konusunda şüpheliydim neyseki gayet güzel gidiyor. Memnun kaldım çok güzel cihaz. Lolipop güncellemesini de yaptım arayüz güzel oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeyli.2891

quote:

@selcuk666

valla bugun gelcek kargodan zaten burdan hemen paylasıcam ızlenımımı.ozellıkle sarj konusunda paylasım bulunucam. 1-2 gune yazarım bekleyın.
  • quote:

quote:

nerden aldınız hocam kapak ve jelatini bende almak istiyorum. Dot viewlerde hoş duruyor aslında

n11 den baktım seffaf kapak yanında 2 tane ekran koruyucu var.bı gelsın onunla ılgılıde yorum ve resım atarım.
  • quote:

quote:

quote:

n11 den baktım seffaf kapak yanında 2 tane ekran koruyucu var.bı gelsın onunla ılgılıde yorum ve resım atarım.

Bekleriz hocam şarj beni üzmedi güzel yanı kullanmayınca hiç gitmiyor.
  • Arkadaşlar galeride uygulama resimleri çıkıyor sil sil bitmiyor uyuz oldum yokmu bunun bi çaresi yaa. Mesela lig tv uygulamasında takımlarım amblemleri vs. gibi bi sürü yüklü olan uygulamalardan küçük resimler geliyor bu konuda yardımcı olabilecek varmı şu ramazan gününde çok dua alır benden valla :)
  • omerrr92 O kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl silinnecegini bilmiyorum da en azından albümleri göster /gizle den gizleyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: diavolo16

Hocam nasıl silinnecegini bilmiyorum da en azından albümleri göster /gizle den gizleyebilirsiniz

hocam ben hiç o resimler gözükmesin istiyorum ya
  • Arkadaşlar iyi forumlar,
    Bu aralar telefon alma peşindeyim 1aydır falan araştırıyorum,en son lenovo vibe x2 almaya gittiğimde maalesef ürün kalitesizliği yüzünden hayal kırıklığına uğradım.
    Plastik kasa yüzünden soğumuştum lenovodan sanırım bu htc de plastik kasa,sizce bu fiyata almaya değer mi bu ürün lenovo ile kıyaslandığında?Selfie kamerası mükemmel görünüyor fakat snapdragon işlemci mediateke göre daha mı performanslıdır?
    Bir de ben fiyatı 1650 TL olarak gördüm,normal fiyat bu mudur?
    Hocam görünümü albüm olarak seçince sağ üstten gizleme sekmesi var. Oradan klasör olarak toptan gizlersin. Ayrıca gizlemesen bile kamera ile çektiğin resimlerle uygulama resimleri birbirine karışmaz albümlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnunadam -- 26 Haziran 2015; 10:06:11 >
    Hocam htc nin dosya yöneticisinden resimdeki yere gidin oradaki resimleri silmeyi deneyin ya da klasörü @omerrr92

• Iconic kullanıcısına yanıt
    http://www.hizlial.com/htc-desire-eye-kirmizi/10531205

Kırmızı var sadece ve fiyat 1499 TL. Artı olarak kart, çek, puan vs. Var mı bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yine aynı sorun oluyor mesela 101 oynuyorum ordaki simgeler ve facebooktaki gülme, ağlama ,dil çıkarma gibi işaretler galeride küçük resim olarak gözüküyor
    Hocam o data klasorunde hangi uygulama resimi varsa onları silin başka yolu yok hepsinin klasörü var irfan

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.