Şimdi Ara

HTC Desire Eye inceleme videosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
3.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Emeğinize sağlık güzel bi inceleme olmuş HTC ona x kullandım m7 kullandım gerçekten sağlam telefonlar üretiyorlar fakat şu çerçeveyi inceltmedikleri sürece HTC'ye dönüş yapmayı düşünmüyorum gerçekten ekran kadar çerçeve görmek hiç hoş olmuyo Huawei Mate7 bu konuda devrim yaptı bence hemde o inceliğe 4100mAh pil sıgdırdı.
  • Arkadaş fotograf kalitesini beğenmeyenler bundan daha iyi çeken bir telefon söyleyebilirlermi. Note 4 hariç. Emin olun Z3 den daha iyi kamerası. Z3 gece çekimlerinde ve pil konusunda biraz daha avantajlı ama kasa açıklığı vs. problemleri var note 3 ve note 4 de olduğu gibi.LG G3 de de ısınma var ayrıca selfi açısı dar ve htc gibi hızlı arayüz yok. note3, z2 ısınma sorunları var. samsung,discovery vs garantileri problem. marka ve model olarak en mantıklı tel bu.

• Pek alinasi bir telefon degil gibi begenmedim fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC Desire Eye ile çektiğim bir selfie. Daha iyi Selfie çeken bir telefon varsa buyursun ! Lütfen telefonu kullanmayan arkadaşlar yok kötü çekiyo yok bilmem ne gibi yorumlarda bulunmasın.

HTC Desire Eye inceleme videosu
  • Mesut bey, cidden sizi de yorumunuzu da sesinizi de özlemişiz.
    Bence telefonun ön kamerası hoş durmuyor ve pil de önemli. Bu telefonu şahsen ben almam.
    Size sorum şu olacak, şahsi fikrinizi almak istiyorum.
    Arka kamerada en iyi hangisidir, bir sıralama yapabilir misiniz?
    Ancak değişik kriterlerde değişik sıralamalar şeklinde bir video da hazırlanabilinir.
    Mesela Resim Kalitesinde:
    1.Note 4 2.Z3 3.Note3 4.LG G3 5.LG G2 gibi ve 10 üzerinden puanlayarak ki böylece arada ne kadarlık bir fark var anlayabilelim.
    Benim için telefon demek ses kalitesi (hoparlör dahil) iyi olacak konuşurken, kamera ve tasarım. Yani kamera çok önemli...
    Şimdiden teşekkürler...
    Not: Video lar benim pc de mobil moda geçmeden nedense açmıyor, sebebini de anlayamdım. İşlerim sistemi win 8.1 ve flash ın en son sürümü yüklü

• HTC DESIRE EYE modelinde de M8 de olduğu gibi internet sıkıntısı var. Arada internet kopmakta hemde 3g ful çekerken. Aynı şekilde şebekede de bazen sıkıntılar çıkıyor. Telefon almak isteyenlere kesinlikle önermiyorum. Sakın HTC M8 yada DESIRE EYE almayın. LG G2 G3 tavsiye edebilirim.

Bilginize.

• Merhaba arkadaşlar. Cihazı bir buçuk ay önce aldım ve bir buçuk aylık bir kullanıcı gözünden sizlere değerlendirmemi yapmak istiyorum. Alacak olanlara belki bir fikir sunabilirim. Evet daha öncesinde note 3 kullandım onun bataryası 3200 mAhti ama gün içinde en az 2-3 kere şarja takardim. HTC Desire Eye nin bataryası 2400 mAh oluşu almadan önce moralimi bozdu beğendim ama bataryası düşük note 3 bile 3200 mAh ama dayanmıyor derken ne olduysa telefoncudayken ani bir kararla aldım Desire Eye yi... Bir buçuk ay kullandım ve şimdi objektif olarak görüşlerimi dile getiriyorum.

1. Bataryası gün içinde elinizden düşürmemenize rağmen bir gün rahat gidiyor.

2.note 3 3 gb ram olmasına rağmen sürekli kasıyordu özellikle face uygulamasnda ama Desire Eye 2 gb olmasına rağmen şu ana kadar en ufak bir kasma olmadı.

3.cihaz oldukça kibar ve göz alıcı

4.kamera gerçekten mükemmel. Yok kamerası şöyle böyle diyen adam gidip profesyonel kamera alsın sonuçta bu profosyonel kamera değil ama kamerası da hemen hemen her kullanıcıyı tatmin edecek nitelikte

5. Yağmur yazdığında note 3 ün ekranına bir damla su düşse tamamdır ekran tamamıyla aptallaşıuor. Dokunmatik farklı tepkiler veriyordu ama bu cihazda dilediğin kadar yağmurun altında kullan bana mısın demiyor.

Aklıma gelenler bunlar arkadaşlar bu özellikler bu telefona verdiğim her kuruşu helal olsun delirtmeye yetti. Son olarak bataryasnın 2400 mAh diye gösterilmesine aldanmayın gerçekten çoğu cihazı batarya hususunda ezer geçer... Insallah almak isteyenlere ufak da olsa bir yaparım olmuştur. Israrla tavsiye ederim pisman olmazsınız. Sağlıcakla kalınız...

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Eye'de operatör üzerinden görüntülü görüşme var mı acaba?
  • Yok
  • Yaklaşık 3 aydır desire eye kullanıyorum. Turkcell internette ciddi problem yaşıyorum, sürekli takılıyor. Mobil veriyi kapatıp açarsam ya da şebeke modunu değiştirirsem çalışır hale getirebiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Yaklaşık 3 aydır desire eye kullanıyorum. Turkcell internette ciddi problem yaşıyorum, sürekli takılıyor. Mobil veriyi kapatıp açarsam ya da şebeke modunu değiştirirsem çalışır hale getirebiliyorum.

dostum bende htc desire eye modelini almayı düşünüyorum telefon görünüş olarak çok hoşuma gidiyor ancak bataryası kafama çok takılıyor keşke en azında 2800 mA olsaydı en azından insanın içi rahat ederdi :) seninde yorumunda okudum desire eye kullananlar pek şikayetçi değil batarya konusunda bu sevindirici.

son yorumunda desire eye internette sıkıntı yaşadığından bahsettin bu ciddi bir sıkıntı olur acaba sorun senin cihazda mı? bu konuda cihazı servise vermeyi düşündün mü?

acaba tüm desire eye cihazlarda internet sıkıntısı varmıdır?

• Tasarımı hoş duruyo fiyatlandırma ne seviyede ola ki?

• Selfie (özçekim) için en iyi telefon bu değilse nedir?

sadece yüzleri çekerken, hepsi benzer ama hem kendimizi hem arka plandaki manzarayı çekince lg g3 te görüntüyü birazcık bile büyütemiyorsunuz, arka plan bulanıklaşıyor

koca telefona o pil saçma olmuş dünya kadar yer var koy 3000

su olayında kapaksız olması iyi, z1 im kullanırken su alıp bozululdu, "kapağı iyi kapamamışsınızdır" diye garantiye sokmadılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sony i savunanlara deli oluyorum susun bi 2300 tl veriyorsunuz telefon ateş topuna dönüyor

• 1 aydır güncel olarak facebook,twitter,whatsapp kullanmama rağmen batarya günümü kurtarıyor. kesinlikle bataryasına aldanıp vaz geçmeyin telefondan.

• Telefonun depolama alanı nedir acaba bilen var mı ? Telefonu ilk açtığımızda bize sağladıgı depolama alanı nedir ?

Ben kullanıyorum telefonu 16gb alanı var fakat görünürde 3 gb kullanıyorum fakat telefonda yer yok bu nasıl 16gb anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger70

Telefonun depolama alanı nedir acaba bilen var mı ? Telefonu ilk açtığımızda bize sağladıgı depolama alanı nedir ?

Ben kullanıyorum telefonu 16gb alanı var fakat görünürde 3 gb kullanıyorum fakat telefonda yer yok bu nasıl 16gb anlamadım

9gb hocam... toplam kullanılabilir.. 10 a yakın birşeydi.. Bende kullanıyorum Telefondan genel anlamda memnunum.. 1 sene ekran kırılmalarına çalınmalara karşı koruması var... 1499 a aldım toplam paket ile birlikde... cam bulamadım ama.. Ekranı çok hoşuma gitti... gözlerimi ağrıtmıyor kullanımlarda çokda parlak yapmıyorum.. samsung kullanıyordum bundan önce işkence çektiğimi bu telefonu kullandıkdan sonra anladım malesef... soruna gelecek olursak çözdünüzmü merak ettim
  • Hayatimda bukadar berabat bir telefon gormedim 3 aydan sonra kasiyor telefon hoporlorunde durduk yere cizirti var hemde cok siddetli bi sekilde 30 dk ugrastiktan sonra hemen isiniyor ustune caydanligi koyup su kaynatabilirsiniz. Ve teknik servis hic bir b*k yapmiyor telefonu servise gonderdim ayni sekilde geri gonderdiler ayip olmasin diye 5 tl lik jelatin takmislar ozurleri kabahtlerinden buyuk eger almayi dusunuyosaniz beni dinleyin ve kesinlikleee almayin bu telefonu pisman olursunuzz..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.