Şimdi Ara

HTC Desire Eye inceleme videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
3.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merak ediyorum her videoda aynı şeyi yapıyorsunuz

diyorsunuz ki selfie konusunda daha iyi telefonlar gördük ama hangilerini olduğunu söylemiyorsunuz.Söylermisiniz bundan daha iyi selfie çeken bir telefon var mı?Varsa ismi nedir?

• Kısa öz güzel bir inceleme :)

• Artık G7'den sonra 2400 mah bir batarya görmek tuhaf geliyor diyebilirim. 10 saat kullanım senaryosu az geldi bana bence bu telefonun pilini yüksek tutmaları gerekirdi. Ayrıca çerceveler yine gözümüze batıyor diyebilirim.
  • M8 mi bu mu ? M8 birçok site tarafından yılın telefonu seçildi ve hala cezbedici gerçekten o yakışıklılığıyla. Bu da iyi ama ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keske videonun sonunda en kotu ozzelligi 2400 mah bataryasi deseydiniz

• 2400 mah batarya ferrariye tup taktirmak gibi bisey

• quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

M8 mi bu mu ? M8 birçok site tarafından yılın telefonu seçildi ve hala cezbedici gerçekten o yakışıklılığıyla. Bu da iyi ama ?

M8'den EYE'a geçtim kesinlikle EYE daha iyi,özellik olarak aynı donanım var ama EYE'da waterproof var ve kamerası çok iyi M8 almak için bir sebep yok bence.
  • Erdi Özüağ Bey. İnceleme böyle yapılır... ;)

• Hayret 13 mp sözde ama çekim kalitesi hiç onu göstermiyor. Ayrıca fiyatı düşünüldüğünde o batarya kabul edilemez.

• inceleme gayet güzel olmuş, htc her zaman ki gibi en şık telefonları yapmaya devam ediyor.. ahh birazda batarya koysa :)
  • Eksileri!
    - Batarya 3K + olmalıydı
    - Kamerası 13 mp ama iyi değil.
    - Tuşlar ekranda değil kapasitif olmalıydı! Nefret ediyorum dokunmatik tuştan.
    Kısacası yine hayal kırıklığı...

KAPASİTİF TUŞ YERİNE EKRANA TUŞ KOYAN BÜTÜN ŞİRKETLERİN CANI CEHENNEME!

• iyi güzel de birde pahalı olmasa. düşük pil global firmaların gözdesi. Yüksek fiyatta buna dahil. Mutlaka birşey yarım kalacak.

• ?

• Ön yüzünü beğenmedim. Kaliteli olduğu her halinden belli oluyor ama pil,kamera olmamış. Kamerası ile ön plana çıkan bir model olmasına rağmen sonuçlar hiç iç açıcı değil.

Bu fiyata sony tercih ederdim şahsen

• Mesut reiz yangından mal mı kaçırıyon? 8 dakika inceleme mi olur? :D Cihaza gelirsek mavi versiyon çok şekil olmuş ama hala 32 bit işlemci ile geliyor olması, batarya ve kenar boşlukları bitirmiş cihazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 3 Ocak 2015; 0:01:30 >
  • Bence eksikleri var Htc birtürlü batarya işini çözemedi

• Bu pil konusunda büyük firmalar neyin kafasını yaşıyor cidden anlamıyorum. Zaten gömülü yapıyorsun pili bari 3000-3500 yapmak daha mantıklı değilmi. THL 5000mAh çıkarttı ancak bunlar hiçmi düşünmüyorlar bunu
  • telefonun tasarımı gerçekten çok güzelmiş ama şu ön tarafındaki kocaman kamera gerçekten çok çok kötü görünüyor.

• Pil konusunda hayal kıırklığı.

• çok başarılı olmuş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.