Bildirim
HTC Desire Eye mi Sony C4 mu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
C4 iyi bir telefon değil.M9 yerine bile Desire eye alınabilirken diğer modellere bakmak mantıklı değil -
bende arkadasa katılmıyorum,c4 aldım ve memnunum esas o cerceve ve tasarım batarya ıle eye alınmaz,eyenın numarası on kamerası ıse zaten dunyanın en ıyısı C4
http://shiftdelete.net/sony-xperia-c4-en-iyi-selfie-telefonu-secildi-61156 -
Sorman bile hata tabi ki desire eye daha iyi -
htc daha iyi -
acaba uzun seneler götürür mü beni her ikisi için de kaygım o -
HTC kesinlikle daha sağlam. C4 falan bulaşmayın -
Sen steve'i boşver eye tabi ki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler eyvallah cok sagolun sanirim kararimi berdim htc desire eye alcam. Insallah bekledigimi alirim cihazdan
quote:
Orijinalden alıntı: selimcan.9
Beyler eyvallah cok sagolun sanirim kararimi berdim htc desire eye alcam. Insallah bekledigimi alirim cihazdan
İkiside güzel cihaz ama benim tercihim c4 olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Desire eye kullandım bir süre aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz . İki telefon arasında kaldıysanız kesinlikle Desire Eye tercih edilmeli -
Telefona karar verdim fakat hic bi yerde mavi rengi yok
quote:
Orijinalden alıntı: selimcan.9
Telefona karar verdim fakat hic bi yerde mavi rengi yok
Aynen hocam piyasada mavi rengi yok telefonun.
-
Hangi şehirdesiniz hocam? Sahibinden sitesinde bir sürü var. Ayrıca ben Fethiyede oturuyorum burada Avea bayisinde de var -
izmitteyim kardeş ama sahibinden olayına girmek istemiyorum teknoloji mağazalarından alcam. mavisi 1750 kırmızı 1500 o yuzden kırmızı forever :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X