Şimdi Ara

HTC Desire EYE Submarine Blue Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklaşık 4 yıldır HTC Desire HD modelini kullanıyordum. Ancak bataryası ve sistem donanımı bakımından artık baya bir sorun çıkarmaya başlamıştı ve daha önce güncelleme yaptıktan sonra sürekli Sense arayüzü çöküyordu.

Herhangi bir aksilik olmaz ise, yarın akşam HTC Desire EYE'ın Submarine Blue rengini alacağım. Sizce alacağım bu akıllı telefonun şarjı ve stabilitesi nasıldır? Bir de Android 4.4 KitKat işletim sistemi yüklü olacak.

Kısacası doğru bir tercih yapmış oldum mu, fikirlerinize ihtiyacım var.

• Stabil hızlı telefon, on ve arka kamerasını kurcalama imkanım oldu gayet başarılı, su geçirmez bir cihaz ayrıca. Ses kalitesinden bahsetmeye gerek yoktur zaten. Ancak şarj konusunda seni uzebilir onun dışında memnun kalirsin bir one M7 kullanıcısı olarak bunları söyleyebilirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki şarjı ne kadar gidiyor ki tahmini olarak? Bir de "Seni üzebilir." dedin ki, aklıma takıldı açıkçası.
  • djfurkan13 kullanıcısına yanıt
    Bir günü cikartirsin, ama biraz yoğun kullan öğleden sonrasına şarj ister. Şarji uzun gitsin istiyorum dersen başka modellere bakmalısınız onun dışında diğer özellikleri çok çok iyi ... :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam erkenden mağazaya gelmiş telefonum. Dünden beri kullanıyorum. Geçmişe baktığımda geçen şarj süresi toplamda 6 saat 50 dakika ve şu an %87.
  • djfurkan13 kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1 ay kullanmıştım telefonu ve gerçekten çok güzel telefon. Çok fazla kurcalamamışsınız sanırım 6,30 saatte %13 batarya düşmüşse :). Benim tek şikayetçi olduğum nokta şarj problemiydi çünkü full hd ekrana 2400 mah batarya az çünkü.
  • Birkaç gündür telefonu kullanıyorum. HTC Desire HD'den HTC Desire Eye'a geçiş yapınca pil performansı bakımından ciddi derecede büyük farkı hissettim ve şu an çok da memnunum.

Bu arada bir şey dikkatimi çekti ve aslında belki de çok önemli bir ayrıntı değil. Örneğin galeriye giriş yapıp bir fotoğrafı açtığımda bir anlık çok az bir fark ile bulanık gibi olup 1 saniye sonra hemen düzeliyor. Sizce normal bir durum mu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips Ear Gear mı The Snug mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.