Elimde kutulu faturalı samsung galaxy s bulunmaktadır. HTC Desire HD ile takasa sokmak ıstıyorum.(Kutulu garantılı sım kılıtsız arıyorum)Ustune verılecek parada anlasırız.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Temiz satılık TR Samsung S8+ SATILMISTIR...MSI GTX 1080 Ti GAMING X Satılık 3770 i7 ıslemcı (k serisi degil) SATILMISTIR. Satılık Intel i7-3960X işlemci - 1300 TL!!
Devam ediyor ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Temiz satılık TR Samsung S8+ SATILMISTIR...MSI GTX 1080 Ti GAMING X Satılık 3770 i7 ıslemcı (k serisi degil) SATILMISTIR. Satılık Intel i7-3960X işlemci - 1300 TL!!
kimse yok mu :D ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Temiz satılık TR Samsung S8+ SATILMISTIR...MSI GTX 1080 Ti GAMING X Satılık 3770 i7 ıslemcı (k serisi degil) SATILMISTIR. Satılık Intel i7-3960X işlemci - 1300 TL!!
quote:Orijinalden alıntı: Evren (Kutulu garantılı sım kılıtsız arıyorum)U.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Beklentileri düşür hocam :)
buldum bıle hocam coldfire3 kardesım sagolsun :D ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Temiz satılık TR Samsung S8+ SATILMISTIR...MSI GTX 1080 Ti GAMING X Satılık 3770 i7 ıslemcı (k serisi degil) SATILMISTIR. Satılık Intel i7-3960X işlemci - 1300 TL!!
quote:Orijinalden alıntı: Evren buldum bıle hocam coldfire3 kardesım sagolsun :D Hayırlı uğurlu olsun
@teote01 sagolasın hocam @ercanekon hadı bakalım hayırlısı hocam :D ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Temiz satılık TR Samsung S8+ SATILMISTIR...MSI GTX 1080 Ti GAMING X Satılık 3770 i7 ıslemcı (k serisi degil) SATILMISTIR. Satılık Intel i7-3960X işlemci - 1300 TL!!