sağol hocam.yalnız bu sitede bulamadım tap tap'ı ya da tap tapI programını. azizbarıs hocam sizde program varsa paylaşabilir misiniz? emin olun çok aradım ama yok program yani hiçbir yerde.
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
bu top top sanki şarjdan götürüyor gibi geldi bana
hocam Allah da seni güldürsün. tap tap yahu :) evet şarjdan götürür sensörü sürekli hazır tuttuğu için.
quote:
Orijinalden alıntı: poison111
quote:
Orijinalden alıntı: Dreampark
quote:
Orijinalden alıntı: poison111
hocam cidden tap tap app gibi bir kilit açma programı var mı ya
sağol hocam.yalnız bu sitede bulamadım tap tap'ı ya da tap tapI programını. azizbarıs hocam sizde program varsa paylaşabilir misiniz? emin olun çok aradım ama yok program yani hiçbir yerde.
Hocam apk dosyası mevcut değil malesef. markette mevcut aslında. ben oradan indirmiştim.
ben bu konunun 2.sayfasında bir paket paylaşmıştım. onun içinde var tap tap apk dosyası.
sağol ercanekon hocam.dhd kullanmak sizin sayenizde daha da zevkli.
arkadaşlar selamlar. applanetin tırtladığı ve ne zaman düzeleceğinin belli olmadığı şu günlerde alternatif bir market paylaşmak istiyorum. merkamarket ispanyolca ama applanet kadar olmasa da kullanışlı ve stepne olabilecek bir market.
gecemizin ikinci paylaşımı da bir msn programı. belki kullanan arkadaşlar vardır ama ben bugün keşfettim BeejiveIM msn programının en büyük özelliği birçok hesabı tek ekrandan görebiliyor olmanız ve bu hesaplardaki arkadaşlarınızla sohbet ederken ses kaydı, fotoğraf, mail, lokasyon bilgisi, fotoğraf gibi paylaşımlarda bulunabiliyor olmanız. idda ediyorum bunu kullandıktan sonra başka msn programı kullanmazsınız. yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirm.
su anda markette whatsapp varmi guncelleme yaptiktan sonra uygulamalar gozukmuo.
OYUN MERAKLILARI SADECE TEGRA İŞLEMCİLİ TELEFONLARDA OYNANAN OYUNLAR SİZLERLE
Chainfire 3d programı özetle telefonunuza nvidia tegra işlemci driverleri kurarak sadece tegra işlemcili telefonlarda oynanan oyunları oynatmaya yarıyor. Kurulum için root yetkisi gerekmekte
KURULUM : -rar dosyasını çıkartın. -rar dan çıkan CF3D.apk dosyası ile plug-ins klasörünü hafıza kartının kök klasörüne kopyalayın -CF3D.apk dosyasını kurup uygulamayı çalıştırın. -CF3D Driver>install seçin, telefonunuz kapanıp açılacak -Install plugin i seçip driver ları tek tek kurun -Default Opengl settings>Useplugin>Nvidia seçin
daha önce paylaştığım MerkaMarkette tegra2 oyunların tamamı mevcuttur. boyutları biraz yüksek tabi. rahatlıkla indirip kullanabilirsiniz. MerkaMarket v0.8 indir
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
benim de bir desire hd'im olsa...
tiltler ne güzeldi zamanında az jeton dökmediydik
internette ne kadar aradıysamda bulamadım bir bilene danışıyım dedim htc desire hd icin skype ebuddy music box pro (türkçe deil) apk dosyaları var mı acaba paylaşabilir misiniz diğer sayfalarda skype tan bahsedilmiş ama apk dosyasını göremedim iyi forumlar teşekkürler