Şimdi Ara

!!!<<<HTC DESIRE HD İÇİN UYGULAMA-OYUN REHBERİ>>>!!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
5
Favori
65.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni uygulamalar eklendi, uygulamalar yeni sürümlerine güncellendi Buyrun

ANA EKRAN UYGULAMALARI

GO Launcher EX 2.23: Gelişmiş bir ana ekran ve menü uygulaması. (Türkçe dil desteği mevcut) 20 tane tema ve widgetleri de pakete dahil.
     !!!<<<HTC DESIRE HD İÇİN UYGULAMA-OYUN REHBERİ>>>!!!

LauncherPro Sense Mod:
    HTC Sense benzeri ana ekran ve menü uygulaması. Kendine özgü widgetleri ve 2 farklı dock seçeneğiyle oldukça görsel ve kullanışlı.

Regina 3D Launcher:
    3 boyutlu geçişleri ve kendine özgü özellikleriyle fazlasıyla görsel ve sıradışı bir ana ekran uygulaması.

LauncherPro Plus 0.8.4: Gelişmiş bir diğer ana ekran ve menü uygulaması.

Xperia Arc Uygulamaları Xperia Arc ana ekran ve menü uygulaması ve fazlası...

----------------------

MÜZİK UYGULAMALARI

Winamp 1.03: Bildiğimiz Winamp’in Android versiyonu. Türkçe destekli ve oldukça pratik. Tek eksiği ekolayzır ayarı.

PowerAmp : Gelişmiş bir MP3 çalar (ekolayzır destekli) ( Paket içinde kırılmış sürümü var güncellediğinizde deneme sürümüne dönüşebilir o yüzden güncellemeyiniz)

MortPlayer Music 0.9.6b: Birçok fonksiyonu olan bir müzik çalar.

MusicBox Türkçe: İnternetten müzik indirmeye yarayan uygulamanın Türkçeleştirilmiş versiyonu.

----------------------

İNTERNET TARAYICILAR

Dolphin Browser: Gelişmiş bir internet tarayıcı

Skyfire Tarayıcı 4.0.2: Android sürümünüz flash player desteklemiyor olsa da birçok videoyu açabilen bir internet tarayıcı.

Firefox 4.0.1: Firefox’un Android versiyonu

Opera Mini 6.0: Gelişmiş ve pratik bir internet tarayıcı

---------------

Titanium Backup PRO 3.8.0:
    Uygulamalarınızın hatta verileriniz yedeğini almanıza yarayan oldukça yararlı bir program. (Root gerektirir)

Droid Stats: Aylık limitli konuşma, mesaj hakkı veya internet paketi veren bir tarife kullanıyorsanız kalan limitlerinizi gösteriyor. Widgeti de var.

Lockbot pro: Kilit ekranını değiştirmeye yarıyor. Konuşma esnasında ekrana kilit koyma ayarı da mevcut.

SwitchPro Widget 2.0.1: Ana ekran için gelişmiş güç yönetimi uygulaması.

Weather&Clock Widget: Ana ekran için hava durumu ve saat aracı.

Weather & Toggle Widgets 7.8: Ana ekran için bir diğer hava durumu ve saat aracı. Animasyonlu hava durumu eklentisi de paket içeriğinde

Handcent SMS 3.8.2: Türkçe dil desteği olan gelişmiş mesaj uygulaması. Popup, hızlı cevap tema, koruma kilidi koyma, mesaj kilitleme desteği var, ayrıca mesajlarda zil sesini, led rengini ve daha birçok özelliği kişiye göre ayarlayabiliyorsunuz.

HTC ime: HTC klavyesi.

Galeri 3D 2.0: Sony Ericsson'un galeri uygulaması

DialerOne 1.3.3: Akıllı arama destekleyen çağrı uygulaması.

RocketDial Pro 2.6.1: Akıllı arama destekli başka bir çağrı uygulaması.

Applanet 2.8.0.3: Ücretli veya ücretsiz tüm uygulamaları ücret ödemeden indirebileceğiniz market uygulaması.

MyPhoneExplorer Client: Bilgisayarınızdaki MyPhoneExplorer programına kablo,wi-fi veya bluetooth ile bağlanmanıza yarıyor. MyPhoneExplorer programı ile ise telefon defteri, mesajlar, takviminizin yedeklerini bilgisayarınıza kaydedebilir; telefonunuzun hafızasındaki veya hafıza kartınızdaki dosyaları düzenleyebilir. Bilgisayarınızın başındayken telefonunuza gelen mesajları görüp cevap yazabilirsiniz. Üstelik program ve uygulama tamamen Türkçe.

!!!<<<HTC DESIRE HD İÇİN UYGULAMA-OYUN REHBERİ>>>!!!https://ssl.gstatic.com/android/market/com.fjsoft.myphoneexplorer.client/ss-1-320-480-160-1-513bd6a74568fc79da9752bb63f4a979ce520bba

[B]Astro File Manager Türkçe:[/B] En iyi dosya yöneticilerinden birinin Türkçe'ye çevrilmiş versiyonu.

Hava Durumu 2.1: Türkiye'deki tüm şehirlerin 5 günlük hava durumu tahminlerini cep telefonunuzdan her an öğrenebileceğiniz bir uygulama.

https://ssl.gstatic.com/android/market/com.Havadurumu/ss-0-320-480-160-0-b7dbc521c139183f2f8368ce21f1876c34c60e02

Namaz Vakitleri: 203 ülke için namaz vakitlerini gösterir. İstenirse vakitlerde ezan okur. 1 adet widget mevcuttur.

Root Explorer 2.15: Telefonunuzun sistem dosyalarına da ulaşmayı sağlayan bir dosya yöneticisi (Root gerektirir)

Unrar Pro: rar veya zip uzantılı sıkıştırılmış dosyaları genişletmenize yarayan uygulama.

Bütün bu uygulamaları şu bağlantıdan indirebilirsiniz:

>>> http://www.wupload.com/file/14792846/NS_85-Secilmis-Android-Uygulamalari-Paket_2.rar

Ayrıca buradan da telefonunuz için oyun indirebilirsiniz:

>>> http://www.se-house.net/tag/android

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NS_85 -- 11 Haziran 2011; 2:04:05 >

• @NS_85 bu güzel ve detaylı paylaşımınız için teşekkürler güzel iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofobi -- 7 Mayıs 2011; 11:46:38 >
  • @NS_85 ellerine sağlık. Regina 3d launcher düzel gözüküyor.
  • Ben birsey soracam. iphone kullanıcısıyım ve bir kac gun icinde desire hd ye gececem. Sormak istedigim market dışındaki dosyalari kurmak icin iphone gibi jeilbreak islemi yapmak mi gerek? Ayrıca root islemi jeilbreak ile aynı anlamami geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qkhn83

Ben birsey soracam. iphone kullanıcısıyım ve bir kac gun icinde desire hd ye gececem. Sormak istedigim market dışındaki dosyalari kurmak icin iphone gibi jeilbreak islemi yapmak mi gerek? Ayrıca root islemi jeilbreak ile aynı anlamami geliyor.

root = jailbreak
    yani yeni uygulama kurmak için root olmak gerekiyor...

hayırlı olsun...
  • Yanlıs bilgilendirme yapmayalım root =jailbreak degildir tam olarak. Root olmadanda 3.parti yazılımlar pcden kopyala yapıstır ile cihaza atılıp kurulabilir.
  • Arkadaşlar,

Sizlere sormak istediğim bir soru var. Forumda aramaya çalıştım ama bu soruma cevap bulamadım (muhtemelen ben bulamadım zira bu forum gerçekten çok faydalı olmuş):

DHD'de .mkv uzantılı 720p bir video izlemek istiyorum. video'nun infosu şöyle (KLite codec'in media info özelliğinden alınmıştır)

http://imageshack.us/photo/my-images/534/unledva.jpg/

bunu çalmak için mobo ve rock player app'lerini denedim. 2'sinde de ekran takılıyor ve doğal olarak ses-altyazı-görüntü senkron gitmiyor (bilginiz olsun: alt yazıyı için .mkv uzantılı dosya ile .srt uzantılı dosyanın isimlerini eşitleyin) Bu durumda ne yapmalıyım? Mkv çalan ama alt yazıyı da okuyabilen bir app market'da var mıdır? Alt yazıyı videoya gömmek istemiyorum zira bu da çok vakit alan bir iş ve senkronizasyondan tam emin değilseniz boşa yapılan bir işe dönüşüyor.

Yaşadığıma benzer bir olay (dosyaların tam içeriği nedir bilmiyorum) şu videoda gösterilmiş:

http://www.youtube.com/watch?v=acAr7qh7XeY

Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcozturk -- 8 Mayıs 2011; 13:43:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tcozturk

Arkadaşlar,

Sizlere sormak istediğim bir soru var. Forumda aramaya çalıştım ama bu soruma cevap bulamadım (muhtemelen ben bulamadım zira bu forum gerçekten çok faydalı olmuş):

DHD'de .mkv uzantılı 720p bir video izlemek istiyorum. video'nun infosu şöyle (KLite codec'in media info özelliğinden alınmıştır)

http://imageshack.us/photo/my-images/534/unledva.jpg/

bunu çalmak için mobo ve rock player app'lerini denedim. 2'sinde de ekran takılıyor ve doğal olarak ses-altyazı-görüntü senkron gitmiyor (bilginiz olsun: alt yazıyı için .mkv uzantılı dosya ile .srt uzantılı dosyanın isimlerini eşitleyin) Bu durumda ne yapmalıyım? Mkv çalan ama alt yazıyı da okuyabilen bir app market'da var mıdır? Alt yazıyı videoya gömmek istemiyorum zira bu da çok vakit alan bir iş ve senkronizasyondan tam emin değilseniz boşa yapılan bir işe dönüşüyor.

Yaşadığıma benzer bir olay (dosyaların tam içeriği nedir bilmiyorum) şu videoda gösterilmiş:

http://www.youtube.com/watch?v=acAr7qh7XeY

Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

480p sorunsuz oynatıyor kardeşim... 720p 1080p sorunlu... oynatmıyor. yani 480p ye kadar sorunsuz izleyebilirsin

NOT: sorunlarını alttaki konuya yazarsan daha iyi olur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_43118132/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail özata -- 9 Mayıs 2011; 0:35:19 >

• Arkadaşlar dolphin hd browser ile ilgili bildğiniz her hangi güvenlik sıkıntısı var mi acaba? yani gönûl rahatliği ile kullanabilirmiyiz? Program gerçekten çok kaliteli ve kullanişli, çok yarali olabilecek kisa yollar var.Opera gibi saçma hatalarda vermedi gordugum kadari ile.

Birde scren filter var uyumadan önce işiklar kapaliyken aşırı ışık sorunu için iyi bir program...
  • arkadaşlar nexus s'in 2.3 deki canlı duvar kağıtlarını buradan indirebilirsiniz:

microbe(ekrana tıklayın ve izleyin :) ):
    http://www.mediafire.com/?lv4nl3cjtbpjwon

nexus:
    http://www.mediafire.com/?9t8kswoa9rii82q
  • Markette sorun yaşıyorum. Süper hafıza ve Android asmaca oyunlarının apk larını paylaşabilir misiniz?
  • Buradaya sorayım arkadaşlar
    2.3 güncelledikten sonra root yetkisi gitti bunu tekrar kuramadım
    visionary çalışmadı
    ginderbreak ta maalesef yapmadı
    başka yol vardır mutlaka ama ben sadece telefona root yapmıştım
    Backup ve set dns programları çalışmıyor root gidince

Birde telefonumun SD kartını değiştiricem
    Acaba bütün programları tekrar kurmam mı gerek yoksa diğer karta direk atarsam hepsi çalışırmı

kolay gelsin...
  • Cam scanner diye güzel bir program buldum arkadaşlar. Kağıttan ordan burdna not için fotoğraf çekenlerin çok işine yarayacak bir program. Program çektiğiniz sayfa fotoğrafını açısınıda düzelterek size sunuyor ve birde renk düzeltme işleminden sonra sanki tarayıcıdan taramış gibi sunuyor önünüze :)

Eğer normal kamera ile çekseydim sayfayı böyle bir görüntü olacaktı,

Ama cam scanner ile aynı açıdan çektiğimiz fotoğrafı program bu hale getiriyor :)

Bu karekodu okutarak indirebilirsiniz ,

MKV sorunu olan arkadaşlar mecbur olarak videoları convert edecekler. Stereo sesli 720p MKV ler sorunsuz oynuyor. 720p tüm klipler mp4 klipler sorunsuz oynuyor. 2,3 ile dahada iyi duruma geldi. Fakat MKV filmleri oynatması zor. NEdeni ise çok güçlü sistem isteyen AC3 codecli olmaları. 5.1 6 kanal sese sahip filmlerde kasma yapıyor. Sesiz olaak açtı birtane player ve takılan 720p fringe dizim yağ gibi aktı. Fakat soft codec yapıp sesi ekleyince acayip şekilde dondu. 720pMKV yi stereo ses olarak convert ettim tekrar. Sorunsuzca oynadı. Sorun ses codecleri. Ya ses codecleri güçlü geliyor kasıyor ya da AC3 codecleri çözen adam gibi codecli bir oynatıcı yok daha piyasada.

Bu arada ROOT işlemi yapılmadanda bir ton uygulama yükleyebilirsiniz telefonunuza. ROOT işlemi gerektiren programlar çok az.

• hangi prog ile stereo'ya convert ediyosun?
  • xilisoft muydu ne öyle bir programdı. Format attımda geçen gün. Convert falan dedim ama 1,5gb lık dizi convert etmek 1 saat sürüyor. Değmez vallahi. Sadece ses üzerinde edit yapabilecek bir progfram olsa çok iyi olur valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

xilisoft muydu ne öyle bir programdı. Format attımda geçen gün. Convert falan dedim ama 1,5gb lık dizi convert etmek 1 saat sürüyor. Değmez vallahi. Sadece ses üzerinde edit yapabilecek bir progfram olsa çok iyi olur valla.

tekrar selam. şöyle bir program buldum:

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=20887

tutorial filan herşeyi var. şimdi deniyorum, mkv-dts bir filmi dolby yapıcam. oldukça kullanışlı bir program. 720p mkv hadisesini çözebilirsek meraklıları için bulunmaz bir katkı sağlarız diye düşünüyorum. zira hd diye aldığımız bir telefonda hd film/dizi izleyememek açıkcası saçma geliyor bana.

diğer arkadaşlarında yardım ve katkılarını bekliyorum

• Arkadaşlar telefona Pes 2011 kurdum... Oyunda hızlı koşmayı ve diğer hareketleri nasıl yapabilirim???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

cam scannerı bende var ama ne hikmettir kullanamadım. senin cektigin acıdan cekiyorum sonuç hep aynı.aynı acıda gösteriyor.

nasıl bu şekilde yapmayı başardın yazılımcı online? (14.küsür tl verip tam sürüm versiyon bendeki)
  • asfalt 6 için tesekkurler uzun suredir arıyodum hic bir yerde yoktu var olan sitelerdeki linklerde ölüydü ama burda bu oyunuda yuklemiş bulunmaktayım süper oyun hele virde bu 3 cesit control olayı süper ben encok direksiyonu sevdim oyun hd kalitesinde hic takılmadan oynamasıda dhd nın basarısı heralde :)) bir cok sey gibi bende katkıda bulunmak istiyorum ama paylasım konusunda biraz geri kalmısım yavas yavas hadi size iy geceler

YAŞASIN DONANIM HABER PAYLAŞIM KARDEŞLİGİ
  • Asphalt 6'da problem yaşıyorum. Verilen apk'yı kurdum. Sonra ek dosyaları kurmak için pc üzerinden kartı açıyorum fakat içinde bahsedilen klasörler bulunmamakta.
    Yani sdcard/gameloft/games/asphalt6 bu klasörler yok bende.

@OcEloTT' arkadaşım da ek dosyaları direk sd karta at demiş onu da yaptım. Fakat olmuyor. Oyuna girince 510 Mb güncelleme uyarısı çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihMehmet* -- 18 Mayıs 2011; 19:54:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.