Şimdi Ara

!!!<<<HTC DESIRE HD İÇİN UYGULAMA-OYUN REHBERİ>>>!!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
5
Favori
65.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar telefonu ilk aldığımızda içinde bulunan 9 tane müzik vardı o müzikleri upload edebilecek birisi varmı acaba.Teşekkürler.
  • Samsung galaxy s 2 de bulunan ve bulunduğunuz konumun hava şartlarına göre değişen hareketli duvar kağıdını isteyen var mı:)

2 adet var. Birisi rüzgar türbinli diğeri sahil. Sahildeki dalgalar biraz ağır ama rüzgar türbinli olan harika.

SAHİL

!!!<<<HTC DESIRE HD İÇİN UYGULAMA-OYUN REHBERİ>>>!!!

Rüzgar Türbini

LİNK1

LİNK2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windwalker -- 2 Mayıs 2011; 10:12:48 >

• arkadaşlar ıgo myway ücretli bi uygulamamıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrkrc
    arkadaşlar ıgo myway ücretli bi uygulamamıdır

değildir, ben kullandım çok güzel program, sonra ndrive kurdum, o daha güzel hafıza problemi olunca da i go yu sildim n drive kaldı.
  • Oyunlar için teşekkürler
  • arkadaşım iki link te aynı rüzgar türbinli olan yok
    quote:

Orijinalden alıntı: windwalker

Samsung galaxy s 2 de bulunan ve bulunduğunuz konumun hava şartlarına göre değişen hareketli duvar kağıdını isteyen var mı:)

2 adet var. Birisi rüzgar türbinli diğeri sahil. Sahildeki dalgalar biraz ağır ama rüzgar türbinli olan harika.

SAHİL

Rüzgar Türbini

LİNK1

LİNK2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osevik -- 30 Nisan 2011; 15:55:05 >

• bu konu hakkında yardımcı olacak bir arkadaş yok mu? forumda bir kaç kez sorulmuş cevap veren olmamış
    quote:

Orijinalden alıntı: firsttrue

Esame kardeşim, bu bahsettiğim ne menem bir uygulamadır? Ben vplayer'ı indirdim ama dediğin gibi bir şey bulamadım. Biraz daha açıklar mısın olayı?

quote:

Orijinalden alıntı: esame

En sonunda oldu....

Evdeki 2 Dreambox'ı Vplayer sayesinde evin neresinde olursam olayım mükemmel görüntü ve ses ile izleyebiliyorum.... (Tam Ekran ve Streo Ses)

DHD şimdi daha da güzel...

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhangumus

Mrblar,

Arkadaşlar telefonu ilk aldığımızda içinde bulunan 9 tane müzik vardı o müzikleri upload edebilecek birisi varmı acaba.Teşekkürler.

valla ben direk sildim ama fabrika ayarına dönersen cıkar olmadı googlede htc desire orjinal parcalar dedindede cıkıyor
  • @Arkadaslar; VPLAYER tam sürümüne nasıl sahip olabilirim.Kaç para ise lisansı alacağım...Forumda bir kaç yerde geçen bilgi paylaşımı vardı. Uyguladım fakat belli bir süre sonra satın almam için market yönlendirmesi çıkıyor.KALDIR KUR olayından kurtulmak istiyorum...
  • Herkese merhabalar artık benimde bir desire hd im var :) Daha önce aldığım iphone 4 arıza verdi garantiye göndericem arızadan yenisiyle değiştirirler sanırım ama gelirse satıcam artık HTC li oldum bende inşallah bu arıza vermez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAVUZ001

Herkese merhabalar artık benimde bir desire hd im var :) Daha önce aldığım iphone 4 arıza verdi garantiye göndericem arızadan yenisiyle değiştirirler sanırım ama gelirse satıcam artık HTC li oldum bende inşallah bu arıza vermez :)

Htc sağlam telefondur, gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. Hayırlı olsun bu arada....
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz096

@Arkadaslar; VPLAYER tam sürümüne nasıl sahip olabilirim.Kaç para ise lisansı alacağım...Forumda bir kaç yerde geçen bilgi paylaşımı vardı. Uyguladım fakat belli bir süre sonra satın almam için market yönlendirmesi çıkıyor.KALDIR KUR olayından kurtulmak istiyorum...

applanette vplayer unlocker diye var tam sürümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAVUZ001

Herkese merhabalar artık benimde bir desire hd im var :) Daha önce aldığım iphone 4 arıza verdi garantiye göndericem arızadan yenisiyle değiştirirler sanırım ama gelirse satıcam artık HTC li oldum bende inşallah bu arıza vermez :)

Hayırlı olsun arkadasım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osevik

arkadaşım iki link te aynı rüzgar türbinli olan yok

Tamam dostum düzelttim linki
  • merhaba arkadaşlar, bir aydır bende DHD kullanmaktayım, az çok birşeyleri kavramaya başladım. arayıp da istediğim gibisini bulamadığım birkaç program var, belki alternatifini bileniniz vardır.

1- mesaj, adres defteri, takvim i gmail hesabıma yedekleyecek veya senkronlayacak bir program, adres defterini senkronlayabilmesi önemli.
    2 - windowsdakine eşdeğer mantıkta çalışan bir taskmanager, hangi program aktif, nekadar ram ve cpu yiyor. ayrıca pil tüketiminde hangi program nekadar tüketim yapmış. bunları tek elden yapabilen bir program.
  • ıgo my wayı nerden bulupta ındırebilirim ve nasıl kurabılırım yardımcı olurmusunuz
  • konuyu baştan takip etsen kullananlar anlatmıştı
  • yukarıdaki haraketli duvar kağıdı çok fazla ram yiyiyor. Bir ara kullanmıştım sildim bu yüzden.
  • arkadaşlar konu başlığımız oyun, wallpaper önerileri farkındayım ama yine de sormak istedim: cihazı bilgisayara usb ile bağlıyorum önceden 5 tane seçenek çıkıyodu ekranda...birini seçiyodum..şimdi bağlıyorum ne bilgisayar görüyor telefonu nede dosya transferi yapabiliyorum...sadece şarj oluyor...ayarlardan disk sürücüsünü seçiyorum yine olmuyor, fabrika ayarlarına döndürmekten başka bir fikri olan varmıdır acaba???
  • Telefonun sesi çok az diyenler için güzel bir program paylaşıyorum kendim 1 haftadır kullanıp test ediyorum sonuçlar oldukça başarılı..

Program sayesinde cihazınızın hoparlor kulaklık ve bt seslerini dilediğiniz gibi arttırabilirsiniz.

Speaker seviyesini +7 bile yaptıgımda bazen kısmam gerekebiliyor o derece yüksek seviyelere çıkmak mümkün istediğiniz ses şiddetini kendiniz ayarlayın.

Uygulamamızın Adı Voleme +

Not 1: Bu uygulama root yetkisi ister.Cihazınızın rootlu olması gerekir.

Not 2: DSP MANAGER Kullanan romlarda çakışma yapabilmektedir. Speaker için sorunsuz kullanabilirsiniz fakat kulaklık için olan aylarda çakışma olabilmektedir. ( Yalnız dsp manager lı costum romlarda bu sorun yaşanmaktadır

Not 3 : Sadece Android 2.3 gingerbread lı romlarda çalışır

Ve Son olarak birkaç ekran görüntüsü paylaşalım.

Buradan indirebilirsiniz :

http://hotfile.com/dl/116828907/2af27ab/Volume.apk.html

Deneyin farkı görün ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofobi -- 5 Mayıs 2011; 17:27:09 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.