Şimdi Ara

!!!<<<HTC DESIRE HD İÇİN UYGULAMA-OYUN REHBERİ>>>!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
5
Favori
65.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OcEloTT

quote:

Orijinalden alıntı: ercanekon

quote:

Nasıl kuracaz bu oyunu. Ben daha önce market dışından bir şey kurmadım?

önce her iki dosyayı da pc ye indiriyoruz. sonra telefonu pc ye bağlayıp crack apk dosyasını hafıza kartına atıp telefondan uygulamayı kuruyoruz. kurduktan sonra eklenti dosyasını pc de rar dan çıkartıyoruz. içinden asphalt6 diye bi klasör çıkacak. bu klasörün içindekilerinin tamamını telefondaki sdcard/gameloft/games/asphalt6 içerisine atın.şimdi oyunu başlatabilirsiniz.

Yükledim harikaymış ercan! Böyle buldukça paylaşırsak iyi olur. Tabi sadece sen değil hepimiz...

çok zoe değil aslında kurmak. paylaşım yapmak için buradayız ama 2-3 kişinin uğraşıyla yavaş gidiyor. genelde forumdan herkes bişeyler alıyor ama yeni bulduğu birşeyi paylaşmaya üşeniyor. paylaşımların artması dileğiyle.
    saygılar.

• @ ercanekon

igoyu kurdum gayet güzel çalışıyor aslında ama hedefi seçtikten sonra git dediğimde bir türlü gps'e bağlanmıyor. ekran öylece gri renkte kalıyor. bir de hedefi seçiyoruz iyi güzel de kendi konumumu nasıl gireceğim? istanbuldan ölçüyor arkadaş her seferinde, ben ise ankaradayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BuRAk-

@ ercanekon

igoyu kurdum gayet güzel çalışıyor aslında ama hedefi seçtikten sonra git dediğimde bir türlü gps'e bağlanmıyor. ekran öylece gri renkte kalıyor. bir de hedefi seçiyoruz iyi güzel de kendi konumumu nasıl gireceğim? istanbuldan ölçüyor arkadaş her seferinde, ben ise ankaradayım :)

kendi konumunu girmiyosun zaten. gps e bağlansa senin konumu bulup girdiğin hedefe göre tarif edecek sana. yani sorun gps e bağlanamamasında. telefonda üst tarafta uydu işareti yanıp sönüyor mu, açık alanda mı deniyorsunuz, yanıp sönmüyosa ilk önce ayarlar>konumum bölümünden gps uydularını kullanı tikleyin. ben igo yu ilk kez kurduğumda sapıtmıştı, pili çıkarıp takınca düzelmişti. hiçbişey yemiyosa pili çıkarıp takın bir de böyle deneyin. (silikon kılıf gibi bir kılıf kullanıyosanız gps e bağlanmayı engelliyor)

• quote:

quote:

@ ercanekon

kendi konumunu girmiyosun zaten. gps e bağlansa senin konumu bulup girdiğin hedefe göre tarif edecek sana. yani sorun gps e bağlanamamasında. telefonda üst tarafta uydu işareti yanıp sönüyor mu, açık alanda mı deniyorsunuz, yanıp sönmüyosa ilk önce ayarlar>konumum bölümünden gps uydularını kullanı tikleyin. ben igo yu ilk kez kurduğumda sapıtmıştı, pili çıkarıp takınca düzelmişti. hiçbişey yemiyosa pili çıkarıp takın bir de böyle deneyin. (silikon kılıf gibi bir kılıf kullanıyosanız gps e bağlanmayı engelliyor)

evet üst tarafta gps yanıp sönüyor sürekli, zaten telefonun kendi navigasyon programı normal çalışıyor, google yol tarifi veriyor mesela. igo bir türlü bağlanamıyor o zaman ya da bir terslik var.

şimdi tekrar deniyorum ama locations da konumumu bulamıyor. ne oldu acaba telefonda mı bir sıkıntı oldu durduk yere hayda...
    -----------

ben gps'in çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabilirim? ayarlardan konumum bölümünde wifi kapatıp gps'i açarsam yalnızca gps'den erişmesi gerekir diye düşünüyorum ama mesela navigasyon uygulamasında konumu bulamıyor. neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 24 Nisan 2011; 1:41:44 >

• quote:

evet üst tarafta gps yanıp sönüyor sürekli, zaten telefonun kendi navigasyon programı normal çalışıyor, google yol tarifi veriyor mesela. igo bir türlü bağlanamıyor o zaman ya da bir terslik var.

şimdi tekrar deniyorum ama locations da konumumu bulamıyor. ne oldu acaba telefonda mı bir sıkıntı oldu durduk yere hayda...
    -----------

ben gps'in çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabilirim? ayarlardan konumum bölümünde wifi kapatıp gps'i açarsam yalnızca gps'den erişmesi gerekir diye düşünüyorum ama mesela navigasyon uygulamasında konumu bulamıyor. neden olabilir?

gps yanıp sönmicek, sabit kalınca uyduya bağlandı demek. evet ayarlardan wifi yi kapatırsan sadece gps kalırsa gps ten erişir. google ın yol tarifi navigasyon gibi değil. o seni aldatmasın. dediğim gibi pili çıkartıp takmayı dene bi. kılıf varsa kılıfı çıkart.

• quote:

quote:

-----------

gps yanıp sönmicek, sabit kalınca uyduya bağlandı demek. evet ayarlardan wifi yi kapatırsan sadece gps kalırsa gps ten erişir. google ın yol tarifi navigasyon gibi değil. o seni aldatmasın. dediğim gibi pili çıkartıp takmayı dene bi. kılıf varsa kılıfı çıkart.

gps test diye bir uygulama indirdim açık 1-2 dakikadır ama hiç bir veri yok ekranda. pili sökmeyi deneyeyim.

----------

yok olmadı, belki hava kapalıdır. internette aldım zaten çoğu ülkede de doğru düzgün çalışmıyormuş, sabit kalmak gerekiyor, 10 dakika beklemek gerekiyor vs. diyenler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 24 Nisan 2011; 2:42:40 >

• quote:

quote:

quote:

-----------

gps test diye bir uygulama indirdim açık 1-2 dakikadır ama hiç bir veri yok ekranda. pili sökmeyi deneyeyim.

----------

yok olmadı, belki hava kapalıdır. internette aldım zaten çoğu ülkede de doğru düzgün çalışmıyormuş, sabit kalmak gerekiyor, 10 dakika beklemek gerekiyor vs. diyenler var.

ben istanbulda kullanıyorum, bir kere bile yarı yolda bırakmadı beni, yağmurlu havalar dahil. nazar değmesin

• quote:

quote:

quote:

quote:

-----------

----------

ben istanbulda kullanıyorum, bir kere bile yarı yolda bırakmadı beni, yağmurlu havalar dahil. nazar değmesin

valla bilmiyorum telefondan değilse sıkıntı yok, kullanacağım yok çünkü gps'i :) bu arada skype yükleyemiyordum kendi sitesinden veya marketten kullanılamıyor diye hata veriyordu ama operanın marketinden indirdim gayet güzel de çalışıyor. bilmeyenler varsa oradan indirebilirler ;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

quote:

önce her iki dosyayı da pc ye indiriyoruz. sonra telefonu pc ye bağlayıp crack apk dosyasını hafıza kartına atıp telefondan uygulamayı kuruyoruz. kurduktan sonra eklenti dosyasını pc de rar dan çıkartıyoruz. içinden asphalt6 diye bi klasör çıkacak. bu klasörün içindekilerinin tamamını telefondaki sdcard/gameloft/games/asphalt6 içerisine atın.şimdi oyunu başlatabilirsiniz.

arkadaşım emeklerin için sağol...

desire'ye yükler miyiz bu oyunu

kartta yer var ama , malum telefonda fazla yer yok.. ne kadar tel hafızası ister bu oyun

rica ederim. 18,43mb yer kaplıyor telefonda. daha önce desire da sıkıntı olur demiştim ama, bi üstad çözünürlükleri aynı olduğu için kurulur şeklinde yorum yapmış. bi deneyin sonuçtan bizi de haberdar edin.

eyvallah sağol,,,, hemen deniyorum, haberdar edeceğim..

• ek dosya linki, mega*up*load mahkeme kararıyla engellenmiştir diyor, alternatif link var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *XhsyPhoiDeus* -- 24 Nisan 2011; 12:22:57 >
  • quote:

ek dosya linki, mega*up*load mahkeme kararıyla engellenmiştir diyor, alternatif link var mıdır?

dostum seni mi engelledi mahkeme acaba link sağlam. aradaki *** işaretini kaldır.
  • pardon sonradan aklıma geldi. yasaklı siteler için ben dns değiştirmiştim. yasaklı sitelere eklenmişse dns değiştiriverin abicim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanekon -- 24 Nisan 2011; 12:39:59 >
  • quote:

pardon sonradan aklıma geldi. yasaklı siteler için ben dns değiştirmiştim. yasaklı sitelere eklenmişse dns değiştiriverin abicim.

iş yerinin bilgisayar o yüzden, neyse uğraşmaya değer.
  • arkadaşlar bende skype neden inmiyor telefonu seç diyor android marketten indireceğim zaman bilgisayardan. seçemiyorum indirmek için telefondada arama yaptım ama bulamadım nasıl olacak bi fikri olan var mı ? bu öğe operatörünüzde kullanılamaz yazıo vodafone kullanıyorum saçmalık değil mi sizce de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritfang -- 24 Nisan 2011; 18:19:27 >
  • quote:

quote:

apk dosyasını hafıza kartına indirdim sonra kurdum.

daha sonra pc'ye bağladım ama sdcard içinde gameloft diye bir klasör oluşmamış...

çıldıracam ben neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum ki

• quote:

quote:

quote:

apk dosyasını hafıza kartına indirdim sonra kurdum.

daha sonra pc'ye bağladım ama sdcard içinde gameloft diye bir klasör oluşmamış...

çıldıracam ben neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum ki

2 defa rar içinde gameloft klasörü. 400 küsür mb. Çıkınca gameloft adında 800mb lık bir dosya çıkıyor.

800mb'lık gameloft klasörünü direk hafıza kartına at. Sonra oyunu kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OcEloTT -- 26 Nisan 2011; 0:08:11 >

• Arkadaslar herkese merhaba htc dhd'yi bu hafta satın aldım,yeni alan arkadaslara da hayırlı olsun.sizlere bir sorum olucak bu applanet içerisindeki uygulamaların hepsi tamamen ucretsiz mi?(Hepsinin ucretsiz olduguna dair bikaç msj okudum ama uygulamanın ıcerısınde kımı ucretsız kımı ıse uzerı cızık ucretı bıldırılmıs sekılde gozukuyor)genelde çoğu uygulamanın hıc alakası bile olmayacağı telefon birimlerine ulasabilmek için yüklerken onay istemesi de dikkat çekiyor.
  • Bu arada arkadaşlar bir sorum olacak. Android Market ile Applanet kullanıyorum. Bu zedge'nin telefon için market uygulaması var mı? Varsa eğer barkod veya link verirseniz iyi olur? Şimdiden teşekkürler...

Edit: Markette varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OcEloTT -- 26 Nisan 2011; 2:29:48 >
  • zedgenin yeni sesleri muhteşemmmmmm hemde yüksek çıkıyor :))

birde trapster diye bir navigasyon yükledim etrafdaki çevirmeleri gösteriyor ve önceden haber veriyor tavsiye ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zincirkiran -- 26 Mayıs 2011; 15:09:49 >
  • Dostum mail adresi ver sana göndereyim, 7,5mb lık bir dosya zaten
    bendede aynı sorun vardı

quote:

Orijinalden alıntı: spiritfang

arkadaşlar bende skype neden inmiyor telefonu seç diyor android marketten indireceğim zaman bilgisayardan. seçemiyorum indirmek için telefondada arama yaptım ama bulamadım nasıl olacak bi fikri olan var mı ? bu öğe operatörünüzde kullanılamaz yazıo vodafone kullanıyorum saçmalık değil mi sizce de
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.