Şimdi Ara

!!!<<<HTC DESIRE HD İÇİN UYGULAMA-OYUN REHBERİ>>>!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
5
Favori
65.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ercanekon, çok teşekkürler paylaşımın için başlangıcı sen yaptın umarım devamı fazlasıyla diğer arkadaşların katılımıylada gelir. Aradığım 4-5 programı paylaştığın içinde ayrıyetten teşekkürler, çok makbule geçti.

Vallahi bir kaç program isteöiştim ama daha applanet açıldığı için geri sildim hepsi orada mevcutmuş Bu arada uygulama menüsünü a-z'ye veya ekleme tarihine göre değilde isteğimize göre klasörlemek veya sıralamak için bir program var mıdır isimini paylaşabilirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exalted1903 -- 6 Mart 2011; 13:13:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exalteddivx

@ercanekon, çok teşekkürler paylaşımın için başlangıcı sen yaptın umarım devamı fazlasıyla diğer arkadaşların katılımıylada gelir. Aradığım 4-5 programı paylaştığın içinde ayrıyetten teşekkürler, çok makbule geçti.

Bu arada önceki sayfada da bahsedilen ve bulamadığım bir iki program mevcut onlarıda yazayım elinde olan arkadaşlar bir ara paylaşırsa makbule geçer;

Multicon : İstediğimiz widget veya uygulamarı 3 e 4 veya 3 e 3 gibi seçeneklerle ufak bir şekilde ekrana yerlerştirmeye yarıyor.(bu arada uygulama menüsünü a-z'ye veya ekleme tarihine göre değilde isteğimize göre klasörlemek veya sıralama yapmak için bir program varsa süper olur)

circlelauncher : Ekran kalabalığını önlüyor. İstediğiniz uygulamaları bu widget e ekleyip bastığınızda daire şeklinde görünmesini sağlar

adfree: tarayıcıda, oyunlarda vs reklamların çıkmasını engelliyor.

Post it desk : Bu widget sayesinde hızlı bir biçimde widget i koyduğumuz ekranda not alabiliyoruz.

rica ederim arkadaşım her zaman. zor bi iş değildi, işinize yaradığına sevindim. applanet açıldı, artık gerisini sen halledersin

• quote:

Orijinalden alıntı: esame

@ ercanekon ,

Bilgi ve paylaşım için teşekkürler....

Yaşasın DHD kardeşliği....

rica ederim, siz isteyin yeterki :)
  • arkadaşlar bir çoğunuza çok basit gelecek, bu da sorulur mu diyeceksiniz ama yine de cevaplarsınız sevinirim.
    Desire Hd kullancısıyım. İgo ve işe yarar bir kaç uygulama, widget vb. kurmak istiyorum. Bir kaç girişimde bulundum, indirdim ancak başaramadım. Üstelik ben indirdiğim dosyaları telefonda bulamıyorum! İndirdiğimiz dosyaları nasıl görebilir ve yükleyebiliriz? Mesela iGO pc'ye indirdim. hadi diyelim zipten çıkardım ve ve tel.i usb ile bağladım, igo dosyasını içine attım. sonra telefonda bunu nereden görüp yükleme işlemini yapacağım.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesh34 -- 6 Mart 2011; 16:26:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atesh34

arkadaşlar bir çoğunuza çok basit gelecek, bu da sorulur mu diyeceksiniz ama yine de cevaplarsınız sevinirim.
    Desire Hd kullancısıyım. İgo ve işe yarar bir kaç uygulama, widget vb. kurmak istiyorum. Bir kaç girişimde bulundum, indirdim ancak başaramadım. Üstelik ben indirdiğim dosyaları telefonda bulamıyorum! İndirdiğimiz dosyaları nasıl görebiliriz?

öncelikle nerden indirdiğine bağlı. normal marketten indirdiğin dosyaların kurulum dosyaları olmaz, direk telefona kurar çünkü. applanet gibi harici yerlerden indiriyorsan önce telefona apk uzantılı kurulum dosyasını indirir sonra sen yükle dersin ondan sonra yükler. yukarıda paylaştığım uygulama paketinde 2 adet file manager programı var (astro, es file) bunlar işini görür.

• dostum çok teşekkür ederim öncelikle ama ben oldukça çaylağım. Astro adlı appı nasıl kurabilirim. detaylı anlatırsan çok mutlu olurum. Tel.den mi arayacağım? pcden bulup tel.e mi atacağım. Eğer öyleyse sonra tel.de ne yapacağım vs... :S
    quote:

Orijinalden alıntı: ercanekon

quote:

Orijinalden alıntı: atesh34

arkadaşlar bir çoğunuza çok basit gelecek, bu da sorulur mu diyeceksiniz ama yine de cevaplarsınız sevinirim.
    Desire Hd kullancısıyım. İgo ve işe yarar bir kaç uygulama, widget vb. kurmak istiyorum. Bir kaç girişimde bulundum, indirdim ancak başaramadım. Üstelik ben indirdiğim dosyaları telefonda bulamıyorum! İndirdiğimiz dosyaları nasıl görebiliriz?

öncelikle nerden indirdiğine bağlı. normal marketten indirdiğin dosyaların kurulum dosyaları olmaz, direk telefona kurar çünkü. applanet gibi harici yerlerden indiriyorsan önce telefona apk uzantılı kurulum dosyasını indirir sonra sen yükle dersin ondan sonra yükler. yukarıda paylaştığım uygulama paketinde 2 adet file manager programı var (astro, es file) bunlar işini görür.

• Arkadaşlar iGO dosyasını pC'ye indirdim. İsminde küçük i kullandım. bunu telefona attım. Ama ben yüklemek bir yana telefonda bulamıyorum bile. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ercanekon çok güzel apps paylaşmışsın. ama yükleyebilmek konusunda hiçbir fikri olmayan ben gibilere de detaylı yardımcı olursanız çooook sevinirim :)
  • arkadaşlar ilk öne telefonunuza astro file manager'ı kurmanız gerekiyor.bu uygulamayı kurduktan sonra igo uygulamasını rar dosyasından çıkarıyoruz.Astro file manager'ı açıp sdkartın içinden downloads yazan yere bu dosyayı taşıyoruz.Bu dosyanın içindeki igo.apk dosyasının üstüne tıkalyıp yükle diyoruz.Eğer sorun yaşayan varsa igo dosyasının ismini değiştirsin sorun çözülür.İsmini değiştirmek için dosyanın üzerine uzun basıp rename diyoruz.Bu anlatım biraz daha detaylı oldu sanırım :D
  • telefonunda hiç dosya yöneticisi olmayan arkadaşlar için anlatıyorum. bilgisayara htc sync programını kurun. telefonu usb kablosuyla pc ye bağlayın. telefondan bağlantı türünü htc syc olarak seçin. sonra pc den htc sync programının ana yüzünde -başka yüzü yok zaten:)- uygulama yüleyici var. onu tıklayınca yükleyeceğiniz dosya yöneticisi programını bulun, seçin bu kadar. bakın telefonunuza yüklendi.

igo için daha önce paylaşmıştım. aşağıdaki linkten programı pc nize indirin. rardan klasörü çıkarın. klasörü olduğu gibi sd kartınızın kök dizinine kopyalayın. sonra telefondan dosya yöneticisi programını açın, igo klasörünü açın, içindeki iGOMyWay_8.4.2.139242_800x480.apk dosyasını tıklayın program kurulacaktır. dosya-klasör ismini felan değiştirmenize gerek yok.

daha ayrıntılı anlatım olmaz heralde:)

iGO linki
    http://rapid***share.com/files/450905473/iGO.rar

• dosya düzenleme ile ilgili birkaç arkadaş program sormuştu. benim kullandığım folder organizer diye bi program var. applanette mevcut. program inanılmaz kullanışlı. önce istediğiniz programı hangi folder a taşıyacağınıza karar veriyorsunuz, sonra boş ekrana gelip widget eklemeyi seçiyosunuz, ordan da folder organizer folder link seçeneğini seçiyosunuz. aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi bi görünüm oluyor (iphone a benzemiş biraz).

!!!<<<HTC DESIRE HD İÇİN UYGULAMA-OYUN REHBERİ>>>!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanekon -- 6 Mart 2011; 19:42:11 >
  • @ ercanekon paylaşım için teşekkürler güzel bir uygulamaya benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanekon

telefonunda hiç dosya yöneticisi olmayan arkadaşlar için anlatıyorum. bilgisayara htc sync programını kurun. telefonu usb kablosuyla pc ye bağlayın. telefondan bağlantı türünü htc syc olarak seçin. sonra pc den htc sync programının ana yüzünde -başka yüzü yok zaten:)- uygulama yüleyici var. onu tıklayınca yükleyeceğiniz dosya yöneticisi programını bulun, seçin bu kadar. bakın telefonunuza yüklendi.

igo için daha önce paylaşmıştım. aşağıdaki linkten programı pc nize indirin. rardan klasörü çıkarın. klasörü olduğu gibi sd kartınızın kök dizinine kopyalayın. sonra telefondan dosya yöneticisi programını açın, igo klasörünü açın, içindeki iGOMyWay_8.4.2.139242_800x480.apk dosyasını tıklayın program kurulacaktır. dosya-klasör ismini felan değiştirmenize gerek yok.

daha ayrıntılı anlatım olmaz heralde:)

iGO linki
    http://rapid***share.com/files/450905473/iGO.rar

Çook teşekkür ederim. Astro yükleyememiş olsam da HTC Sync ile bilgisayardan yükleme yaparak iGO kurdum ve henüz yol tarifinde denememiş olsam da program açılıyor, çalışıyor. Sanırım eşitledi makine. Çünkü Astro yüklü değil. öğrenince onu da kuracağım :)

• Arkadaşlar Vplayer'dan daha iyi bir media player var mıdır şu anda divx ve altyazı desteği bakımından ?

Aslında bu soruyu sormamın nedeni ilk başlarda bütün dosyaları açan vplayer'ın dünden beri ne müzik ne de film dosyalarını açıyor olması, unlock key dosyasıda yüklü, sildim baştan yükledim sorun yine aynı kısaca ; "divx filmin veya mp3'ün üstüne tıkladığımda açacakmış gibi yapıp sonra ekranı karartarak veya direkman tekrar dosya menüsüne geri dönüyor, bütün divxlerde bunu yapıyor önceden sorunsuz açılanlarda dahil, acaba bir iki uygulama yükledim ve playerla mı çakıştı bilemedim, var mı bu sorunla karşılaşıp çözen acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exalted1903 -- 7 Mart 2011; 22:17:50 >
  • Rock player i tavsiye ederim.
  • Arkadaslar bu Locations uygulaması sadece nete baglıyken mı konumu gosterıyor. Sadece gps uzerınde gostermıyor mu?
  • Evet roc player güzel bir program ama onda da altyazıyı türkçe yapamama sorunu var gibi, ama şy v player sorununu halen çözemedim çalışan program neden bozulur anlamış değilim öyle kurcalayan bir yapımda yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exalteddivx

Evet roc player güzel bir program ama onda da altyazıyı türkçe yapamama sorunu var gibi, ama şy v player sorununu halen çözemedim çalışan program neden bozulur anlamış değilim öyle kurcalayan bir yapımda yoktu

Aynı sorun bende de var. Çalışan program çalışmaz oldu.
  • DHD de kayıtlı olan navigasyon programı bende açılmıyor.konum beklenıyor dıyor başkada bişey olmuyor.bunun sorunu ne? igo indirsem daha mı ıyı olur ?
  • Rock player mükemmel bir playermış 1.6.3 versyonu çok güzel iso değerlerinden herhangi birini seçin altyazı sorunuda kalkıyor, player arayanlara duyrulur ben playerımı buldum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.