wi-fi veya 3g üzerinden görüntülü görüşme yapmaya yarayan bi program var. ismi TANGO. normal markette ve applanette mevcut. sadece programın yüklenebildiği cihazlarla görüntülü konuşma yapmanızı sağlıyor (iphone,samsung, android cihazlar v.b.) dhd de önde kamera olmadığı için görüntülü görüşmede arka kamera kullanılıyor. yani hem kendinizi gösterip hem karşıdakini göremiyosunuz. sırayla olacak yani, biraz karşıdaki sizi görecek, biraz siz karşıdakini aşağıdaki kodu taratıp indirebilirsiniz
Üstad iyide bu barkodu nasıl taratıyoruz
@ Fordon, Barcode reader adlı programı çekip kurun ondan sonra o programı kullanarak kameradan bu barkodu okutun işlem tamam.
@ ercanekon, geçtiğimiz sayfada paylaştığın folder organizer adlı programın lite sürümünü indirdim ancak applanette ki full sürümü de kurdum ama satın alın uyarısı çıkıyor, bu programın full versyonunu paylaşabilir misin, çok makbule geçerdi bayağı kullanışlı bir programmış.
Bu folder organizer tam olarak neye yarar ve nasıl çalışır baktım da pek çözemedim
bir önceki sayfada ekran görüntüsü de eklemiştim. uygulamaları klasörlerde toplamaya yarayan görseli ve kullanımı güzel bir uygulama
@ ercanekon, bende applanette buldum ama bahsettiğim gibi açılınca unvaild uyarısı verip kapandı bakalım umarım senin gönderdiğin sorunsuz çalışır, teşekkürler
@Exalteddivx deneyince bize de bilgi verir misin abicim
@Exalteddivx bu arada applanet offline durumda sen nası indirdin applanettan. daha önce mi indirmiştin.
arkdaşlar dosya yoneticisi lazım bana nereden bulabilirim?
es file explorer, astro bissürü dosya yöneticisi var markette.
quote:
Orijinalden alıntı: firsttrue
Navigasyon uygulaması çalışmayan arkadaşlar, menüden harita ve dil indirince çok güzel çalışıyor. Bende çalışmıyor diye igo yüklemiştim, kendisinde bulunanı daha çok begendim ve igoyu kaldırdım.
menüden harita ve dil indirince demişsinde hocam hangi menüden bahsediyorsun? eğer navigasyon programının içindeyken dersen içine ulaşamıyoruz ki? wifi kapalı gps acıkken konum bekleniyor yazıyor ve bu hiç bi şekilde gittmiyor diğer deneyişlerimdede hemen google mapsten yol tarifi alma secenegi geliyor iptal edilemiyor. Peki ben nasıl menüye ulaşıp harita ve dil i indireceğim?
Yok mu soruma cevap verecek biri ?
quote:
Orijinalden alıntı: esame
En sonunda oldu....
Evdeki 2 Dreambox'ı Vplayer sayesinde evin neresinde olursam olayım mükemmel görüntü ve ses ile izleyebiliyorum.... (Tam Ekran ve Streo Ses)
DHD şimdi daha da güzel...
slm nasıl yaptınız bunu şartları nedir mesafe ne olmalıdır açıklarsanız hem ben hemde diğer arkadaşlar memnun olur.
@ ercanekon, ben indirdiğimde açıktı applanet, daha senin dosyayı yükleme fırsatım olmadı, yükleyince haber vereceğim, bu arada bir kaç program sildiktan sonra veya bir iki işlem yaptıktan sonra sd kart çıkardıldı hatası alıyorum ancak restart atınca sorun düzeliyor, bu sorun neyden kaynaklanıyor çözümü mevcutmudur, teşekkürler.
Merhabalar, Arkadaşlar malum telefonlarımız fazlası ile teknolojik ama sesli araması yok (telefon defterindeki ismi söyleyim telefon numarasını kast ediyorum google sesli aramasını değil) . bununla ilgili bir uygulama vs. varmı acaba hiç gözüne çarpan oldumu acaba?
Merhaba Beyler Bu bölümden işime yarayan baya bir program hakkında bilgi sahibi oldum, paylaşım yapan herkese teşekkürler... Bende katılımda bulunmak istiyorum belki daha önce verildiyse kusura bakmayın,
Marketten indirdiğim uygulama nın ismi "Instant Heart Rate" Parmağınızı kameraya dayamanız suretiyle kalp atış hızınızı gösteriyor.. Nasıl yapıyor diye sormayın daha çözemedim
Diğer bir uygulamada "Google Sky" zamana konuma ve yönünüze göre uzaydaki cisimlerin yerlerini simüle ediyor, çok farklı bir program
iyi forumlar bende de htc desire hd var yurtdışından alınma markette pes2011 ve nfs shift oyunlarını göremedim bnm cihazamı sorun var yoksa genelde mi öyle simdiden teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: by_desire
iyi forumlar bende de htc desire hd var yurtdışından alınma markette pes2011 ve nfs shift oyunlarını göremedim bnm cihazamı sorun var yoksa genelde mi öyle simdiden teşekkürler...
Türkiyeden girişlerde markette ki ücretli uygulamaları göstermiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Exalteddivx
@ ercanekon, ben indirdiğimde açıktı applanet, daha senin dosyayı yükleme fırsatım olmadı, yükleyince haber vereceğim, bu arada bir kaç program sildiktan sonra veya bir iki işlem yaptıktan sonra sd kart çıkardıldı hatası alıyorum ancak restart atınca sorun düzeliyor, bu sorun neyden kaynaklanıyor çözümü mevcutmudur, teşekkürler.
kart sorunu için telefonu kapatın, sd kartı çıkarın takın muhtemelen düzelir.
quote:
Orijinalden alıntı: by_desire