Şimdi Ara

HTC Desire HD / Inspire 4g 4.2.2 Jelly Bean Güncelleme ( Videolu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
12.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar desire hd bir cihaza s-off yapıp CWM recovery yükledikten sonra Jelly Time 4.2.2 yazılımını yükledim ve performansını çok beğendim. İndirme linklerini ve kendi hazırladığım videoyu aşağıda paylaşıyorum..

NOT: Romu beğenmeme ihtimaline karşı yüklemeden önce CWM den backup almayı unutmayınız..

Video:

http://www.youtube.com/watch?v=Kr8FflRyfFE

İndirme Linkleri:

JellyTime 4.2.2 R8

Gapps

• mrb, ben HC den jelybeana geçmek istedim ve bu custom rom u kurdum ancak HTC nin beyaz ekranında kaldı telefon ve başlamadı, acaba hc den jelybeana geçerken yapmam gereken birşeylermi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Depape

Arkadaşlar desire hd bir cihaza s-off yapıp CWM recovery yükledikten sonra Jelly Time 4.2.2 yazılımını yükledim ve performansını çok beğendim. İndirme linklerini ve kendi hazırladığım videoyu aşağıda paylaşıyorum..

NOT: Romu beğenmeme ihtimaline karşı yüklemeden önce CWM den backup almayı unutmayınız..

Video:

İndirme Linkleri:

JellyTime 4.2.2 R8

Gapps

Biraz daha detay verebilirmisiniz?

• üstalar :D dosyaları paylaşıyor bunada şükür :D s off nedir nasıl yapacaz hafıza kartına bunları rarlımı rarsızmı atacaz hiç detay yok :D işimiz zor 20 gündür okuyorum android 4 yükleyemedik yalan oldu k
  • hattım vodafone muhtemelen vodafoneda sorun yok sorun benim htc desire hd telefonumda ama yine de daha önce böyle sorunları olanlar varsa bana bir şeyler önersin SORUNUM ŞU: HTC Desire HD telefonumu ne Wifi Hotspot olarak ne de USB ile bilgisayara bağladığımda telefonun mobil internetini bilgisayar üzerinde kullanabiliyorum. Ağ göstergesinde önce ünlem işareti çıkıyor. Tarayıcıda adresewww.vodafone.com.tr yazdığımda bu siteye bağlanıyor ve ünlem işareti kayboluyor ama bunun haricinde diğer hiçbir siteye bağlanmıyor. Kardeşimin hattı da vodafone benim sim kartı onun Nokia telefonuna taktım bağlandı. Bir akrabamda da İphone var onun da vodafone hattı var Smart televizyonumuza Wifi hotspot olarak bağlanıyor ama benim telefonum bağlanmıyor bu esrarengiz durumun nedeni nedir? Başkalarında da böyle sorun görülmüş müdür? Bu yüzden Vodafone internet paketi alamıyorum lütfen yardım edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Depape

Arkadaşlar desire hd bir cihaza s-off yapıp CWM recovery yükledikten sonra Jelly Time 4.2.2 yazılımını yükledim ve performansını çok beğendim. İndirme linklerini ve kendi hazırladığım videoyu aşağıda paylaşıyorum..

Video:

İndirme Linkleri:

JellyTime 4.2.2 R8

Gapps

Hocam Adım Adım AnLatırmısın Hiç Ayrıntı Yok.. Hiç BiLmeyenLeri Düşün Biraz Ya...

• Arkadaşlar işlerin yoğunluğundan dolayı adım adım anlatım yapamıyorum bu tip işlemleri daha önce yapmamış olanlar için açıklayıcı bir paylaşım olmadığını da biliyorum ama elden bu kadar geliyor :) Desire HD cihazına versiyon yükseltmek isteyen arkadaşlar imzamdaki linkten bana ulaşabilir.
  • Hocam Sana Ordan ULasmaya CaListim Ama Cevap vermedin yardimci olurmsn?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozgun1453 -- 24 Temmuz 2014; 14:44:43 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozgun1453 -- 24 Temmuz 2014; 14:44:36 >
  • Kardeş Bu Konuyu Açan İnsan DeğiL ki... Bana Ordan ULaşın Diyor Ve ULaşıtyorz Kendisine Cevap Vermiyor Senden Ricam Sen Bana Root Atmayı Ve GünceL Bir ŞekiLde 4,2 android YükLemeyi ÖğretebiLirmisin?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozgun1453 -- 24 Temmuz 2014; 14:43:52 >
  • eywaLLah bozgun hocam çok sagoL... benim cihaz htc desire hd benimde... 4.2yi yukLicem ama bir türLü su rootLamayi başaramadım cihazı... pek çok yerde rootLama işLeminden bahsettim hiç biri ise yaramadi.. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozgun1453 -- 24 Temmuz 2014; 14:44:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozgun1453*

Tamam kardeş.Şimdi ben sana nasıl desire hd ye android 4 yükleyeceğini anlatacağım.adım adım hepsini yapman gerekiyor.yoksa atamazsın.

1-Önce htc dev adlı siteden cihazın kilidini kaldırman gerekiyor.bunu nasıl yapacağın aşağıda ki linkte gayet güzel bir şekilde anlatılmış.ben tekrar anlatmayacağım.

http://shiftdelete.net/htclerin-bootloader-kilidini-kaldiriyoruz-46361.html

2-Cihazın s-off kilidini kaldırdıktan sonra cihaza root yetkisi vermen lazım.bunu da Kingo Android ROOT adlı program ile basit bir şekilde yapabilirsin.onun linki de aşağıda.

www.kingoapp.com/android-root.htm

3-Şimdi bak burası çok önemli.Bu işlemleri yaptıktan sonra cihazını kapatıp bataryasını falan çıkar.5 saniye sonra tekrar tak ve telefonun açma ve ses kısma tuşlarına basarak boot lodader ekranını aç.burada ekranın üst tarafında "UNLOCK BOOTLOADER" ve "S-OFF" ifadelerini görürsen android 4 yükleme işlemine başlyabilirsin.Sen şimdi bu aşamaya kadar gel.Sonra basit zaten.Ondan sonra ne yapacağını ben tekrar anlatırım.Dediğim gibi "UNLOCK BOOTLOADER" ve "S-OFF" yazılarını mutlaka görmen lazım.İkiside olmazsa o iş yatar.Hadi kolay gelsin.A.E.

Vermiş OLduğun Site'de "Aradığınız sayfa bulunamadı ya da yayından kaldırıldı." Hatası ALıyorum...

http://shiftdelete.net/htclerin-bootloader-kilidini-kaldiriyoruz-46361.html%E2%80%8E

Bozgun Hocam Ben Şu Sitedenhttp://shiftdelete.net/htclerin-bootloader-kilidini-kaldiriyoruz-46361.html TeLefonun KiLidini KaLdırdım Şuan TeLefon Ses AzaLtma Ve Kapama Tuşuna Bastığım Zaman UNLOCK Yazıyor Ama Verdğin Kingo Android ROOT Programı İse ÇaLışmıyor.. Bana ÖzeL OLarak ULaşıp Yardımcı OLabiLirmisin Hocam?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozgun1453 -- 24 Temmuz 2014; 14:44:03 >
  • Yoksun Oradayım Şuan...?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozgun1453 -- 24 Temmuz 2014; 14:43:35 >
  • bozgun hocam ben konu açıp bu konuyu arkadaşLarLa danisayim sadece s-off yapamadım cihazı s-off yaptıktan sonra çok rahat rootLaniyor kngo prgrami iLe..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.