Şimdi Ara

★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★ (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.610
Cevap
14
Favori
302.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WiFi hata yazıyor. Ve donanım kimliğini resmini yukleyebilirsem eğer ordada WiFi kullanılamıyor diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WiFi ve bluetoothu kullanamiyorum suanda. En son farklı bi kulaklık taktım ve konuşmaya çalıştım mikrofondan oda çalışmadı gerçi ama ondan sonra WiFi ve bluetooth çalışmadı. En son güncel ru yüklü ve yeniden yükleme reset format çoğu şeyi denedim. Ses kısma tusum çalışmadığı için farklı rom flnda kullanamiyorum suanda

• Batarya işi kafamı kurcalıyor, alıp almama konusunda tereddütlerim var. Çift Batarya taşıyan var mı hiç ? Batarya fiyatları nasıl bir de ona bakayım. Konu takip..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

quote:

Orijinalden alıntı: efram

Arkadaşlar uzun süredir DHD kullanıcısıyım. Geçenlerde şöyle bir sıkıntıyla karşılaştım. Daha önce başına geleniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★

sıkıntı nedir burda ?

Benim konuyla ilgili bilgisi olan yok galiba

• quote:

Arkadaşlar uzun süredir DHD kullanıcısıyım. Geçenlerde şöyle bir sıkıntıyla karşılaştım. Daha önce başına geleniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Problem nedir anlayamadim?
  • quote:

WiFi ve bluetoothu kullanamiyorum suanda. En son farklı bi kulaklık taktım ve konuşmaya çalıştım mikrofondan oda çalışmadı gerçi ama ondan sonra WiFi ve bluetooth çalışmadı. En son güncel ru yüklü ve yeniden yükleme reset format çoğu şeyi denedim. Ses kısma tusum çalışmadığı için farklı rom flnda kullanamiyorum suanda

Cihazda root ve recovery yüklümü?

root ve recovery varsa radio güncelemesi yapın.Ses kısma tuşunuzun çalışmasına gerek yok..

AndroidFlasher1.8.0 ile windows üzerinden yapabilirsiniz işlemi

http://www.4shared.com/zip/aE-2N6AG/AndroidFlasher180.html

Yada AndroidFlasher ile

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=794638

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 25 Mayıs 2012; 16:21:34 >

• Cİhaza şuanda güncel Ru yükledim. Cİhazım rootluydu fakat güncel ru yükleyince root gidiyormu onu bilmiyorum. Şuanda wifi bluetooth kullanılamıyor.
    sorunum tam olarak bu

• Ses açma ve power tusu satan bi ark vardı geçenlerde. Bana ulaşabilir mi?

• quote:

Cİhaza şuanda güncel Ru yükledim. Cİhazım rootluydu fakat güncel ru yükleyince root gidiyormu onu bilmiyorum. Şuanda wifi bluetooth kullanılamıyor.
    sorunum tam olarak bu

ben daha önce bundan farklı olsada çözümü için çağrıştıran bir durum yaşadım. ne zaman 3g interneti açsam şebeke ulaşılamaz duruma geliyordu. ve ben orijinal rom kullanıyordum. 2g wifi bluetooth bağlantılarında sorun yoktu. sonrasında cihazı rootlayıp farklı bir rom kurdum. ve bu sorunum ortadan kalktı.

burdan hareketle sizin sorununuzun da tamamen yazılımsal olduğunu düşünüyorum. rootlu kullanırkan radio veya kernel değiştirdiniz mi değiştirdiyseniz orijinal için tavsiye edilen radio yu yeniden yüklemeniz gerekebilir ben tam hakim değilim hangi radio yu hangi rom ile kullanmak gerektiğine. genelde yüklediğim rom için tavsiye edilen bir radio mutlaka oluyor onu yüklüyorum. ama orijinal için ne yüklenir onu bilemiyorum.

• Custom rom yukluyecegim fakat ses açma kapama tusum arıza yaptı. Cihazı açtım ama nafile şimdi ses açma tuşu olmadan rom yukluyebilirmiyim onu araştırıyorum .

• Arkadaslar Desire HD de şu oyunu oynadım ve takıldı diyebileceğiniz bir oyun varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan3486

Arkadaslar Desire HD de şu oyunu oynadım ve takıldı diyebileceğiniz bir oyun varmı

Tempel Run çok nadir de olsa arada bir kasıyor... Başka öyle kasan oyun görmedim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: babeboi

quote:

Orijinalden alıntı: hasan3486

Arkadaslar Desire HD de şu oyunu oynadım ve takıldı diyebileceğiniz bir oyun varmı

Tempel Run çok nadir de olsa arada bir kasıyor... Başka öyle kasan oyun görmedim ben

Bir anda düştü gözümden
    Bende i phone 3 gs var dediğiniz oyunu sorunsuz oynuyorum

• Bugün Desire HD aldım. Rom atılınca istediğin özellikler filan oluyormuş çeşit çeşit romlar varmış.

1-En iyi rom hangisi?
    2- Ben telefonda şarjı % olarak gösteren. Menüdeyken dokunmatiği sağ yada sol ittirerek menü ye bakabilme özelliği(iphonedeki gibi)
    3- Menüye arka plan koyma mesaj yazma yerde arka plan koyma özelliği
    4- Birde ana ekranda sağ yada sol yapınca 7 farklı ekran var onu 2 ye düşürmek istiyorum. Mesela normal ana ekranda saat ve kendi seçtiğim simgeler. Sağa geçince Google arama bir daha sağ geçince mesajlar gelsin gibi.

Bunları romsuz ayarlayamaz mıyım? Rom telefona zarar verir mi? Kendimiz yapabilir miyiz?
    Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 29 Mayıs 2012; 19:11:26 >
  • Kutusundan PC Bağlantı kablosu çıkmadı sadece kulaklık ve şarz cihazı çıktı.
    Alıp almama konusunda tereddütlüydüm ama fiyatına göre fena değil. Kliksa da 890 a aldım..

Bugün bir kaç yere baktım Kartal Real içindeki yerlere kılıf bulamadım. Bağlantı kablosuda almalıyım.
    Ben öyle çok fazla kurcalayıp oyun yüklemeyi falan sevmem belki bir iki program onuda Bluetoth ile atarım diye düşünüyorum.

Kablosuz bağlantıyı ayarlayamadım biraz daha kurcalamam lazım.
  • Şarj kablosu aynı zamanda data kablosu zaten

•  ★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★

2500mAh Lityum pil doğrumudur acaba, arka kapağı değiştirmeden bire bir orjinali ile aynı ebatta diyor fiyatı 47,5TL... Alsam mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakumbar

2500mAh Lityum pil doğrumudur acaba, arka kapağı değiştirmeden bire bir orjinali ile aynı ebatta diyor fiyatı 47,5TL... Alsam mı acaba ?

Bunlar çin malı oluyor resimden anlaşılıyor zaten ne kadar verimli olur bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

quote:

Evet Çin malı, orjinal diye sattıklarıda hemen hemen aynı fiyata denk geliyor anlar 1250mAh ama bu neredeyse iki katı performans.

Zaten orjinal olsa 2500mAh süper olur...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

quote:

Evet Çin malı, orjinal diye sattıklarıda hemen hemen aynı fiyata denk geliyor anlar 1250mAh ama bu neredeyse iki katı performans.

Zaten orjinal olsa 2500mAh süper olur...

işte buda 2500mah değil de 1500mah anca gerçek değeridir onu anlatmaya çalışıyorum.

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.