Şimdi Ara

★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★ (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.610
Cevap
14
Favori
302.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arbitrajcı

Arkadaşlar bir sorum olacak. Power tuşu hakkında görüşleriniz nelerdir. Yaklaşık 2 aydır DHD kullanıyorum ve sanki bu tuş arıza verecek gibi. Bir problem yaşamadım şimdiye kadar ama sanki çok sağlıklı durumuyor ve uzun vadede sorun çıkartmaya meyilli gibi. Uzun süredir (1 yıl ve üzerinde) bu cihazı kullananlar bu tuş hakkında ne düşünüyorlar ? Sizce de fazla içine çökük bir tuş değil mi ? Tuş kilidini açmak için programlar var ama sensör kullandıklarından bataryadan çok yiyor.

aynen bu arkadasa katılıyorum ben alalı 3 gun oldu sankı 1 hafta sonra bozulacakmıs gıbı duruyor :D.ama telefon mukemmel bı telefon bence ı phone 4 s tek tek gerı kalır yanı cozunurluk bence bırde herkesın ortak eksıklıgı şarj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BlackLight_

quote:

Arkadaşlar bir sorum olacak. Power tuşu hakkında görüşleriniz nelerdir. Yaklaşık 2 aydır DHD kullanıyorum ve sanki bu tuş arıza verecek gibi. Bir problem yaşamadım şimdiye kadar ama sanki çok sağlıklı durumuyor ve uzun vadede sorun çıkartmaya meyilli gibi. Uzun süredir (1 yıl ve üzerinde) bu cihazı kullananlar bu tuş hakkında ne düşünüyorlar ? Sizce de fazla içine çökük bir tuş değil mi ? Tuş kilidini açmak için programlar var ama sensör kullandıklarından bataryadan çok yiyor.

aynen bu arkadasa katılıyorum ben alalı 3 gun oldu sankı 1 hafta sonra bozulacakmıs gıbı duruyor :D.ama telefon mukemmel bı telefon bence ı phone 4 s tek tek gerı kalır yanı cozunurluk bence bırde herkesın ortak eksıklıgı şarj.

dhd ilk çıktığı zaman aldım. güç tuşunda sorun yaşanmıyor. Genel ses tuşunda sorun yaşayanlar oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

quote:

Orijinalden alıntı: _BlackLight_

quote:

dhd ilk çıktığı zaman aldım. güç tuşunda sorun yaşanmıyor. Genel ses tuşunda sorun yaşayanlar oldu.

Evet arkadaşın dediği gibi güç tuşundan korkmayın, sorun yaşayan görmedim, bir buçuk yıldır sorun yalamadım. Ama ses tuşu 6 ay - 1 yıl arasında gümlüyor. Gerçi ses tuşunun yenisini alıp takmak çok kolay ama bu tuşu fazla kullanmayın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

quote:

Orijinalden alıntı: mustafakumbar

Arkadaşlar .AVİ Video yükledim hafıza kartına ama oynatmadı, formatı tanımadı ne yapmalıyım ?

Birde Hafıza kartını direk görebileceğim bir dosya tarayıcısı var mı ?

Avi video için mxplayer gibi bir proğramla çok rahat izlersin videolarını...

es file explorer da gayet başarılı dosya yöneticisi...

quote:

2 yıldır kullanıyorum o power tuşu okadar sık kullanmama rağmen bozulmadı bana ilk aldığımda öyle gelmişti ama sağlammış demeki...

es file explorer gayet başarılı güzel bir program Türkçe dil desteğide eklenmiş.

-Şimdiki sorum, sd kard daki rehbere ulaştım fakat uzantısı .vcf olduğu için faklı aç seçeneği çıkıyor ama hiçbirinde rehber görünümünde açmıyor.
    Ne yapabilirim. tşk.

• aRKADAŞLar TELEFONUM DA YANI KARDESİMİN HDCDESİRE HD sinde harıta problemı var kendı kendıne acılıyo
    - halletim sanmıstım ama simdi harita cıkmıyo ama telefon navıgasyon acıkmıs gıbı goruyo tahmınım arama geldiğinde hoparlörden ses veriyo
    - sarj inanılmaz hızlı gıdıyor
    - telefon geldigi ayarlarda hiç birsey eklemdek rom yuklemedık
    - simdi rom yuklesem bu navıgasyon problemı cozulur mu, çünkü fabrıka ayarlarına dondurmek cozmedı
    -onerecenız rom nedır hem sarj ı ıyı gıtsın hemde su locatıon, navıgasyon belasından kurtulayım
    - sanırım root yapınca navıgasyonu sılıp kurtulan arkadaslar var mıs

-tavsıyenızı beklıyorum bır lınkle benı yonlendırırsenız memnun olurum
    -daha once wm5.0 dan wm6.0 ı yukledım 6.1 ı yukledım bu gıbı deneyımlerım var ama androıdde rom yukleme deneyımım ılk olacak

saygılarımla....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakari01

çözse çözse burası çözer....locations uygulaması kendiliğinden açılıyor kapatamıyorum ve o kadar sık açılıyorki telefonda başka işlem yapamıyorum nasıl kurtulurum bu durumdan acil yardım lütfen çıldırmak üzereyim servisemi, yollamam gerekiyor bilemedim ama cihaz tabiki root edildi garanti kapsamı dışında kalırmı brightstar teleservice nasıldır nasıl bir yol izlemeliyim yardım lütfen......

bu sorun ne beter bışı telefondan soğuttu benı

• inan şaşırdım kaldım çözümünüde3 bulamadım romu yukledım tekrar yıne olmadı burdan kımsede cevap vermedı ne yazıkki en son titanium backup ile locationsu sildim ama şimdide hopalörün açılmasına engel olamıyorum çok sinirim bozuluyor bu duruma
  • yok abı cıddı bı sorun mutlaka dıger arkadaslarında basına geldıama sanırım cook kolay hallettıler ki kimse ciddiye almıyo

her aramada hoparlör acılıyo once
  • ics son sürümünü kadıköyde bi yerde yükletsem 2.3.5 den daha iyimi olur acaba , bu konularda çok bi bilgim yok fikir verirmisiniz.
  • quote:

inan şaşırdım kaldım çözümünüde3 bulamadım romu yukledım tekrar yıne olmadı burdan kımsede cevap vermedı ne yazıkki en son titanium backup ile locationsu sildim ama şimdide hopalörün açılmasına engel olamıyorum çok sinirim bozuluyor bu duruma

Telefondaki USB portu kontrol et yada ettir. Telefon araç moduna yada istasyon moduna döndüğünden dolayı bu sorunlar oluyor olabilir.

Ekleme: Kulaklık girişi portu da soruna sebep olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolkoroglu -- 20 Haziran 2012; 12:03:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolkoroglu

quote:

inan şaşırdım kaldım çözümünüde3 bulamadım romu yukledım tekrar yıne olmadı burdan kımsede cevap vermedı ne yazıkki en son titanium backup ile locationsu sildim ama şimdide hopalörün açılmasına engel olamıyorum çok sinirim bozuluyor bu duruma

Telefondaki USB portu kontrol et yada ettir. Telefon araç moduna yada istasyon moduna döndüğünden dolayı bu sorunlar oluyor olabilir.

Ekleme: Kulaklık girişi portu da soruna sebep olabilir.

Özetle teknik servisemi yollamalıyım ?
  • Emin değilim, öyle gözüküyor.
  • sd kard daki rehbere ulaştım fakat uzantısı .vcf olduğu için faklı aç seçeneği çıkıyor ama hiçbirinde rehber görünümünde açmıyor.
    Ne yapabilirim. tşk.
  • DHD sizce hala alınabilecek bir telefon mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

DHD sizce hala alınabilecek bir telefon mu?

Evet fiyatına göre tavsiye ederim. Bu fiyatlara C-6 alacağıma D-HD alırım daha iyi
  • quote:

quote:

Evet fiyatına göre tavsiye ederim. Bu fiyatlara C-6 alacağıma D-HD alırım daha iyi

Ben zaten şöyle 1000 TL'den fazla vermeyi düşünmüyorum, F/P olarak iyi bir telefon ama eski bir telefon. ICS falan alacak ama ne yapsam bilemedim.
  • quote:

quote:

quote:

Ben zaten şöyle 1000 TL'den fazla vermeyi düşünmüyorum, F/P olarak iyi bir telefon ama eski bir telefon. ICS falan alacak ama ne yapsam bilemedim.

Teknosa da 899 TL Gittigidiyorda 25 TL ye deri kılıf, yedek batarya ile en fazla 950 TL Harcarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Köroğlu_ -- 21 Haziran 2012; 21:13:20 >

• Electroworld de 799 TL Süper fiyat işte söylemek istediğim buydu C-6 600 TL arada 200 TL ye kat kat özellikleri olan bir telefon, bu fiyata kaçmaz bence...
  • ICS çıkarıldımı htc tarafından?
  • ICS'nin Desire HD için Temmuz-Ağustos arasında geleceği söylendi. Beklemedeyiz.
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.