Şimdi Ara

★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.610
Cevap
14
Favori
302.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Wolf

hafiza karti olarak
    http://www.vatanbilgisayar.com/team-tmmsd16gc6-16gb-micro-sd-class-6-ultra-hizli-flash-kart-%28sd-donusturuculu%29/productdetails.aspx?I_ID=48097
    bunu dusunuyorum yorumlarinizi alabilir miyim

bu ürün burada da daha ucuz, sipariş verdim bugün elime geçicek bilgi veririm

• arakadaşlar o class 6 kartlara o kadar para vermeyin burda vereceğim linkte o markanın distrübütörünün kendi sitesi ve class 10 kartlar aynı fiyata.ben aldım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.ödeme yaptığım gün kargoladılar.

link: http://www.teknobiyotik.com/depolama/flash-kart.html
  • hmmm class 10 16 mb 96 tl ye geliyor
  • merhaba yukarıda bir soru yöneltmiştim arada kaynadı, bilgisi olan var mı acaba

ben almanyadan bu cihazı almayı planlıyorum ancak kafama takılan bir iki nokta var.

vodafone cihaz alırsam 430, herhangi bir operatöre bağlı olmayan cihaz alırsam 525euro ödemem gerekiyor. vodafone olursa açılışta hep vodafone logosu çıkıyormuş ve silinemiyormuş diye öğrendim (yeni rom yüklemeyle ya da başka bir yolla silinebiliyorsa belirtmenizi rica ediyorum)

ayrıca üzerinde galiba internet ayarları olarak vodafone ayarları geliyormuş ki bunu burada turkcelle çevirmek çok zor değildir heralde.

şimdi sizce aradaki 95euro farka değecek bir durum var mı? vodafone veya t mobile chazı alsam sıkıntı yaşar mıyım?

açıkçası aklım iphone 4 al diyor ama hem bu cihazda 150-200euro daha pahalı hem de bu cihazın özellikleri kağıt üstünde daha iyi.

vakit ayırıp yanıtlarsanız memnun olurum.

teşekkürler.

• arkadaslar ben ayni soruyu kac kere sordum bilmiyorum arada kayniyor hep galiba
    telefonu komple backup alabilecegimiz bir program var mi
    birde diyelim ki ben yeni bir hafiza karti aldim daha ust kapasiteli
    sd karta format atma ve diger karttaki bilgileri direkt buna atma olayi nasil oluyor yardim ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aldncl

arakadaşlar o class 6 kartlara o kadar para vermeyin burda vereceğim linkte o markanın distrübütörünün kendi sitesi ve class 10 kartlar aynı fiyata.ben aldım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.ödeme yaptığım gün kargoladılar.

link: http://www.teknobiyotik.com/depolama/flash-kart.html

taksit sayısına göre 3 dolar ile 1 dolar fark benim aldığımla, burasıda tercih edilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Wolf

arkadaslar ben ayni soruyu kac kere sordum bilmiyorum arada kayniyor hep galiba
    telefonu komple backup alabilecegimiz bir program var mi
    birde diyelim ki ben yeni bir hafiza karti aldim daha ust kapasiteli
    sd karta format atma ve diger karttaki bilgileri direkt buna atma olayi nasil oluyor yardim ederseniz sevinirim

Tamamen backup alınabilmesi için bazı progralar var fakat root olmanız gerekiyor bunun için.
    Telefonuma takılı hafıza kartındaki tüm bilgileri masaüstüne kopyaladım aynısını yeni hafıza kartını kopyalayarak çalışıp çalışmadığını denicem :)

burada işinize yarayabilecek programlar paylaşılmış bunların içinde back up programında var

http://forum.donanimhaber.com/m_45757122/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gk_hn -- 14 Ocak 2011; 11:50:50 >

• Arkadaşlar, tap tap yüklendikten sonra calistirabilecek uygulamasini aciklayabilirmisiniz . Ben ekrana attigim yuvarlak kisa yolu ile ekrani kapatiyorum Ama acmak icin hala ustteki acma kapama tusunu kullaniyorum. Bilgisi olan yardim edebilirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksea2601

Arkadaşlar, tap tap yüklendikten sonra calistirabilecek uygulamasini aciklayabilirmisiniz . Ben ekrana attigim yuvarlak kisa yolu ile ekrani kapatiyorum Ama acmak icin hala ustteki acma kapama tusunu kullaniyorum. Bilgisi olan yardim edebilirmi.

sensör ile çalışıyor ekrana dokunamana gerek kalmadan ayarlarından sensör ayarlarını yapabiliyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksea2601

Arkadaşlar, tap tap yüklendikten sonra calistirabilecek uygulamasini aciklayabilirmisiniz . Ben ekrana attigim yuvarlak kisa yolu ile ekrani kapatiyorum Ama acmak icin hala ustteki acma kapama tusunu kullaniyorum. Bilgisi olan yardim edebilirmi.

Ben de baştan aktif olarak kullanamamıştım. Menüden Tap Tap'ın ayarlarına gir, ayar olarak altta Proximity sensor conf. var, ona girdiğinde "Tap Tap", "Tap Tap Tap" ve "Tap Tap TapTap" şeklinde seçenekler var, ben 3 taplısını seçiyorum. Bu şu anlama geliyor.
    2 Tap ile, kilitliyken kilidi açmak için 2 defa elini/parmağını sensöre gösteriyorsun. 3 Tap seçersen 3 defa, 4 seçersen 4 defa.

Bu arada 11 gün oldu, kalibrasyon da yaptım ama 10 dk. müzik, bi yarım saat wifi net ile 1 günü ancak çıkartıyor benim şarj halen :(

• bu arada sensör telefonun üstteki ses çıkışında sadece o bölgede parmagımızı sağ-sol yapmak bile yeterli
  • HTC Desire HD vodafone internet ayarları

Cihaz türkiyeye gelmediği için el ile yapmak gerekiyor

Ad:vodafone internet
    Apn: internet
    Proxy:ayarlanmamış
    Bağlantı noktası:ayarlanmamış
    Kullanıcı adı:Vodafone
    Parola:vodafone
    Sunucu:ayarlanmamış
    MMSC:ayarlanmamış
    mms prox:ayarlanmamış
    mms bağ:ayarlanmamış
    mms pro.:wap 2.0
    mmc:286
    mnc:02
    kimlik doğrulama türü:ayarlanmamış
    Apn tipi:Default

Sonra bir önceki ekrana dönerek vodafone internet yazan yeri enable ediyoruz(Yeşil oluyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_

merhaba yukarıda bir soru yöneltmiştim arada kaynadı, bilgisi olan var mı acaba

ben almanyadan bu cihazı almayı planlıyorum ancak kafama takılan bir iki nokta var.

vodafone cihaz alırsam 430, herhangi bir operatöre bağlı olmayan cihaz alırsam 525euro ödemem gerekiyor. vodafone olursa açılışta hep vodafone logosu çıkıyormuş ve silinemiyormuş diye öğrendim (yeni rom yüklemeyle ya da başka bir yolla silinebiliyorsa belirtmenizi rica ediyorum)

ayrıca üzerinde galiba internet ayarları olarak vodafone ayarları geliyormuş ki bunu burada turkcelle çevirmek çok zor değildir heralde.

şimdi sizce aradaki 95euro farka değecek bir durum var mı? vodafone veya t mobile chazı alsam sıkıntı yaşar mıyım?

açıkçası aklım iphone 4 al diyor ama hem bu cihazda 150-200euro daha pahalı hem de bu cihazın özellikleri kağıt üstünde daha iyi.

vakit ayırıp yanıtlarsanız memnun olurum.

teşekkürler.

- Evet açılışta Vodafone ya'da T mobile (Hangisinden alırsanız onun) logosu ve operatöre özel uygulamaları ile kullanırsınız.Bunu istemiyor 'saf' Desire HD rom'u ya'da başka bir rom istiyorsanız ilk önce root işlemi yapıp / gereken işlemlerden sonra rom vs yükliyebilirsiniz.(Vodafone firmware'i genelde T-Mobile göreçok daha önce çıkıyor.).
    - Sadece APN adı ve ayarı el ile dğeiştiriliecek bir kaç sn sürer. Yeni APN yaratın adı (name) : Turkcell internet olsun, APN yazan kısmada : internet yazın bu kadar.
    - F/P olarak değmez o farkı vermeye.

• gk_hn / Önder Çatalkaya sorunuma cözüm bulup, yardim ettiginiz icin her ikinizede teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar eklememi istediğiniz KONUYA yazdığınız yazınızın Linkini Pm yolu ile atarsanız 1. Mesaja eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolomonT -- 14 Ocak 2011; 19:02:34 >
  • Arkadaşlar, şimdiye kadar dokunmatik olarak Samsung omni, HTC hd2, iPhone 4 kullandim. Bunlarin icinde beni en cok memnun Eden HTC desire hd oldu. Üstelik iPhone 4 ü geri vererek aldim. Aslinda telefon hakkinda geniş olarak düsüncelerimi sizlerle paylaşmak isterdim ama ne yazikki elimin altinda bir laptop veya bilgisayar yok. dolasiylada telefondan yazmak olmuyor. Ama herşeyi ile telefon hakkini veriyor. Bir tek sarzin dişinda. Alanlar veya almak isteyenler pişman olmayacaktir.
  • HTC Desire HD A9191 Unlocked QuadBand GSM Phone with Android OS, 4.3" Display, HTC Sense UI, 8 MP Camera, Wi-Fi and GPS--International Version without Warranty
    http://www.amazon.com/gp/product/B003ZDP5YK

Arkadaslar bunu yurt dısından arkadasıma aldırmayı dusunuyorum ama unlocked yazmasına ragmen türkiyede calısmamasından korkuyorum unlocked quadband gsm phone ile ilgili acıklamada bulamadım forumlarda yardımcı olursanız sevinirim.
    Yada yurt dısında htc desire hd yi en saglıklı nasıl tegmin edebilrim bunun hakkındada bilgi verirseniz sevinirim..
  • bu ayarlar ile sadece edge olarak olarak bağlanabiliyorum. 3g olarak bağlanabilen varmı. 3g ayarları farklımı ??
    quote:

Orijinalden alıntı: acineton

HTC Desire HD vodafone internet ayarları

Cihaz türkiyeye gelmediği için el ile yapmak gerekiyor

Ad:vodafone internet
    Apn: internet
    Proxy:ayarlanmamış
    Bağlantı noktası:ayarlanmamış
    Kullanıcı adı:Vodafone
    Parola:vodafone
    Sunucu:ayarlanmamış
    MMSC:ayarlanmamış
    mms prox:ayarlanmamış
    mms bağ:ayarlanmamış
    mms pro.:wap 2.0
    mmc:286
    mnc:02
    kimlik doğrulama türü:ayarlanmamış
    Apn tipi:Default

Sonra bir önceki ekrana dönerek vodafone internet yazan yeri enable ediyoruz(Yeşil oluyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HCokiyi -- 14 Ocak 2011; 23:12:11 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.