Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • power skin iyi hoş da ağırlık ve kalınlık sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn_666

Unlock Bootloader adı üzerinde bootloaderin kilidini açıyo yani orijinal bi şekilde rootluyosun sistemi htcnin 2.3.5 güncelleme yaptığı tüm cihazlarda Unlock Bootloadere izin vermişler aslında bu çok iyi bişey 2.3.5 ten direk root çoğu telefon üreticisinde bu denli destek yok samsungta bile bence destekte en iyi htc

Vallaha mı ee ozaman bi orjinal rom kurduktan sonra saatlerce goldkart falan uğraşmayıp telefonu rootlayabilecez :D S-off falanda yapılaibliyor mu acaba.
  • biraz once xda da gezinirken virtuous quattro beta7 nin ciktigini gordum. ama yine kamerayi calistiramamislar. birde senseli ics romu cikmis. tabi daha alpha surumunde. bir cok ozellik calismiyor. sd kart, bluetooth, camera, gps, wifi, mobil internet felan. ama senseli ics lerin cikmaya baslamasi cok iyi. bide stabil olsalar tadindan yenmez vallaha :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffaarruukk

biraz once xda da gezinirken virtuous quattro beta7 nin ciktigini gordum. ama yine kamerayi calistiramamislar. birde senseli ics romu cikmis. tabi daha alpha surumunde. bir cok ozellik calismiyor. sd kart, bluetooth, camera, gps, wifi, mobil internet felan. ama senseli ics lerin cikmaya baslamasi cok iyi. bide stabil olsalar tadindan yenmez vallaha :)

Bende bir kaç gün ics turundan sonra stabil bir ics çıkana kadar beklemeyi kendime and içtim zira işkence gibi birşey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

quote:

biraz once xda da gezinirken virtuous quattro beta7 nin ciktigini gordum. ama yine kamerayi calistiramamislar. birde senseli ics romu cikmis. tabi daha alpha surumunde. bir cok ozellik calismiyor. sd kart, bluetooth, camera, gps, wifi, mobil internet felan. ama senseli ics lerin cikmaya baslamasi cok iyi. bide stabil olsalar tadindan yenmez vallaha :)

Bende bir kaç gün ics turundan sonra stabil bir ics çıkana kadar beklemeyi kendime and içtim zira işkence gibi birşey...

aynen hocam ics lerin daha 1ayi var. o zamana kadar stabillesir. bu arada rcmix ekibine noldu acaba. dhd icin ics uzerinde calismiyolar mi ki. genelde hep hizli davranirlarda bu rom olaylarinda. xda da konusu da denk gelmedi rcmixin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

quote:

aynen hocam ics lerin daha 1ayi var. o zamana kadar stabillesir. bu arada rcmix ekibine noldu acaba. dhd icin ics uzerinde calismiyolar mi ki. genelde hep hizli davranirlarda bu rom olaylarinda. xda da konusu da denk gelmedi rcmixin.

rcmix sense 4 bekliyor diye okumuştum sensation un sızdıralın romunu portlicak diyorlardı ama ses seda yok daha...

• rc mix in konusuda kilitli zaten hiç güncellemede gelmiyor

and rev 6,3,1 kurdum bende şimdi. custom romlar içinde youtube da 720p videoları oynatan tek rom

• evo 4g ye geliosa bize kesin gelir

Bu arada kilitliyken telefon sms geldiğinde kişinin face fotosu gözüküyordu değil mi ? sense 3,5 damıydı acaba o... android rev. kurdum ama onda gözükmüyor kilitliyken sms geldiğinde kişinin fotosu ve mesajı alt çubuğa sürükleyip direk mesaj penceresini açamıyorsunuz. Bug mı var android rev. da böylemiydi acaba unutttum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

evo 4g ye geliosa bize kesin gelir

Bu arada kilitliyken telefon sms geldiğinde kişinin face fotosu gözüküyordu değil mi ? sense 3,5 damıydı acaba o... android rev. kurdum ama onda gözükmüyor kilitliyken sms geldiğinde kişinin fotosu ve mesajı alt çubuğa sürükleyip direk mesaj penceresini açamıyorsunuz. Bug mı var android rev. da böylemiydi acaba unutttum :D

Evet söylediğin gibi arhd yok demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: spawn_666

Unlock Bootloader adı üzerinde bootloaderin kilidini açıyo yani orijinal bi şekilde rootluyosun sistemi htcnin 2.3.5 güncelleme yaptığı tüm cihazlarda Unlock Bootloadere izin vermişler aslında bu çok iyi bişey 2.3.5 ten direk root çoğu telefon üreticisinde bu denli destek yok samsungta bile bence destekte en iyi htc

Vallaha mı ee ozaman bi orjinal rom kurduktan sonra saatlerce goldkart falan uğraşmayıp telefonu rootlayabilecez :D S-off falanda yapılaibliyor mu acaba.

aynen kardeşim s-off oluyor telefon ben hiç denemedim ama orijinal 2.3.5 kullanan herkes bu şekilde rootluyo yani htc bootloader kilidini kaldırmaya izinveriyor ama bunun yasal olmadığını ve telefonun garanti dışına çıkabileceğininde altını çizmiş.
    Bu arada üzülerek aranızdan ayrılıyorum çünkü artık galaxy s2 kullanıcısıyım bunun için üzülmüyorum ama dün telefonumu çok sevdiğim bi arkadaşıma sattım aslında sensation alacaktım ama fena sıkıldım htcden artık her fonksiyonunu gözüm kapalı buluyorum birazda samsungta gelişelim dimi ve herkese şiddetle galaxy s2 yi öneriyorum

• Selam,

Ben orijinal rom ile bootloader kilidini açtım ama bu şekildeki root yöntemini hiçbiyerde bulamadım.. Nasıl root yapabilirim yönlendirebiliecek veya yapan kimse varmı?

Bootloader ı açmadan önce mutlaka telefonun yedeğini alın fabrika ayarlarına döndürüyor bütün uygulamaları ve ayarlarınzı vs. tekrar yapmanız gerekiyor.. ilgilenenlerin bilgisine...
  • armydc ,

Teşekkürler bende araştırmaya başlıyorum,uygun fiyata bulursam paylaşırım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: acineton

armydc ,

Teşekkürler bende araştırmaya başlıyorum,uygun fiyata bulursam paylaşırım ;)

oki
  • Aşagidaki telefonda arayüzü nerede bulabiliriz?

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿
  • By arada er3bus romunu demelerim sonucu pil performansından memnun kalmadım.
  • okadar cok rom degiştirdim ki sıkıldım artık custom rom olayından stock rom yok elimde edinebilecegim bir link verebilecek olan biri varmı şimdiden teşekkür ederim

yazdıktan sonra radio flash ararken stock rom buldum kısmet işte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engerex -- 16 Ocak 2012; 1:23:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engerex

okadar cok rom degiştirdim ki sıkıldım artık custom rom olayından stock rom yok elimde edinebilecegim bir link verebilecek olan biri varmı şimdiden teşekkür ederim

yazdıktan sonra radio flash ararken stock rom buldum kısmet işte :)

Bulduğunuz stock rom u paylaşabilir misiniz?
    Benim de ihtiyacım var...
  • Kamerayı çalıştırmayı başarmışlar yakında gelir sorunsuz romlar!
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1448303
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.system32

Kamerayı çalıştırmayı başarmışlar yakında gelir sorunsuz romlar!
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1448303

Evet sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 16 Ocak 2012; 13:40:48 >
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.