Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ffaarruukk

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Faruk senin deidğin romu kurdum şimdi meraktan. Hakkaten dediğin gibi ram kullanımı muaazzam derece iyi. Anlamadım gitti niye böyle hızlı bir rom bu

şuan en güncel 2.3.5li rom bu zaten hocam :) ama o okadar adi duyulmus rom varken bunun hepsinden hizli oluşu ilginç gercekten :)

ah birde resmi htc romu ve android Rav. 6.1 gibi youtube da direk 720p videoları oynatabilseydi 10 üzerinden 10 verecektim yeminle :D bu iki rom dışında hiç biri 720p video oynatamıyor yav youtube tam sürümde :/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ffaarruukk

quote:

Faruk senin deidğin romu kurdum şimdi meraktan. Hakkaten dediğin gibi ram kullanımı muaazzam derece iyi. Anlamadım gitti niye böyle hızlı bir rom bu

şuan en güncel 2.3.5li rom bu zaten hocam :) ama o okadar adi duyulmus rom varken bunun hepsinden hizli oluşu ilginç gercekten :)

ah birde resmi htc romu ve android Rav. 6.1 gibi youtube da direk 720p videoları oynatabilseydi 10 üzerinden 10 verecektim yeminle :D bu iki rom dışında hiç biri 720p video oynatamıyor yav youtube tam sürümde :/

@ ratmuhyaka

Cevap için teşekkürler..

Şu Er3bus romunun bi olayı da beni ayar etti. Ayarlar-Depolama kısmında Sd kart telefon içindeyken sd kart bağlantısını bitirebileceğimiz ayar konulmamış... Bende bağzı müziklerin gözükmemesi sorunu var bu ayar olmazsa olmaz benim için. Bu işi yapan bi uygulama varmı acaba ?

@Yazılımcı Online
    Bu roma supercharger yaptınızmı acaba?

• Bu arada er3bus v3.1 cikmis. Ama pek bi fark yok gibi
  • Acaba şu depolama kısmına Sd kart bağlantısını bitirme seçeneği eklenmişmidir? Eve gidince bakarım artık.
  • her yeni custom rom hep yeni custom sorun
  • Arkadaşlar bu arada birkaç mesaj öncesinde Dolphin HD ve Orginal Browser diyaloğu geçmiş ben neredeyse tüm browser'ları denedim.Çok büyük farklar yok aralarında.

Şuan BoatBrowser Kullanıyorum indiren sayısı diğerlerinin 1000/1 i kadar ama benim çok hoşuma gitti ve çok kullanışlı geldi.Hatta aklıma Google ın ilk çıkışı geldi :) Bilmem hatırlarmısınız O dönemde anasayfası reklam,haber ve grafiklerle göz yoran Yahoo,amazon,altavista gibi bir sürü arama motoru vardı.Temelde aynı işi yapan sade görünümlü google ile tanıştık ve hepsi yokolup gittiler :) BoatBrowserda bana sade ve kullanışlı geldi.
    bu yüzden;
    Denenmesi tavsiyemdir ;)
  • Biraz sonra er3bus3.1 modunu yukluyecem dhd me, bi kaç saat sonra haberleri alırsınız...
  • Bugün virtuous un ics beta5 romunu yükledim ics gerçekten çok güzel olucak ama bizim cihazlar için biraz daha zamanı var gibi birçok kullanılabilir özellik le aslında işlevselliğini arttırmış daha öncede denemiştim ama bu kadar detaylı değil. Sizlere bir kaç görüntü vereyim.

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿  ⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿  ⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿

• quote:

Orijinalden alıntı: ratmuhyaka

Biraz sonra er3bus3.1 modunu yukluyecem dhd me, bi kaç saat sonra haberleri alırsınız...

ben yükledim tırt hafıza kartındaki 720p hd klipleri oynatmıyo bile ayrıca ses bakımından acayip kötü çok kısık ses telefon pcye şarj modunda bağlıyken müzikçalara tıkladığında telefon kitleniyo yine dön dolaş stock rom ama önce şu ics yi de kurayımda aklımda kalmasın

• camera çalışmıyordur tabi yine
  • quote:

camera çalışmıyordur tabi yine

aynen
  • ics harbi güzelmiş beğendim ama tabi heryeri sorunla dolu tam stabil sürümü çıkarsa kullanılır.
  • Affinity'de 4 saatte pil 0'ladı.Sizce neden olabilir. Set dns kullanıyorum ama bu şekilde bir ay olmuştur.Pildeki bu acaiplik dün ve bugün oldu.
  • Hangi romu yüklersek yükleyelim bu şarj olayını çözemiycez,yazılımla olmuyor bu iş :)) Bu arada I phone şarjlı kılıf çıkarmış 3 katına çıkıyor bil ömrü,ama bizimkinde henuz yok maalesef :(

Küçük bir soru ?
    İnternet bağlantısını 1 saatte bir açıp 5 dk Sync.yapıp sonra bağlantıyı kapatıp tekrar birer saat arayla aynı işlemi yapan program varmı ? Benim mailler ve hava durumu saat başı güncellense kafi neden sürekli bağlı kalayımki
  • arkadaşlar gorilla glass 2 çıkmış kırılması imkansız camhttp://www.youtube.com/watch?v=foyTaW41olw&feature=g-logo&context=G2e2e27eFOAAAAAAAAAA
  • http://www.htcdev.com/ sitesinde artık DHD lerimizde Unlock Bootloader yapılabiliyormuş.
    Bu tam olarak nedir? root ve s-off yapanlar için bir faydası var mıdır?
  • Unlock Bootloader adı üzerinde bootloaderin kilidini açıyo yani orijinal bi şekilde rootluyosun sistemi htcnin 2.3.5 güncelleme yaptığı tüm cihazlarda Unlock Bootloadere izin vermişler aslında bu çok iyi bişey 2.3.5 ten direk root çoğu telefon üreticisinde bu denli destek yok samsungta bile bence destekte en iyi htc
  • Dun er3busxlv3.1 ile başlayan yeni mod kurma maceram er3busxlv3.1 moduna 1 saat dayanabilmem sonucu android revhd6.3.1 ile sonlandi...
    Revhd6.3.1 in internet performansı virtous dan daha iyi gibi sanki virtous da olan ufak tefek kasilmalara pek rastlamadım...
  • Valla ben bu aralar romsuz gibi birşeyim bir siliyorum bir yüklüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acineton

Hangi romu yüklersek yükleyelim bu şarj olayını çözemiycez,yazılımla olmuyor bu iş :)) Bu arada I phone şarjlı kılıf çıkarmış 3 katına çıkıyor bil ömrü,ama bizimkinde henuz yok maalesef :(

Küçük bir soru ?
    İnternet bağlantısını 1 saatte bir açıp 5 dk Sync.yapıp sonra bağlantıyı kapatıp tekrar birer saat arayla aynı işlemi yapan program varmı ? Benim mailler ve hava durumu saat başı güncellense kafi neden sürekli bağlı kalayımki

bunu demek istedin galiba. ben almayı düşünüyorum gg de 125 lira olması lazım

http://www.power-skin.com/battery-cases/ap1508des/htc-desire-inspire.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armydc -- 11 Ocak 2012; 18:44:09 >

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.