Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1428047
    [ROM][04-01-2012][4.0.3 AOSP]

Virtuous takımından yeni ics romu geldi ama malumunuz kamera gene çalışmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

Orijinalden alıntı: spawn_666

quote:

quote:

arkadaşlar çıkan romlar zaten birbirlerinden farklı değil ki alayı aynı çok ufak tefek kendine has ayarları var sizin kullandıklarınızı silip silip tekrar yükleyip kullanmıştım ama sonuç hüsran size tavsiyem rootlu 2.3.5 stock romu kullanmanız 0 hata ve kullandığınız customlardan daha hızlı sizler gibi bende aynı romlardan sıkıldığım için artık kendimi yeni çıkan uygulamalar oyunlara falan yönelttim çünkü başka yapacak bişey yok hani rom konusunda yapılabilecek herşeyi yaptık belki çıkarsa android v4 ile bütünleşmiş sense 3.5 olabilir

Stock Rom iyi güzelde batarya sıkıntı. Tek bu sebep yüzünden Virtuous'a dönmüştüm.

hayır dostum yanılıyosun bataryanın radio ile alakası var rom ile değil şu an en güncel radioyu ve stock romu kullanıyorum senin kullandığın stock romlar ile aynı şarj süresi ben virtuous romundan videoları dikey pozisyonda göstermiyo diye bıraktım rcmix romları ise konuşma esnasında ses açma kapamada problem var ses kısılmıyo hep bu tarz problemler yüzünden stock roma döndüm hem buda sense 3.0 android 2.3.5 kusursuz sorunsuz tabi yinede zevk meselesi bu rom olayı

Benim bildiğim de radio daha çok şebeke wifi çekim işi ile ilgili yani batarya ile çok bi ilgisi olduğunu düşümüyordum. Bataryaya büyük ölçüde etki eden rom ve karnel uyumudur diye duymuştum ben. Sizin dediklerinize yanlıştır deniyorum yanlış anlamayın. Ben kendi bilgimi yazdım. Siz Stock Rom'u hangi radio ile kullanıyorsunuz acaba? Şuan virtuous romunu kullanıyorum ben. Bahsettiğiniz radio ile denemek isterim cidde fark olacak mı merak ediyorum.

Yazılımcı Online arkadaşın anlattığı SuperCharger olayınıda ne zamandır yapıcam... Paylaştığı istatistiklere göre ciddi anlamda batarya konusunda işe yarıyor gibi...

ben htc ile ilk blackstone diye bir modeli var bilmiyorum biliyormusun htcnin ilk hd telefonu windows işletim sistemli 2008 yılından beri htc kullanıyorum ve taa ozamandan kalma bu radio muhabbeti ondada vardı senin dediklerini ve + pil ömrünü yöneten dosyalar radio dosyalarıdır romunda etkisi var pil kullanımında fakat esas pili yöneten radio dosyalarıdır ve dikkat et artık yeni çıkan romlar hep en güncel radioyu ister çünkü rom üreticilerinin romlarının hatayı en aza indirmesine yarar benim kullandığım Radio_12.65.60.29_26.14.04.28_M en güncel radio eğer dediklerim seni tatmin etmediyse şimdiki kullandığın romu bir benim dediğim radio ile kullan birde Radio_12.54.60.25_26.09.04.11_M2 isimli eski radio ile kullan aradki bariz şarj sorununu göreceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: mathman

quote:

arkadaşlar çıkan romlar zaten birbirlerinden farklı değil ki alayı aynı çok ufak tefek kendine has ayarları var sizin kullandıklarınızı silip silip tekrar yükleyip kullanmıştım ama sonuç hüsran size tavsiyem rootlu 2.3.5 stock romu kullanmanız 0 hata ve kullandığınız customlardan daha hızlı sizler gibi bende aynı romlardan sıkıldığım için artık kendimi yeni çıkan uygulamalar oyunlara falan yönelttim çünkü başka yapacak bişey yok hani rom konusunda yapılabilecek herşeyi yaptık belki çıkarsa android v4 ile bütünleşmiş sense 3.5 olabilir

Türkçe destekli rootlu 2.3.5 stock rom için link verebilir misiniz ?

türkçe dil desteklisi henüz yok marketten more locale 2 diye bir apk. ile türkçeleştirip kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1428047
    [ROM][04-01-2012][4.0.3 AOSP]

Virtuous takımından yeni ics romu geldi ama malumunuz kamera gene çalışmıyor.

bişey diyecektimde neyse Bu kamera ne zor işmiş arkadaş niye müdahele edemiyorlar yahu. Bu developerler aaba makine dili bilmiyor muki kameraya müdahele edemediklerine göre donanıma yazılımsal olarak erişemiyorlar demekki dirver yapamadılar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Stock Rom iyi güzelde batarya sıkıntı. Tek bu sebep yüzünden Virtuous'a dönmüştüm.

hayır dostum yanılıyosun bataryanın radio ile alakası var rom ile değil şu an en güncel radioyu ve stock romu kullanıyorum senin kullandığın stock romlar ile aynı şarj süresi ben virtuous romundan videoları dikey pozisyonda göstermiyo diye bıraktım rcmix romları ise konuşma esnasında ses açma kapamada problem var ses kısılmıyo hep bu tarz problemler yüzünden stock roma döndüm hem buda sense 3.0 android 2.3.5 kusursuz sorunsuz tabi yinede zevk meselesi bu rom olayı

Benim bildiğim de radio daha çok şebeke wifi çekim işi ile ilgili yani batarya ile çok bi ilgisi olduğunu düşümüyordum. Bataryaya büyük ölçüde etki eden rom ve karnel uyumudur diye duymuştum ben. Sizin dediklerinize yanlıştır deniyorum yanlış anlamayın. Ben kendi bilgimi yazdım. Siz Stock Rom'u hangi radio ile kullanıyorsunuz acaba? Şuan virtuous romunu kullanıyorum ben. Bahsettiğiniz radio ile denemek isterim cidde fark olacak mı merak ediyorum.

Yazılımcı Online arkadaşın anlattığı SuperCharger olayınıda ne zamandır yapıcam... Paylaştığı istatistiklere göre ciddi anlamda batarya konusunda işe yarıyor gibi...

ben htc ile ilk blackstone diye bir modeli var bilmiyorum biliyormusun htcnin ilk hd telefonu windows işletim sistemli 2008 yılından beri htc kullanıyorum ve taa ozamandan kalma bu radio muhabbeti ondada vardı senin dediklerini ve + pil ömrünü yöneten dosyalar radio dosyalarıdır romunda etkisi var pil kullanımında fakat esas pili yöneten radio dosyalarıdır ve dikkat et artık yeni çıkan romlar hep en güncel radioyu ister çünkü rom üreticilerinin romlarının hatayı en aza indirmesine yarar benim kullandığım Radio_12.65.60.29_26.14.04.28_M en güncel radio eğer dediklerim seni tatmin etmediyse şimdiki kullandığın romu bir benim dediğim radio ile kullan birde Radio_12.54.60.25_26.09.04.11_M2 isimli eski radio ile kullan aradki bariz şarj sorununu göreceksin

Zaten şuan Virtuous ile önerilen radio olan Radio_12.54.60.25_26.09.04.11_M2 radiosunu kullanıyorum.

Radio_12.65.60.29_26.14.04.28_M radiosunu hiç denemedim. Bu gün bu radioyu flaslayıp bakarım duruma. Fakat romları her zaman önerilen radio ile kullanmak daha iyi ve Virtuous'da Radio_12.54.60.25_26.09.04.11_M2 radioyu öneriyor...

• Şu alarmdaki titreşimi nasıl kapatıyoruz bilen biri var mı?
    Titreşimle ilgili herşeyi kapattım fakat alarm çalınca hala titriyor, kapatamadım gitti.

Birde radio ve kernel i nasıl değiştiriyoruz. Forumdaki anlatılan yerdeki program silinmiş, başka yerdende bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro77 -- 5 Ocak 2012; 10:25:09 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten şuan Virtuous ile önerilen radio olan Radio_12.54.60.25_26.09.04.11_M2 radiosunu kullanıyorum.

Radio_12.65.60.29_26.14.04.28_M radiosunu hiç denemedim. Bu gün bu radioyu flaslayıp bakarım duruma. Fakat romları her zaman önerilen radio ile kullanmak daha iyi ve Virtuous'da Radio_12.54.60.25_26.09.04.11_M2 radioyu öneriyor...

Alıntıları Göster
    ben bugüne kadar hep en güncel radioyu kullandım hiçbirzaman romun önerdiği radioyu kullanmadım hiçte bir sıkıntı problem yaşamadım sen 12.65.60.29_26.14.04.28_M radiosuyla kullan birde şuan kullandığın romu + kameradaki odaklanma hızına dikkat et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn_666 -- 5 Ocak 2012; 13:01:03 >

• Tamamdır, akşam dediğiniz Radio'yu flashlıyacam bakalım :)
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1357127

aranızda bu romu kullanan varmı

• Sistem/app dosyalarini silsem root explorerla telefonda sorun yasarmiyim odex. Ve apk. Dosyalari var telefonum rootlu yer acabilirmiyim bu yolla

(wildfire s kullanicisiyim bununla ilgili yardimi sizin yapabileceginizi dusundum)
  • Yazılımcı Online ,

Supercharger işlemini senin dediğin gibi yaptım şimdi deniyorum,fakat 2 tane sorum olacak.

1-) İşlemi doğru yaptığımı bir ekrandan kontrol edebiliiyormuyuz
    2-) Sen ayarları yaparken 6 numara Balance 3 seçmiştin,aşağıdaki videoda 9 seçilmiş oda Mega ram 2 (512) yazıyor.Onu seçince daha uzun gitme ihtimali varmı yoksa daha çok ısınırmı :)

http://www.youtube.com/watch?v=wIA5Wil5QUI

Teşekkürler
  • @spawn_666

Dün akşam dediğim gibi bahsettiğiniz radioyu flashladım.
    Telefon hızında ya da kamera odaklama hızında bi değişiklik göremedim.
    Batarya konusunda cidden gelişme sağladı. Çekim,sinyal gücünde de artış var gibi... Kısacası radio batarya kullanımını etkiliyor(muş). :)

Dipnot: teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1357127

aranızda bu romu kullanan varmı

aynen son zamanlarda xda da sürekli en üst sırada sensation xl in birebir portlanmış haliymiş denemek lazım bide sense 3.5 romlarda en güncel olan rom bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn_666 -- 6 Ocak 2012; 17:17:51 >
  • quote:

@spawn_666

Dün akşam dediğim gibi bahsettiğiniz radioyu flashladım.
    Telefon hızında ya da kamera odaklama hızında bi değişiklik göremedim.
    Batarya konusunda cidden gelişme sağladı. Çekim,sinyal gücünde de artış var gibi... Kısacası radio batarya kullanımını etkiliyor(muş). :)

Dipnot: teşekkürler.

rica ederim kardeşim
  • Arkadaslar bu radio flashlamayi ve ram artırımı anlatan bir site varmı
  • bugun ics romunu kurdum. gercekten cok basarili geldi bana. kamera calismiyor ama idare ediyor simdilik. internet performansi cok cok iyi virtuosa gore. ama titanium backup ile uygulamalari geri yukleyemiyorum. bu bana has bi olaymi yoksa herkezde boyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ffaarruukk

bugun ics romunu kurdum. gercekten cok basarili geldi bana. kamera calismiyor ama idare ediyor simdilik. internet performansi cok cok iyi virtuosa gore. ama titanium backup ile uygulamalari geri yukleyemiyorum. bu bana has bi olaymi yoksa herkezde boyle mi?

hangi ics romu yuklediniz?
    hangi virtuos dan daha iyi diyorsunuz?
    yazdıklarınızdan bunu anlayamadım..
  • @denverna beatmod ıce cream sandwıch romunu yükledim. daha önce virtuous affınity i kullanıyordum. ama ics nin kamerasıda çalışsa çok güzel olucak.
  • Virtuous artık ics romlara yönelmiş buda bizler için yeni heyecan hadi bakalım hayırlısı
  • camera çalışsa geçicemde camerayı çalıştıramadılar bi. HTc yi bekliyorlar herhalde :/

bu arada core droidde markette sorun var silecem şimdi beğenmedim.
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.