Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar hangi romları kullanıyorsunuz ben rom yokluğundan sıkılmış durumdayım. Yeni romda çıkmıyor. miui de sıkmaya başladı. ics de bi türlü kamerayı yapamadılar.
  • al bendende okadar vallahi. ICS bekler oldum , şu anda rcmix kullanıyorum ben aynen devam supercharger falan yapmıştım işte birazda oc var gerçi oc olmadanda iyi 1075mhz de. :) Memnunum şimdilik baya hızlı geliyor :D
  • duygularıma tercüman oldunuz
    affinity de sıkıştık kaldık.
    deniz mi bitti ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armydc -- 4 Ocak 2012; 7:33:31 >
  • Bende Virtuous 2.39 da kaldım 4-5 ay olmuştur heralde. Arada farklı romlarda denedim Virtuous bana bataryada çok iyi geldi.

Bende isc bekliyorum. Dediğiniz gibi kamera halledilse bende deneyeceğim.
  • Al benden de o kadar 1.5 - 2 aydır affinity de kaldım ben de, pek bi yamugu yok hızlı da...bana gore ad akıllı icsli romlar şubat başında gelecek...
    bekliyoruz...[simage][/simage]
  • arkadaşlar çıkan romlar zaten birbirlerinden farklı değil ki alayı aynı çok ufak tefek kendine has ayarları var sizin kullandıklarınızı silip silip tekrar yükleyip kullanmıştım ama sonuç hüsran size tavsiyem rootlu 2.3.5 stock romu kullanmanız 0 hata ve kullandığınız customlardan daha hızlı sizler gibi bende aynı romlardan sıkıldığım için artık kendimi yeni çıkan uygulamalar oyunlara falan yönelttim çünkü başka yapacak bişey yok hani rom konusunda yapılabilecek herşeyi yaptık belki çıkarsa android v4 ile bütünleşmiş sense 3.5 olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn_666

arkadaşlar çıkan romlar zaten birbirlerinden farklı değil ki alayı aynı çok ufak tefek kendine has ayarları var sizin kullandıklarınızı silip silip tekrar yükleyip kullanmıştım ama sonuç hüsran size tavsiyem rootlu 2.3.5 stock romu kullanmanız 0 hata ve kullandığınız customlardan daha hızlı sizler gibi bende aynı romlardan sıkıldığım için artık kendimi yeni çıkan uygulamalar oyunlara falan yönelttim çünkü başka yapacak bişey yok hani rom konusunda yapılabilecek herşeyi yaptık belki çıkarsa android v4 ile bütünleşmiş sense 3.5 olabilir

Stock Rom iyi güzelde batarya sıkıntı. Tek bu sebep yüzünden Virtuous'a dönmüştüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefona bişey oldu arkadaşlar bataryası bitmiyor dün sabah ezanında çektim şarjdan hala %44 de. Yolculuk esnasında da bir ara 15 dk falan 3G kullandım, mola verdiğimde 10dk ttnet wifi kullandım , 10dk gps kullanıp tekrar 3g den google maps'e baktım. Akşam eve geldim 6 gibi gece 11 e kadarda wifi açıktı yatarken kapattım. 15dk önce wifi yi açtım bir kaç auto sync işini halledip tekrar kapadım ve hala %44 de şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Benim telefona bişey oldu arkadaşlar bataryası bitmiyor dün sabah ezanında çektim şarjdan hala %44 de. Yolculuk esnasında da bir ara 15 dk falan 3G kullandım, mola verdiğimde 10dk ttnet wifi kullandım , 10dk gps kullanıp tekrar 3g den google maps'e baktım. Akşam eve geldim 6 gibi gece 11 e kadarda wifi açıktı yatarken kapattım. 15dk önce wifi yi açtım bir kaç auto sync işini halledip tekrar kapadım ve hala %44 de şu anda.

Dikkat et her an kapanabilir
  • Kıskanmayalım lütfen

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 4 Ocak 2012; 14:29:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Benim telefona bişey oldu arkadaşlar bataryası bitmiyor dün sabah ezanında çektim şarjdan hala %44 de. Yolculuk esnasında da bir ara 15 dk falan 3G kullandım, mola verdiğimde 10dk ttnet wifi kullandım , 10dk gps kullanıp tekrar 3g den google maps'e baktım. Akşam eve geldim 6 gibi gece 11 e kadarda wifi açıktı yatarken kapattım. 15dk önce wifi yi açtım bir kaç auto sync işini halledip tekrar kapadım ve hala %44 de şu anda.

son günlerini iyi geçirmeye çalışıyo olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

arkadaşlar çıkan romlar zaten birbirlerinden farklı değil ki alayı aynı çok ufak tefek kendine has ayarları var sizin kullandıklarınızı silip silip tekrar yükleyip kullanmıştım ama sonuç hüsran size tavsiyem rootlu 2.3.5 stock romu kullanmanız 0 hata ve kullandığınız customlardan daha hızlı sizler gibi bende aynı romlardan sıkıldığım için artık kendimi yeni çıkan uygulamalar oyunlara falan yönelttim çünkü başka yapacak bişey yok hani rom konusunda yapılabilecek herşeyi yaptık belki çıkarsa android v4 ile bütünleşmiş sense 3.5 olabilir

Stock Rom iyi güzelde batarya sıkıntı. Tek bu sebep yüzünden Virtuous'a dönmüştüm.

hayır dostum yanılıyosun bataryanın radio ile alakası var rom ile değil şu an en güncel radioyu ve stock romu kullanıyorum senin kullandığın stock romlar ile aynı şarj süresi ben virtuous romundan videoları dikey pozisyonda göstermiyo diye bıraktım rcmix romları ise konuşma esnasında ses açma kapamada problem var ses kısılmıyo hep bu tarz problemler yüzünden stock roma döndüm hem buda sense 3.0 android 2.3.5 kusursuz sorunsuz tabi yinede zevk meselesi bu rom olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn_666 -- 4 Ocak 2012; 15:00:00 >

• mesajı attığımda wifi yi açmıştım hala açık 15dklıkda görüşme yaptım angry birds oynadım 1,2ghz Oc ile %25 e indi şarj şu anda
  • quote:

Türkçe destekli rootlu 2.3.5 stock rom için link verebilir misiniz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

hayır dostum yanılıyosun bataryanın radio ile alakası var rom ile değil şu an en güncel radioyu ve stock romu kullanıyorum senin kullandığın stock romlar ile aynı şarj süresi ben virtuous romundan videoları dikey pozisyonda göstermiyo diye bıraktım rcmix romları ise konuşma esnasında ses açma kapamada problem var ses kısılmıyo hep bu tarz problemler yüzünden stock roma döndüm hem buda sense 3.0 android 2.3.5 kusursuz sorunsuz tabi yinede zevk meselesi bu rom olayı

Benim bildiğim de radio daha çok şebeke wifi çekim işi ile ilgili yani batarya ile çok bi ilgisi olduğunu düşümüyordum. Bataryaya büyük ölçüde etki eden rom ve karnel uyumudur diye duymuştum ben. Sizin dediklerinize yanlıştır deniyorum yanlış anlamayın. Ben kendi bilgimi yazdım. Siz Stock Rom'u hangi radio ile kullanıyorsunuz acaba? Şuan virtuous romunu kullanıyorum ben. Bahsettiğiniz radio ile denemek isterim cidde fark olacak mı merak ediyorum.

Yazılımcı Online arkadaşın anlattığı SuperCharger olayınıda ne zamandır yapıcam... Paylaştığı istatistiklere göre ciddi anlamda batarya konusunda işe yarıyor gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben supercharger ın en son versiyonunu yaptım pazartesi günü birde kernel zımbırtısı vardı yine txt dosyası scriptmanager ile aktif edilip kuruluyor ondan sonra batarya performansı arttı gerçekten. Boştayken bile pil hızlıca biterken ara ara nete girip wifi sürekli açık olmasına rağmen halen %15 de :D wifiiy kapasam biraz daha fazla olurdu şimdi :D Çalışma süresi 1 gün 15 saat :p
  • Hocam sen konu açsana şu supercharge ile ilgili :) valla çok faydası olur.
  • Evet yani.Nedir bu supercharger olayı ? Nasıl yapılır ? Anlatırsan biz de yaparız.
  • bu supercharger olayını bende yaptım agalar, telefonun ram kullanımını düzenliyor.Bu zımbırtıyı yaptıktan sonra telefon boşta kalan ram miktari 100 mb lardan 180-200 mblar civarına geldi, sarj süresinde öyle aman aman bi fark göremedim ben ama yazılımcı online abimiz son versiyonu yaptım diyor bende ki versiyon V6 olarak görünüyor...

Nasıl yapılır kısmı ise google amca da aratın xda ya gidin orda ingilizceolarak anlatılmış aha orda ki adımları uygulayın...resimde de tr acıklamalar var...hepinize kolay gelsin...

• Konu açmayı düşündümde XDA daki elemanlar biraz sıkıntılı bu konuda illa burada olsun konu buraya yönlendirin falan diyorlar :) genel adımları yukarıda anlattım zaten bunun dışında çok bir fark yok son versiyonu eklerim şimdi buraya o txt dosyasını kullanırsınız :) İngilizcem ancak benim anlıyacağım kadar olduğu için bire bir tercüme edemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.