Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bişey diyeyim ... :D. Hemi için bi program vardı sanırım xda forumda. Emin değilim ama usb hdmi falan bişey diyolardi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

quote:

Orijinalden alıntı: spawn_666

quote:

quote:

ahanda bir bomba daha androidtede sonunda modern combat 3 çıktı bir deneyeyim bakayım nasıl olmuş;)

Ben oynadım süper olmuş

aynen indirdim şimdi oyun çok fena bildiğin modernwarfare 3 grafikler aşmış hergeçen gün telefonumu daha çok seviyorum =))

Ya işte keşke şu telde hdmi girişi olsada tv ye bağlayabilseydik birde bluetotth keyboard mouse ikilisi yada gamepad oldumu off

Şöyle birşey yapardık

kardeşim sende oyun you do not have enough available space on your memory card to install the game . you need to delete 1656 mb from your applications diye bir uyarı veriyormu sanırım bu yetersiz hafıza uyarısı ama wi-fi açıkken oynatıyor wi-fi kapalı iken bu hatayı alıyorum ve oyunu açmıyor üstelik daha sd kartımda 2.5GB lık boşyer var iken

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.system32

runny 4.0 kullanıyorum ama bu aralar telefonum yavaşlamaya başladı önerebileceğiniz en iyi romlar hangileri denemek isterim

Bende bu soruyu sormak için mesaj yazayım demiştim, sen erken davranmışsın. arkadaşlar 1.5 aydır runny güncellemesi gelmiyor ve telefon biraz yavaşladı gibi. önereceğiniz yeni, güncel ve sorunsuz rom var mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ahanda bir bomba daha androidtede sonunda modern combat 3 çıktı bir deneyeyim bakayım nasıl olmuş;)

Ben oynadım süper olmuş

aynen indirdim şimdi oyun çok fena bildiğin modernwarfare 3 grafikler aşmış hergeçen gün telefonumu daha çok seviyorum =))

Ya işte keşke şu telde hdmi girişi olsada tv ye bağlayabilseydik birde bluetotth keyboard mouse ikilisi yada gamepad oldumu off

Şöyle birşey yapardık

kardeşim sende oyun you do not have enough available space on your memory card to install the game . you need to delete 1656 mb from your applications diye bir uyarı veriyormu sanırım bu yetersiz hafıza uyarısı ama wi-fi açıkken oynatıyor wi-fi kapalı iken bu hatayı alıyorum ve oyunu açmıyor üstelik daha sd kartımda 2.5GB lık boşyer var iken

Yok bir hatayla karşılaşmadım mission 4 teyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MiNiK

quote:

Orijinalden alıntı: dj.system32

runny 4.0 kullanıyorum ama bu aralar telefonum yavaşlamaya başladı önerebileceğiniz en iyi romlar hangileri denemek isterim

Bende bu soruyu sormak için mesaj yazayım demiştim, sen erken davranmışsın. arkadaşlar 1.5 aydır runny güncellemesi gelmiyor ve telefon biraz yavaşladı gibi. önereceğiniz yeni, güncel ve sorunsuz rom var mı?

runny de capy miydi ne o adam rxmix3d romu nu yapmayı bıraktı. sanırım yeni bir cihaz mı aldı diyorlardı. yani 4.0 dan sonrası gelmeyecek. ben halen 3.0 ı kullanıyorum sorun yoktur.
  • Şu ics romun kamerasını da yaparlarsa direk geçiş yapıcam.
  • bu arada LeeDroid sense 3.5 lu romunu çıkarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 20 Aralık 2011; 2:00:49 >
  • Arkadaşlar HTC, Desire HD ler için Sense 3.0 güncellemesi yayınladı hayırlı olsun hepimize
  • yav arkadaşlar AR HD romunu kurudm bugün tekrar. Öncedne hiç olmazdı şimdi arama gelince android phone beklenmedik şekilde durduruldu dio zorla kapat diyor ve şebekeyi falan kesiyor sonra tekrar geliyor ben arayınca sorun yok. Niye böyle yapıyor acaba :S
  • customların alayı tırt ya rootlu 2.3.5 stock romu şiddetle tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn_666 -- 24 Aralık 2011; 17:08:26 >
  • coredroid kullanan var mı acaba ? ben v6.6 da kaldım hosumada gidiyo ama biraz yavas (setcpu'dan 1.5 e aldım yinede yavas) kernel olarak leekernel kullanıyorum kerneli değiştirsem sorun çözülür mü acaba ?
  • arkadaşlar oyun hakkında linkler, hatalar, çıkan oyunlar v.s. gibi paylaşımları burda yapmasak!
  • benim yukarıda dediğim sorun facebook güncellemesinden kaynaklı sanırım. HTC sense for facebook ve facebook un son sürümü çakışıyor. Düzeltirler umarım.
  • Merhaba arkadaşlar.
    Sense 3.0 - android sürüm 2.3.5 için root nasıl yapılıyor. daha önceki root işlemleri belirli versiyonlar için geçerlidir yazıyor.
    Root yapma isteğimin asıl sebebi RAM'i artırmak. ram artırmak için bildiğiniz başka bir çözüm var mıdır. Bulduğum LinkSD programı ile başaramadım.
    Ayrıca boot animasyonunu değiştirmek istiyorum. Android Türkiye sitesinde yer alan çözümler bu versiyon için geçerli midir?
    Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerkan -- 26 Aralık 2011; 0:37:44 >
  • Adam gibi bir call record programı bilen varmı arkadaşlar?Call recorder(skvalex) çok iyiydi ama ne olduysa artık kayıt yapmıyor.Digerlerindede karşı tarafın sesi çok az geliyor.Selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agimnat

Adam gibi bir call record programı bilen varmı arkadaşlar?Call recorder(skvalex) çok iyiydi ama ne olduysa artık kayıt yapmıyor.Digerlerindede karşı tarafın sesi çok az geliyor.Selamlar.

malesef yok dostum ya bende çok aradım ama yok
  • Call recorder çok iyi ama nasıl olduysa bende calismamaya başladı.Daha önce kullanmadiysan kullanabilirsin.
  • Arkadaşlar merhaba

HTC desire telefonuma 2.3.5 rom u birtürlü bulamadım

http://www.youtube.com/watch?v=st0Owp6Bxeg

yukarıdaki videoda da göreceğiniz gibi adam yüklemiş ama ben bir türlü bulamadım konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

Not: video daki telefonla benim telefonum aynıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_fb

Arkadaşlar merhaba

HTC desire telefonuma 2.3.5 rom u birtürlü bulamadım

http://www.youtube.com/watch?v=st0Owp6Bxeg

yukarıdaki videoda da göreceğiniz gibi adam yüklemiş ama ben bir türlü bulamadım konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

Not: video daki telefonla benim telefonum aynıdır.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1300224

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1315961

bu iki linktede ayrı sense 3.0 romlar var ikisinide dene hangisi hoşuna giderse

• Günaydın Arkadaşlar,

Bende 1 aydır Virtuous Affinity v1.48 yüklü ama son zamanlarda bazı uygulamalar kaybolmaya başladı.Hafıza kartını söküyorum tekrar takıyorum ama görmüyor sonra belli bir zaman sonra tekrar gözüküyor...

Eski Virtuous rom'u bence bundan daha stabildi ve tekrar rom değişme zamanım geldi sanırım.Sense olan rom önerilerinizi bekliyorum.Bir arkadaşım Smartdroid demiş ama ben onun ne resmini nede videosunu bulamadım.Bulan varsa link versin lütfen

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.