Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim tel de yüklenmiyor. en son wifi ile dosyalar yüklenirken %100 oluyor ondan sonra kalan zaman eksi ye düşüyor.hatta kalan yükleme verisi kısmı da -3,-4 dye ilerlemeye başlıyor. sonra da internet hatas verip kalıyor.

Ekleme: Şimdi açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncays44 -- 17 Aralık 2011; 16:18:56 >
  • Selamlar
    Öncelikle bu romu ( Virtuous Affinity v1.48) nereden indirniz arkadaşlar DH nin rom sayfasında göremedim.xda nında sayfalarından bişey anlamadım.Rom ve radionun linkini atar mısınız? Ben şuan virtious 1.31 kullanıyorum.Memnun sayılırım yenilikci hislerimi bastırtığım sürece.Affinity kuran arkadaşlar memnun muyuz bu romdan? Pirince giderken evde ki bulgurdan olmayalım?
  • Affinity 2-3 gündür bende yavaşladı uygulamalar açılırken yavaş açılıyordu bende şimdi burdaki smartdroid i yüklemeye başladım.

Bilgileri yazarım.
  • Miuinin son versiyonlari cok guzel olmus.Turkcelestirilmis hali turkpda veya xda de var.Bu romun ilginc bir ozelligi kullanici verilerini silmeden guncelleyebiliyorsun tipki orjinal guncellemede oldugu gibi.Bu diger romlarda niye yok veya miui farkli ne yapiyor anlamadim ama kullanici verilerini surekli tekrar tekrar yenilemek cok sıkıcıydı.
  • ben sense olmayan romları kullanamıyorum. Son zamanlar bir çok launcher denedim.önce hoşuma gdiyor ama tekrar sıkılıp sense dönüyorum. Bu launcher lardan en beğendiğim ise 360 launcher. artıları

1. tüm uygulamalar bölümüne klasör açılabiliyor.
    2. tüm uygulamalar bölümünde kaydırmalara güzel efektler var.
    3. ana ekranlar arası geçişe yine güzel efektler konulabiliyor
    tek eksiği hava durumu widget i.ona da başka bir widget bulmuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

arkadaşlar sırasıyla anlatır mısınız? apk kurulumdan sonra 2. linkten indirdiğimizi nereye kopyalayacağız.rar dan çıktığı gibi mi koyacağız?

''gta3-snapdragon-approb.com'' dosyasının içindeki, ''com.rockstar.gta3'' klasörünü Sdkart içindeki Android/Data klasörüne kopyala.
    Telefona .apkyi atıp kur, oyunu çalıştır.
    426Mb büyüklüğündeki update'i indirmesini bekle.
    update bitince oyuna gir.

Kardeş bu oyunun apk sii samsung 8.9 tabşlete kurdum yemedi sanırım uyumlu değil.Oyunun uyumlu olanı varmı acaba bulduğun yerde...

• quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Affinity 2-3 gündür bende yavaşladı uygulamalar açılırken yavaş açılıyordu bende şimdi burdaki smartdroid i yüklemeye başladım.

Bilgileri yazarım.

Hocam supercharger yaptın mı sen ? Bi dene derim :D
  • Yazılımcı online;sen affinity den memnun musun? yada önce ki romuna göre + ları yada - lerini yazman mümkün mü sana göre? Ya o kadar çok şey yüklü ki eriniyoniyorum ama bir tarafımda acaip debreşip duruyor:)
  • vallaha hocam bende geçen gün kurdum. Şimdilik baya iyi gibi bakalım daha stabil geliyor diğer romlara nedense. :D Ama öyle gözle görülür fark edilir derecede bişey vamrı şahsen farkedemiyorum ben nedense ama iyi gibi ya eskisine göre daha hızlı 30 35 uygulama var yavaşlama yok :D

Titanium backup ile tüm uygulamaları yedekle hocam tekrar kurarsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Affinity 2-3 gündür bende yavaşladı uygulamalar açılırken yavaş açılıyordu bende şimdi burdaki smartdroid i yüklemeye başladım.

Bilgileri yazarım.

Hocam supercharger yaptın mı sen ? Bi dene derim :D

Yapmıştım ama nedense yavaşlık çok olmaya başladı zaten bu smartdroid de stock rom değiştireceğim.

• quote:

vallaha hocam bende geçen gün kurdum. Şimdilik baya iyi gibi bakalım daha stabil geliyor diğer romlara nedense. :D Ama öyle gözle görülür fark edilir derecede bişey vamrı şahsen farkedemiyorum ben nedense ama iyi gibi ya eskisine göre daha hızlı 30 35 uygulama var yavaşlama yok :D

Hocam sağol.Titanium backup yazılımı mı yedekliyor yoksa sadece uygulamaları mı? Birde hiç dışarıda gps denemesi yaptın mı? Bende hem igo hemde sygic yüklü ve navigasyon benim olmazsa olmazım.Ben en iyi sd cartı değiştirip rom olayına öyle gireyim malum sd kartım s.o.s vermekte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shademan34

quote:

vallaha hocam bende geçen gün kurdum. Şimdilik baya iyi gibi bakalım daha stabil geliyor diğer romlara nedense. :D Ama öyle gözle görülür fark edilir derecede bişey vamrı şahsen farkedemiyorum ben nedense ama iyi gibi ya eskisine göre daha hızlı 30 35 uygulama var yavaşlama yok :D

Hocam sağol.Titanium backup yazılımı mı yedekliyor yoksa sadece uygulamaları mı? Birde hiç dışarıda gps denemesi yaptın mı? Bende hem igo hemde sygic yüklü ve navigasyon benim olmazsa olmazım.Ben en iyi sd cartı değiştirip rom olayına öyle gireyim malum sd kartım s.o.s vermekte...

öyle yap hocam ozaman. Rom manager ile o anki romu kopmple yedek alıon programlarla birlikte. Titanium backup ise uygulamaları yedek alıyor. Kurarken verilerle birlikte kur dersen tüm şifrelerini falanda tekrar kuruyor uğraşmıyorsun.

• Agalar bu supercharger olayı nedir???niye yapdiniz, faydası oldu mu eski 2-3 sayfaya baktım bulamadım, bi link verin size zahmet...

Stabil ve senseli rom arayan arkadaşlara, virtous affinity tavsiye ederim...
  • runny 4.0 kullanıyorum ama bu aralar telefonum yavaşlamaya başladı önerebileceğiniz en iyi romlar hangileri denemek isterim
  • rootlanmış orijinal 2.3.5 stock romu şiddetle tavsiye ediyorum runny ve android revalitiondan vs. çok daha hızlı ve en önemlisi orijinal rom hata yok ben çok memnunum
  • ahanda bir bomba daha androidtede sonunda modern combat 3 çıktı bir deneyeyim bakayım nasıl olmuş;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn_666

ahanda bir bomba daha androidtede sonunda modern combat 3 çıktı bir deneyeyim bakayım nasıl olmuş;)

Ben oynadım süper olmuş
  • quote:

quote:

ahanda bir bomba daha androidtede sonunda modern combat 3 çıktı bir deneyeyim bakayım nasıl olmuş;)

Ben oynadım süper olmuş

aynen indirdim şimdi oyun çok fena bildiğin modernwarfare 3 grafikler aşmış hergeçen gün telefonumu daha çok seviyorum =))
  • quote:

quote:

quote:

Ben oynadım süper olmuş

aynen indirdim şimdi oyun çok fena bildiğin modernwarfare 3 grafikler aşmış hergeçen gün telefonumu daha çok seviyorum =))

Ya işte keşke şu telde hdmi girişi olsada tv ye bağlayabilseydik birde bluetotth keyboard mouse ikilisi yada gamepad oldumu off

Şöyle birşey yapardık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 19 Aralık 2011; 15:33:04 >

• quote:

quote:

quote:

Ben oynadım süper olmuş

desire hd icin modern combat 3 un linklerini alabilirmiyiz :)

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.