Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar konuyla alakali degil ama az once windows 8 i kurdum manyak bisey alisilmisin disinda safi gorsel ve acayip hizli apple i kesinlikle geride birakacak bizim telefondaki gibi hava durumu animasyonlari ve dahasi kendi marketi falan var denemenizi tavsiye ederim ama ingilizce =(
  • sürüm nedir hocam
  • beta =((
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn_666

arkadaslar konuyla alakali degil ama az once windows 8 i kurdum manyak bisey alisilmisin disinda safi gorsel ve acayip hizli apple i kesinlikle geride birakacak bizim telefondaki gibi hava durumu animasyonlari ve dahasi kendi marketi falan var denemenizi tavsiye ederim ama ingilizce =(

nerden deneyebilirim hocam link alabilir miyim?
  • bende arkadaşımdan aldım netten indirmedim ama google sana zevkle yardımcı olacaktır =))
  • Official Sense 3.5'i denemek istiyorum, Root'lu versyonunu indirdikden sonra ClockworkMod ile kurduk diyelim.Sonra tekrar costum rom kurmak istediğimde Downgrade vs.. yapacakmıyız Yoksa kurmak istedğimiz Rom'u SD karta atıp kurabilecekmiyiz ClockworkMod'dan
  • rootlu versiyonunu indirdiysen hocam zaten tekrar rom manager ile backup ını geri yükleyebilir ya da herhangi bir romu atabilirsin.

Yahu beni deli eden şey custom romların internet surf performansı rezalet yemin ediyorum rezalet. FEci şekilde flash sorun var hatta youtube tam bir telefonu parçalama sebebi yani... Stock romlarda çatır çatır tam sürüm gezdiğim flash açtığım siteler Androdi Rav. 6.X.X dışında hiçbir romda çalışmıyor. Çalışıyor ama sanırsınız celeron 300 bir işlemci kullanıyor gibi hissediyorum.

Stock rom (yeni sense 3.0 lı olan ve eskisi ) Stock romun temizlenmiş ve az gelişmiş hali olan android rav 6.X.X rom ile youtube 'u tam sürüm izleyim gram takılma ve hata vermeden tüm flash videoları 720p izleyebiliyorsunuz.

Fakat bütün costum romları denedim (affnity bu konuda daha da kötü...) 480p bile izlenmiyor. Yemin ediyorum aşırı derecede kasıyor ve hatta bazen hangi browser olursa olsun atıyor masaüstüne. Demin bir video izliyeyim deim facebooktan youtube'a yönlendirdi direk internet sitesinde açıldı bırakın 720p yi 480p yi bile izleyemedim habira dona dona oynatıyor 360 da bile zorlandı diyebilirim.

Niye kimse bundan bahsetmiyor anlam veremiyorum. Telefon işlemcisi 1ghz nin üstünde overclocklu birde düşünün stock romda 1024 de çalışan işlemcide bide yağ gibi akıcıyken tüm internet siteleri 1,4-1,6 ghz overclocklu işlemcide 360p yi açarken bile zorlanıyor. Youtube uygulaması çalışıyor tabi canım ama her zamanda ben uygulama kullanmak istemiyorum ki. Android telefonu niye aldık ozaman ?

Uzun laıfn kısası custom romcular felaket derecede bişeyi gözden kaçırıyorlar. FLASH performansı.... Bu telefonların en önemli özleliği multimediadır yahu, internet sitelerini tam sürüm gezeceksin, youtube u falant am sürüm açacaksın... Milliyete bi giriyorum flash var diye takıla takıla haraket ediyor. XDA forumda bakıyorum Bir allahın kulu bile bunu dile getirmiyor. Bu insanlar hiç mi youtube'a girmez arkadaş anlamıyorum.

oh be nezamandır söylücem söylücem dayanamadım patladım sonunda Yemin ederim bu sabah canıma tak etti yahu, sırf bu yüzden custom rom yüklenmez bile vallaha. DAha prformanslı olsun derken tüm internet performansı rezalet oluyor. Geriye sadece rootlu ve progrma yüklenebilen bir telefonunuz kalıyor işte.

• miui rom stabil midir?
    stabil bir cyanogen mod download linki verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

affinity kurudm 1,4ghz overclock yaptım yola devam. Sıkıntı bastı stock romda oc bile yapamıyorsun ya

virtuous unity de setcpu kullanmayın diye bir uyarı vardı
    unity de durum nasıl acaba setcpu kullanıyor musunuz?
  • setcpu adlı progrmaı değilde ben antutu cpu diye bir program kullanıyorum memnunum güzel bir widgeti 'de var. Anlık kolayca ghz değiştirebiliyorum.
  • Allah rızası için yardım edin beyler ilk defa rom yüklicem :D

1- En iyi Rom hangisi şu an ?
    2- Ben hareketli wallpaper ları çok seviyorum bu hava durumuna gore değişen falan onları yukleyebiliyormuyuz rom larda da ?
    3- Bütün yüklediğim oyunlar programlar vs gidiyormu ? Peki ya telefon hafızasındaki telefonlar mesajlar ?
    4- Bu üstündeki official android romu backup alabiliyormuyuz ? Mesela yeni rom u hiç sevmedim eskisini yüklemek gibi ?
    5- 2 işletim sistemini aynı anda kullanabilirmiyiz ? Hem windows 8 hemde android i ?

Son olarak hangi programla yükliyeyim rom u ?

• quote:

Orijinalden alıntı: armydc

quote:

affinity kurudm 1,4ghz overclock yaptım yola devam. Sıkıntı bastı stock romda oc bile yapamıyorsun ya

Ben Virtuous Unity'de Setcpu kullanıyordum hatta günlük kullanım için bile Max'değeri 1.6Ghz'e kadar çıkarıyordum. Arada çok ısınıyordu alet ve birden Virtuous yazısı girip öylece kalıyordu.Bataryayı çıkap takana kadar da geçmiyordu.Sanırım şimdi anladım Unity'de neden Setcpu yada OC önermediklerini.Bu tür kitlenmelere müsait sanırım.Ama benden başka Unity'de bu sorunu yaşayan yok galiba oda ilginç

2 saat kadar önce Official Sense 3.0'ı kurdum şu Root'lu versyonunu.Her şey çok güzel Sense gayet hızlı hatta Virtuos 2.39'dan hızlı diyebilirim.Batarya performansı için bişey diyemem zaten batarya konusunda memnun kalırsam değiştirmeyi düşünmem.

Sense 3.5'li romlar olan Rcmix 3D Runny 4 ve Virtuos Aff. 1.48'ide denedim. Beats Audio özelliği için çok istiyordum ama hiç beklediğim performansı alamadım.Ayrıca mobil sayfalarda ''defalarca bahsettim'' zoom yapamıyorum dokunmatik ile. Nedendir çözemedim. Bunun üzerine GPS'de de sorunlar yaşayınca bu iki ROM'uda rafa kaldırdım.

Bu arada gene sormak istiyorum Türkçe karakter içeren önerebileceğiniz klavye varmı Taypo'nun TR klavyesi dışında.

Official Sense 3.0 batarya konusunda beklediğimi verirse yola böyle devam edicem.Yoksa Virtuos Unity'e dönerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 12 Aralık 2011; 17:42:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

Orijinalden alıntı: armydc

quote:

Ben Virtuous Unity'de Setcpu kullanıyordum hatta günlük kullanım için bile Max'değeri 1.6Ghz'e kadar çıkarıyordum. Arada çok ısınıyordu alet ve birden Virtuous yazısı girip öylece kalıyordu.Bataryayı çıkap takana kadar da geçmiyordu.Sanırım şimdi anladım Unity'de neden Setcpu yada OC önermediklerini.Bu tür kitlenmelere müsait sanırım.Ama benden başka Unity'de bu sorunu yaşayan yok galiba oda ilginç

2 saat kadar önce Official Sense 3.0'ı kurdum şu Root'lu versyonunu.Her şey çok güzel Sense gayet hızlı hatta Virtuos 2.39'dan hızlı diyebilirim.Batarya performansı için bişey diyemem zaten batarya konusunda memnun kalırsam değiştirmeyi düşünmem.

Sense 3.5'li romlar olan Rcmix 3D Runny 4 ve Virtuos Aff. 1.48'ide denedim. Beats Audio özelliği için çok istiyordum ama hiç beklediğim performansı alamadım.Ayrıca mobil sayfalarda ''defalarca bahsettim'' zoom yapamıyorum dokunmatik ile. Nedendir çözemedim. Bunun üzerine GPS'de de sorunlar yaşayınca bu iki ROM'uda rafa kaldırdım.

Bu arada gene sormak istiyorum Türkçe karakter içeren önerebileceğiniz klavye varmı Taypo'nun TR klavyesi dışında.

Official Sense 3.0 batarya konusunda beklediğimi verirse yola böyle devam edicem.Yoksa Virtuos Unity'e dönerim.

sense 3.5 gerçekten çok gelişmiş,virtous unity 1.48 kullanıyorum stabil rom..gps bende sorunsuz anında buluyor hatta google maps ın navigasyonunu bile kullanıyorum.. kırılmış versiyonu var yalnız gps silikon kılıftayken bağlanmaya biliyor onu hatırlatayım..

• Gaara34 , aynı kitlenme bugün başıma geldi annem diyor senin telefonda V falan çıkıp duruyor ikidebir Bataryayı söküp tekrar taktım düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devian

Allah rızası için yardım edin beyler ilk defa rom yüklicem :D

1- En iyi Rom hangisi şu an ?
    2- Ben hareketli wallpaper ları çok seviyorum bu hava durumuna gore değişen falan onları yukleyebiliyormuyuz rom larda da ?
    3- Bütün yüklediğim oyunlar programlar vs gidiyormu ? Peki ya telefon hafızasındaki telefonlar mesajlar ?
    4- Bu üstündeki official android romu backup alabiliyormuyuz ? Mesela yeni rom u hiç sevmedim eskisini yüklemek gibi ?
    5- 2 işletim sistemini aynı anda kullanabilirmiyiz ? Hem windows 8 hemde android i ?

Son olarak hangi programla yükliyeyim rom u ?

Sorularını yanlış başlıkta soruyorsun. Teknik işlemler için harika bir rehber hazırladı bir arkadaşımız, öncelikle orayı okuyarak bilgi sahibi olabilirsin. Bu başlık sadece Custom ve Stock romların paylaşıldığı ve tartışıldığı bir başlık. Yani kimse sana cevap vermek istemez.

Rehber konusu;

http://forum.donanimhaber.com/m_47167134/tm.htm

• @ dr_divx

Kılıf kullanmıyorum. Belkide o an denk gelmemiştir diyecem de iki romda sıkıntı yaratmıştı. Sanırım radiodandı. Üşenip değiştirmemiştim.

Silikon kılıf almıştım zamanında, zaten ağır olan bi telefon silikon kılıfla daha bi ağır oluyor. İnce zagg tarzı kılıf düşünmüştüm sonra vaz geçtim. Kılıfsız kullanıyorum şuan, geçen sene aralık ayının son günlerinde almıştım telefonu o günü düşünüyorumda, ne hevesle almıştım. Doğum günü partisi düzenliyecem :D

@ Yazılımcı Online

Çözümünü ben kendim buldum diyebilirim. Telefon ya çok ısındığında yada çok yük altına girdiğinde yapıyor bu olayı. Bi nevi koruma gibi ama nedenini tam olarak bende bilmiyorum. Bilen varsa öğrenmek isterim.

Anakonuda da bahsettim şuan Rootlu Official Sense 3.0 ile gayet tatminkar. Adam akıllı ICS tabanlı Costum Romlar gelene kadar idare eder sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 12 Aralık 2011; 22:39:01 >

• arkadaşlar ne biçim bir telefonunuz varmış sinir hastası etti beni. arkadaşımın vodafone tahhütlü 2.3.3 dhd sine bir root atayım dedim, superuser yükledim olmadı, visinary denedim olmadı, ginger break denedim olmadı, downgrade yapayım dedim yemedi, simlock yok yine de goldcard moldcard bişeyler yapayım dedim telefon elimde kalır diye son anda vazgeçtim.

yine de aklıma takıldı, goldcard falan yapsam olur muydu? :D
  • Aynen öyle.Goldcard şart.Kolay gelsin.
  • ratmuhyaka

Rom virtous affinity v1.48 için Tavsiye edilen Radio yerine -Radio 12.65.60.29_26.14.04.28_M kullanmıssın sebebi nedir acaba
  • Uygun olan radiolar aşağıdakiler diye okudum.

HTC Desire Z A7272
    HBoot 0.84.2000
    Radio 12.62.60.27P_26.13.04.19_M
    Virtuous Affinity v1.48.0

HTC Desire HD A9191
    HBoot 0.85.0024
    Radio 12.54.60.25_26.09.04.11_M2
    Virtuous Affinity v1.48.0
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.