Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uygulaması var hocam xda da anlatıyorlardı.
  • evet buldum xda da teşekkürler.
  • Arkadaşlar hala Virtuous Unity 2.39 u kullanıyorum. Sormak istediğim birşey var. Unity 2.39 da bağzen birden bire VirtuousUnity yazısı çıkıyor telefonda ve öyle kalıyor. Bataryayı çıkarıp takana kadar da gitmiyor meret. Acaba Affinity'de böyle bi olayla karşılaşan oldumu?

Son bi sorum daha var, yeni bi Affinity sürümü hakkında bilgi varmı? önüzdeki hafta yeni versyon çıkacak gibisinden. Artık yarın Affinitye geçeyim diyorum, ne zamandır erteliyorum. Umarım pil konusunda Unityden aşağı kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 8 Aralık 2011; 21:25:54 >
  • En sonunda bana da affinity romunu kurdurttunuz . 2 sıkıntı var #1 telefonla pcyi internete baglayamiyorum aldığım hata " kaynağın DNS sunucusu yanıt vermediği için internet bağlantısı kurulamadı" #2. Su alttaki tokanmatik tuşlara basınca titriyor alet nerden kapatıldığını bulamadım bi yazın size zahmet...şimdilik bu kadar sağlıcakla kalın...
  • markette kampanya var. bazı uygulamalar 0.10 dolar. yani 18 kuruş a. Ama market access ile girmeme rağmen satın alınamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratmuhyaka

En sonunda bana da affinity romunu kurdurttunuz . 2 sıkıntı var #1 telefonla pcyi internete baglayamiyorum aldığım hata " kaynağın DNS sunucusu yanıt vermediği için internet bağlantısı kurulamadı" #2. Su alttaki tokanmatik tuşlara basınca titriyor alet nerden kapatıldığını bulamadım bi yazın size zahmet...şimdilik bu kadar sağlıcakla kalın...

alttaki tuşların titreşimini ses ayarı kısmından altta titreşimli geri bildirimi kaldır sorunun halolur kardeşim bende affinityi indirdim ama daha kurmadım tavsiye ediyomusun ben şu an Android Revolution HD 6.2.0 kullanıyorum çok memnunum tek sorunum çektiğim videoları telefon dik pozisyonda iken bozuk göstermesi yani göstermemesi illa yatay izletiyor romu değiştirmek istememdeki neden ise sense 3.5i daha çok beğenmem nasıl güzelmi rom?

• bu arada Android Revolution HD™ 6.3.1 çıkmış bu ne hız be arkadaş daha 6.2.0ı sindiremedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn_666 -- 8 Aralık 2011; 21:57:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn_666

quote:

En sonunda bana da affinity romunu kurdurttunuz . 2 sıkıntı var #1 telefonla pcyi internete baglayamiyorum aldığım hata " kaynağın DNS sunucusu yanıt vermediği için internet bağlantısı kurulamadı" #2. Su alttaki tokanmatik tuşlara basınca titriyor alet nerden kapatıldığını bulamadım bi yazın size zahmet...şimdilik bu kadar sağlıcakla kalın...

alttaki tuşların titreşimini ses ayarı kısmından altta titreşimli geri bildirimi kaldır sorunun halolur kardeşim bende affinityi indirdim ama daha kurmadım tavsiye ediyomusun ben şu an Android Revolution HD 6.2.0 kullanıyorum çok memnunum tek sorunum çektiğim videoları telefon dik pozisyonda iken bozuk göstermesi yani göstermemesi illa yatay izletiyor romu değiştirmek istememdeki neden ise sense 3.5i daha çok beğenmem nasıl güzelmi rom?

Daha bi kac saat once kurdum romu gözüme ilk çarpanlari yazdım zaten hız olarak iyi gibi duruyor, market indirmelerinde de sıkıntı var gibi ama benim market surumunden kaynaklanıyor sanırım...sense olayında bays iyi çatır çatır takılmadan sense animelerini oynatıyor alet...şimdilik bu kadar...kurarken nasıl bi proplem oldu yazar misin???

• http://forum.donanimhaber.com/m_55291543/mpage_1//tm.htm#55404299

bu insanlar hiç bişeyden anlamıyor herhalde. Objektiflik sıfır yahu. Ya hayatlarında android kullanmayanlar dolmuş, yada gidip lg samsung gibi saçma android telefonlar kullanmışlar. Objektif şekilde yazsalar bişler tamam dicemde. Sanki android alıp kullananları gerizekalı yerine koymuyor larmı bu apple kullanıcıları sinir oluyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Daha bi kac saat once kurdum romu gözüme ilk çarpanlari yazdım zaten hız olarak iyi gibi duruyor, market indirmelerinde de sıkıntı var gibi ama benim market surumunden kaynaklanıyor sanırım...sense olayında bays iyi çatır çatır takılmadan sense animelerini oynatıyor alet...şimdilik bu kadar...kurarken nasıl bi proplem oldu yazar misin???

şimdi kurdum kurarken hiçbir problem olmadı

• Arkadaşlar bu virtous da hangi radioyu kullaniyorsunuz gece uçak modunda full sarjda bıraktım sabah şarj %30 du, yazın bakiym şu radio surumlerinizi arkadaşlar...
  • en güncel radioyu öneriyor bende onu kullanıyorum gayet iyi şarj durumu okadarda nete girdim oyun oynadım dünden beri şarjım %45te ama tabi benim pilim 1550ma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn_666 -- 9 Aralık 2011; 13:03:56 >
  • Radio update işi tamam spawn_666 hocama teşekkürler update ettigim radio sürümü 12.65.60.29..... Surumune geçtim...tek sıkıntım telefon ile pcyi internete baglayamiyorum ( usb tettering ve WiFi hotspot ) internet erişimi yok diyor, " kaynağın DNS sunucusu yanıt vermediginden nete baglanilamadi " hatası aliyorum...bi fikri olan beri gelsin...
  • quote:

en güncel radioyu öneriyor bende onu kullanıyorum gayet iyi şarj durumu okadarda nete girdim oyun oynadım dünden beri şarjım %45te ama tabi benim pilim 1550ma

Pili nereden aldınız acaba ve orjinal mi? Orjinal pil kullanıyorum ve 1 günde %60 bitiyor mecburen akşamdan yine şarja koymak zorunda kalıyorum. Şöyle 2 gün götürse beni yeter aslında
  • quote:

Radio update işi tamam spawn_666 hocama teşekkürler update ettigim radio sürümü 12.65.60.29..... Surumune geçtim...tek sıkıntım telefon ile pcyi internete baglayamiyorum ( usb tettering ve WiFi hotspot ) internet erişimi yok diyor, " kaynağın DNS sunucusu yanıt vermediginden nete baglanilamadi " hatası aliyorum...bi fikri olan beri gelsin...

ayrıca bu radionun özelliklerinden biri pil durumunu iyileştirmenin yanısıra kameradaki odaklama hızı süper çok hızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

quote:

en güncel radioyu öneriyor bende onu kullanıyorum gayet iyi şarj durumu okadarda nete girdim oyun oynadım dünden beri şarjım %45te ama tabi benim pilim 1550ma

Pili nereden aldınız acaba ve orjinal mi? Orjinal pil kullanıyorum ve 1 günde %60 bitiyor mecburen akşamdan yine şarja koymak zorunda kalıyorum. Şöyle 2 gün götürse beni yeter aslında

benim telefon yurtdışı getiren arkadaşta yedek olsun diye yanında yedek bir pil daha getirmiş orijinal değil ama orijinalinden çok daha iyi orijinal pilini artık kullanmıyorum çünkü hemen bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn_666 -- 9 Aralık 2011; 16:30:19 >
  • Affinity 1.48 indirdim şuan eski romun yedeğini aldıyorum, işlem bitince kuruluma geçicem.Affinity için % gösterimli batarya modlarına ulaşabileceğim bi adres verebilecek olan varmı.
  • telefon ile pcyi nete bağlama işine de hallettim gayet de basit bi sorunmuş, romda default olarak internet ayarlarında, vodafone live seçili>>>>vodafone tr olarak değiştirdiğimde problem çözüldü...

şimdi de çok önemli olmasa da telefon ekranını karartırken titreyerek karartıyor (çok büyük bi sıkıntı değil ama insan kıl olmuyor da değil hani).şu sebeb olur, bu sebeb olur diye fikirler bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler...

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratmuhyaka -- 9 Aralık 2011; 17:23:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

ics 4,0 ı kuran vamrı hiç beta 4 çıkmış

ben kurdum. bence kameranın çalışmaması dışında gayet güzel, hız da batarya da gayet iyi.
  • Virtuous Affinity 1.48'in kilit ekranı Sense 3.0 gibi bunu değiştirmek için ekstra bişey mi flashlıyacaz.Kilit ekranı ayarlarından başka bi seçenekde bulamadım.Nasıl sense 3.5 ben anlamadım.

EDIT: RCmixi Runny 4.0'ı kurdum,yukarda bahsettiğim sense 3.5 has kilit ekranı bunda wigetlarda var. ama kilit ekranına ayarlanmıyor, ben virtuos affinity'de kilit ekranına ayarlıyabiliyoruz sandım.Affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 9 Aralık 2011; 20:21:41 >
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.