Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Yeni touchrevovery çıkmış denemenizi tabsiye ederim. recovery ekranı dokunmatik olmuş.

bu toucrecovery'i nereden bulabilirim? link verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: easternwind

quote:

Yeni touchrevovery çıkmış denemenizi tabsiye ederim. recovery ekranı dokunmatik olmuş.

bu toucrecovery'i nereden bulabilirim? link verebilir misiniz?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1377757

• touch revory nin kurulumu nasıl yapılmalı? anlatabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

touch revory nin kurulumu nasıl yapılmalı? anlatabilecek var mı?

http://www.4ext.net/ sitesinden ücretsiz versiyonu var indir ve kur.
  • quote:

quote:

Bu programı indirip kurdum. Faydası ne? Yani nerelerde nasıl kullanacağım? Artısı eksisi ne? Nasıl kurulursa daha iyi olur? gibi bilgi alabileceğimiz bir türkçe sayfa veya bilgi varmı?
    Link vermekten çok sorulan soru bunların açıklanması içindi galiba..!!

• hani bu virtuous çular ayda bir güncelleme yapacaklardı. 2.39 da durduk kaldık bea
  • quote:

Orijinalden alıntı: armydc

hani bu virtuous çular ayda bir güncelleme yapacaklardı. 2.39 da durduk kaldık bea

Üstad,
    Affinity, unity'den daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

quote:

Orijinalden alıntı: armydc

hani bu virtuous çular ayda bir güncelleme yapacaklardı. 2.39 da durduk kaldık bea

Üstad,
    Affinity, unity'den daha iyi

anlıyorumda bir zaman önce ben deniz afinity i kurup forumda aleyhine atıp tutmuştum.

şimdi de şey sürdürme meye çalışıyorum.

laf aramızda unity e nispeten batarya ömrü nasıl afinity nin

• Affinity;
    Şarj ve stabilite konusunda, unity'den daha iyi. Fakat ben radio'yu güncelleyemedim hala. Önerilen radio'yu kur(a)madım yani.
    DOS'tan denilen işlemleri yaptım, telefon açıldı fakat sürüm aynı
  • quote:

Affinity;
    Şarj ve stabilite konusunda, unity'den daha iyi. Fakat ben radio'yu güncelleyemedim hala. Önerilen radio'yu kur(a)madım yani.

kolay bir yöntemi var hocam ben öyle yaptım arkadaş söylemişti. Akşam linki vereyim ya da bulamazsam upload ederim onunla dene bide.

A.R HD kurmuştum bende wifi açıkken şarjı içiyor aynı stock rom gibi. dönecme yine affinity ye

• arkadaşlar bende 2.3.3 andriod, 2.1 sense sürümü var şuan. kendim upgrade yapmıştım. yeni rom yüklerken sıkıntı yaratırmı bu durum?
  • #brkphlvn
    yaratmaz, sıkıntı yok...bende senin durumundayken rootlamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Affinity;

kolay bir yöntemi var hocam ben öyle yaptım arkadaş söylemişti. Akşam linki vereyim ya da bulamazsam upload ederim onunla dene bide.

A.R HD kurmuştum bende wifi açıkken şarjı içiyor aynı stock rom gibi. dönecme yine affinity ye

Üstad peki sağlıklı oluyormu :)

Affinity iyi yahu. Ben beğendim. Böyle gider herhalde. Ama sen dersen; haci şöyle bir rom var. Kullanırız :D

• quote:

Orijinalden alıntı: denverna

quote:

quote:

Bu programı indirip kurdum. Faydası ne? Yani nerelerde nasıl kullanacağım? Artısı eksisi ne? Nasıl kurulursa daha iyi olur? gibi bilgi alabileceğimiz bir türkçe sayfa veya bilgi varmı?
    Link vermekten çok sorulan soru bunların açıklanması içindi galiba..!!

Arkadaşım faydası recovery ekranının dokunmatik olması yandaki ses açma kapama tuşlarını kullanmamanız işte proğramı yükleyip açtıktan sonra üstteki menüden touch bölümünü açıp ardından install demek.

Affinity de şuanki en stabil rom bence vituous artık geliştirilmez bundan sonra...

• arkadaşlar şu affinity dediğiniz romun son sürümü varsa link verebilirmisiniz.
  • ics 4,0 ı kuran vamrı hiç beta 4 çıkmış
  • Onun daha zamanı var gibi yahu
  • marketten airdroid uygulamasını bi indirip kurun derim. Güzel bişey vallaha. Bugünde wifi kill deneme fırsatım oldu gittim toplu bir yere wifiye girdim herkesin bağlantısını kestim puhahaa kötü bişey ama e yapayım sömüyorlardı zrıt pırt düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

marketten airdroid uygulamasını bi indirip kurun derim. Güzel bişey vallaha. Bugünde wifi kill deneme fırsatım oldu gittim toplu bir yere wifiye girdim herkesin bağlantısını kestim puhahaa kötü bişey ama e yapayım sömüyorlardı zrıt pırt düşünüyorum

WiFi kill in uygulaması var mi yoksa rom da mı?

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.