Bu programı indirip kurdum. Faydası ne? Yani nerelerde nasıl kullanacağım? Artısı eksisi ne? Nasıl kurulursa daha iyi olur? gibi bilgi alabileceğimiz bir türkçe sayfa veya bilgi varmı? Link vermekten çok sorulan soru bunların açıklanması içindi galiba..!!
hani bu virtuous çular ayda bir güncelleme yapacaklardı. 2.39 da durduk kaldık bea
quote:
Orijinalden alıntı: armydc
hani bu virtuous çular ayda bir güncelleme yapacaklardı. 2.39 da durduk kaldık bea
Üstad, Affinity, unity'den daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: The MasteR
quote:
Orijinalden alıntı: armydc
Üstad, Affinity, unity'den daha iyi
anlıyorumda bir zaman önce ben deniz afinity i kurup forumda aleyhine atıp tutmuştum.
şimdi de şey sürdürme meye çalışıyorum.
laf aramızda unity e nispeten batarya ömrü nasıl afinity nin
Affinity; Şarj ve stabilite konusunda, unity'den daha iyi. Fakat ben radio'yu güncelleyemedim hala. Önerilen radio'yu kur(a)madım yani. DOS'tan denilen işlemleri yaptım, telefon açıldı fakat sürüm aynı
quote:
Orijinalden alıntı: The MasteR
Affinity; Şarj ve stabilite konusunda, unity'den daha iyi. Fakat ben radio'yu güncelleyemedim hala. Önerilen radio'yu kur(a)madım yani. DOS'tan denilen işlemleri yaptım, telefon açıldı fakat sürüm aynı
kolay bir yöntemi var hocam ben öyle yaptım arkadaş söylemişti. Akşam linki vereyim ya da bulamazsam upload ederim onunla dene bide.
A.R HD kurmuştum bende wifi açıkken şarjı içiyor aynı stock rom gibi. dönecme yine affinity ye
arkadaşlar bende 2.3.3 andriod, 2.1 sense sürümü var şuan. kendim upgrade yapmıştım. yeni rom yüklerken sıkıntı yaratırmı bu durum?
kolay bir yöntemi var hocam ben öyle yaptım arkadaş söylemişti. Akşam linki vereyim ya da bulamazsam upload ederim onunla dene bide.
A.R HD kurmuştum bende wifi açıkken şarjı içiyor aynı stock rom gibi. dönecme yine affinity ye
Üstad peki sağlıklı oluyormu :)
Affinity iyi yahu. Ben beğendim. Böyle gider herhalde. Ama sen dersen; haci şöyle bir rom var. Kullanırız :D
quote:
Orijinalden alıntı: denverna
quote:
Orijinalden alıntı: EstrEmO
quote:
Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak
touch revory nin kurulumu nasıl yapılmalı? anlatabilecek var mı?
Bu programı indirip kurdum. Faydası ne? Yani nerelerde nasıl kullanacağım? Artısı eksisi ne? Nasıl kurulursa daha iyi olur? gibi bilgi alabileceğimiz bir türkçe sayfa veya bilgi varmı? Link vermekten çok sorulan soru bunların açıklanması içindi galiba..!!
Arkadaşım faydası recovery ekranının dokunmatik olması yandaki ses açma kapama tuşlarını kullanmamanız işte proğramı yükleyip açtıktan sonra üstteki menüden touch bölümünü açıp ardından install demek.
Affinity de şuanki en stabil rom bence vituous artık geliştirilmez bundan sonra...
arkadaşlar şu affinity dediğiniz romun son sürümü varsa link verebilirmisiniz.
marketten airdroid uygulamasını bi indirip kurun derim. Güzel bişey vallaha. Bugünde wifi kill deneme fırsatım oldu gittim toplu bir yere wifiye girdim herkesin bağlantısını kestim puhahaa kötü bişey ama e yapayım sömüyorlardı zrıt pırt düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
marketten airdroid uygulamasını bi indirip kurun derim. Güzel bişey vallaha. Bugünde wifi kill deneme fırsatım oldu gittim toplu bir yere wifiye girdim herkesin bağlantısını kestim puhahaa kötü bişey ama e yapayım sömüyorlardı zrıt pırt düşünüyorum