Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xda daki cocuklar galaxy s e icsyi port etmisler, calismayan tek video cekimiymis, yilbasina kalmayacak icsli romlari almamiz...bir diger haber de cyanogenmoddan; onlar da hocular biz CM9 uzerinde essekler gibi calisiyoruz yakinda icsli romlar hazir olacak biraz sabur edun daaa diyorlar detaylar asagida...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1363593#

http://www.cyanogenmod.com/blog/cm9-progress-update

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1343361

HTC bitane çıkartsa senselilerde port edilir hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 2 Aralık 2011; 22:34:58 >
  • bu sen cıkan radio yu ykleyen varmı bende kamerada hızlı hareket edince donmalar oluyor.

download:Radio_12.65.60.29_26.14.04.28_M
    Zip file md5: c312f717319226e79013cc1df1ac3ac8
    Radio md5: e186ba030925e836898b86d4369e7

• RCMix3d Runny v5.0 (Under Process)
    Change-logs

v5.0
    Working on new BASE (so far come to know)
    and many other things (fixing known bugs too)

Edit: bendeki telefonla konuşurkenki cızırtı devam ediyor ve bu olay affinity yükledikten sonra başladı. Runny 5 çıkınca ona geçebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 5 Aralık 2011; 0:11:52 >
  • Ben affinity den çokta memnun kalmadım. Diğer dhd konusunda yazdım yaşadıklarımı. And. REvulations 'a geçebilirim 2,0 çıkmıştı. :D Bu arada 12.65 radio da çok güzel değil sanırım. 12.54 'e dönecem tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 6 Aralık 2011; 3:28:42 >
  • Ahaha bundan sonra artık benim için sadece android ravulotions 6,2.0 var Kurar kurmaz direk youtube'a girdim her romda olduğu gibi ve desktop modunda youtube da 720p bir video açtım çatır çatır oynttı. Oh be kasma falan yok diğer romlar gibi. Diğer romlarda O/C yapsam bile youtube inatla 720p video izleymiyordum. Stock romda izleniyordu yanlız onu hatırlatayım :D
  • Yeni touchrevovery çıkmış denemenizi tabsiye ederim. recovery ekranı dokunmatik olmuş.
  • gördümde denemedim vallaha ben recovery ekranında alttaki dokunmatik tuşları kullanıyordum zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Ahaha bundan sonra artık benim için sadece android ravulotions 6,2.0 var Kurar kurmaz direk youtube'a girdim her romda olduğu gibi ve desktop modunda youtube da 720p bir video açtım çatır çatır oynttı. Oh be kasma falan yok diğer romlar gibi. Diğer romlarda O/C yapsam bile youtube inatla 720p video izleymiyordum. Stock romda izleniyordu yanlız onu hatırlatayım :D

ya müdür youtubede donmadan izliyorsun ama kendi çektiğin videoyu donmadan izleyebiliyormusun.
    ikimizde de aynı takıntı var.. ya kendi çektiğin video takılıyor yada youtube felan.
    bir adet video çekermisin dene bakalım iyi ise bende yükleyeyim. tabii kullandığın radio versiyonu yazıver sana zahmet

• Video çekme stock romda fena şekilde sorunluydu hocam bende zırt pırt yürütme durdruma hatası bile alıyordum izlerken. Şahsne aklıma gelmemişti hiç bir romda video çekmek iyi hatırlattın.

Demin denedim 1dk lık video çektim 3gp çekiyor. 1280x720 çözünürlükte çektim hiç bir takılma yok. Pc ye attım izledim yine taılma yok. Düşük ışıktan kaynaklı isodan mı tam anlamadım fakat sanki video kalitesi hafifden düşük gibi. Ama farklı kamera yazılımları var flashlamak için onları kurup denemek laızm.

Aslında bu rom android re. romu düz HTC romunun biraz daha gelimiş hali gibi. Adamlar abanmamış yani roma. Çoğu şey doğal , mesela facebook for htc sense için var hesaplarda kaldırılmamış. Çoğu şey orjinal. Fakat dikkatimi çeken bişey var. Ekran renkleri, ekran renklari 2,2 froyo gibi soluk. Bunu düzetletlmeleri lazım, contrast oranı çok düşük ve siyahlar gri gibi duruyor geldi bana ayrıca ekran parlaklığıda düşük gibi geldi anamenüde. Videolarda falan iyide.

Bunun dışında hız konusunda , htc sense hesabımı ve tüm hesaplarımı ekleyip eşitlemeye başladığım haldeki ram kulalnımı ve hızı beni memnun etti. Baklaım 3-4 gün sonra ne olacak, affinity gibi patlıyacak mı buda :D

• quote:

Ahaha bundan sonra artık benim için sadece android ravulotions 6,2.0 var Kurar kurmaz direk youtube'a girdim her romda olduğu gibi ve desktop modunda youtube da 720p bir video açtım çatır çatır oynttı. Oh be kasma falan yok diğer romlar gibi. Diğer romlarda O/C yapsam bile youtube inatla 720p video izleymiyordum. Stock romda izleniyordu yanlız onu hatırlatayım :D

Sayfasında dediği gibi, batarya kullanımında bir ilerleme varmı acaba?
    Bu konuda bilgilerinizi paylaşırmısınız.

• arkadaşlar gördüğüm kadarıyla sık aralıklarla custom romlarınızı değiştiriyorsunuz, artık cyanogenmod a geçme zamanı gelmedi mi??? ben kuralı 2 haftadan fazla olucak nerdeyse, ufak tefek yamukları (rehber uygulaması, klavyesi) olsa da artıları bu yazdıklarım yanında güneş gibi parlıyor...şarjım 1,5 gün çok rahat dayanıyor artık , gps bağlanması çok hızlı, telefon menüleri yağ gibi akıyor, video çekiminde takılma yok...böyle uzar gider buu haydi gençler cyanogenmoda!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratmuhyaka

arkadaşlar gördüğüm kadarıyla sık aralıklarla custom romlarınızı değiştiriyorsunuz, artık cyanogenmod a geçme zamanı gelmedi mi??? ben kuralı 2 haftadan fazla olucak nerdeyse, ufak tefek yamukları (rehber uygulaması, klavyesi) olsa da artıları bu yazdıklarım yanında güneş gibi parlıyor...şarjım 1,5 gün çok rahat dayanıyor artık , gps bağlanması çok hızlı, telefon menüleri yağ gibi akıyor, video çekiminde takılma yok...böyle uzar gider buu haydi gençler cyanogenmoda!!!

Cm romları çok kullandım kütük gibi ama sende elbet sense ye döneceksin.

• quote:

tşk.... ben runny kullanmaya devam edeyim şimdilik
  • @Yazılımcı Online RCMix3d için panaroma modu filan düzelten kamera yaması çıkmış ama sende arhd kullanıyorsun.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20034563&postcount=12507
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

@Yazılımcı Online RCMix3d için panaroma modu filan düzelten kamera yaması çıkmış ama sende arhd kullanıyorsun.

deneyen oldumu arkadaşlar bu yamayı?
  • quote:

@Yazılımcı Online RCMix3d için panaroma modu filan düzelten kamera yaması çıkmış ama sende arhd kullanıyorsun.

Ben kullanırken çıkmamış herhalde hocam bu dün yazmış adam mesajı Bir kaç fix denemiştim ama olmamıştı.

Şu anda A.R HD rom çok çok hoşuma gitti hız konusunda vallaha. Tlefona basıyorum, çat rehber açılıyor, mesaja basıyorum çat mesajlar açılıyor. Tam isteidğim gibi bekleme falan yok geçişlerde. DAha 2 gün oldu gerçi bakalım biraz zaman geçsin :D

• quote:

quote:

Ben kullanırken çıkmamış herhalde hocam bu dün yazmış adam mesajı Bir kaç fix denemiştim ama olmamıştı.

Şu anda A.R HD rom çok çok hoşuma gitti hız konusunda vallaha. Tlefona basıyorum, çat rehber açılıyor, mesaja basıyorum çat mesajlar açılıyor. Tam isteidğim gibi bekleme falan yok geçişlerde. DAha 2 gün oldu gerçi bakalım biraz zaman geçsin :D

ARHD de bana çok basit geliyor ya hiç bir ekstrası yok

• orsı öyle tabi ya bildiğin stock rom mübarek
  • quote:

yükledim evet düzelmiş çalışıyor. ama kullanan kim. nasıl kullanılır ne işe yarar nerelerde kullanılır :) yani kim kullanacak
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.