Şimdi Ara

HTC Desire HD yada HTC HD7 hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar iphone 4 telefonumu esime devrettim simdi kendime yeni telefon ariyorum iki telefon arasinda kaldim desire hd ve hd7 arasinda bir sekim yapmam gerekiyor bir kac gun icinde. ikiside hardware olarak birbirinin aynisi telefonlar sayilir . fark isletim sistemlerinde siz olsaniz hangisini alirdiniz yada tavsiye ederdeniz? tabi nedenleriyle yazarsaniz gercekten sevinirim yanlis karar verip para kaybetmek istemiyorum. isvicrede yasiyorum ikisininde fiyati ayni fiyatta secim icin bir faktor degil.

• Desire HD
    Fiyat olarak da daha uygun olacaktır sanırım...

Ben HD2 kullaniyorum ve çok memnunum ama
    xda-developer'da stabil bir rom çıkarsa Android'e geçeceğim.
    Hazır elde androidlisi varken bence Desire HD
  • İhtiyacına göre değişir, ben yıllarca windows tabanlı teelfon kullanmış birisi olaak, HTC Desire ile Android'e geçiş yaptım. Kendi adıma çok memnun olduğumu ve Windows'a geri dönmeyeceğimi belirtmek isterim. Gerisi senin kararın ama Android'in önü çok açık.
  • her açıdan desire hd daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed cy

her açıdan desire hd daha iyi

Neredeyse Android işletim sistemi olması dışında DesireHD'nin HD7'den hiçbir farkı yok. Bu konuda HTC'yi şahsen kınıyorum, HD2 teknolojisini daha ileriye götürmediler, sırf Winmo7 yüzünden telefon çıkartıyorlar.

Şimdi benim ilk gözüme çarpan önemli noktalar şöyle; öncelikle Winmo7 kullanım açısından kesinlikle 6.5'den çok iyi, fakat geliştirici takım işletim sisteminin en az bir yarım sene kişiselleştirilemeyeceğini belirtiyor, ama iyi bir kullanıcı marketi sunacaklarını söylüyorlar bu sürümde, göreceğiz....Ayrıyeten her iki yeni modelde pil ömrünün HD2'den kötü olması bekleniyor, ama bu kesin belirtilmiş değil. Android gümbür gümbür gelen ve önü açık bir sistem, gelecek vaad ediyor, ama bana sorarsanız bu hızda gelişmesi son kullanıcı için pratik değil, keza daha geliştirilmiş bir sürüm hemen ardından geldiğinde, siz elinizde kontratlı telefonunuzla üst sürümlere ağlamaklı bakar hale geliyorsunuz, ve uygulamalar açısından da zaman zaman uyum sorunları çıkabiliyor.

Son karar, net değil... Winmo7'nin geliştirici takım ve yeni marketle neler yapabileceğini görmek isterseniz (maceracı ruhunuz varsa kısaca) HD7'ye bir şans verin, pek pişman olmayacaksınız sonuçta, Winmo7 kesinlikle sağlıklı, Windows işletim sistemleri ve XBOX ile uyuşum söz konusu, fakat öte yanda hergün kalabalık bir takımla geliştirilen Android var. Enteresan bir ikilem.

• fiyat konusunda sorun yok ikiside yaklasik ayni fiyat yasadigim ulkede. bugube kadar kullandigim teller son yillar yani. iphone 2g iphone 3g iphone 3gs iphone 4g ( kendisi suanki telefonum). bunlar ios cephesi. windows cephesinde htc touch hd, sony xperia ve htc hd2, android cephesi: htc desire . sony xperia x10 ve ve samsung galaxy s ve birde blackberry 9700 bold
    yani neredeyse tum ust duzey telefonlari denedim. ama hic birinde kendimi bulamadim simdide bu ikisi arasinda kaldim. gonlum hd7 den yana yeni bir platform oldugu icin ama bir yandanda eksikliklerinden kaynakli korkuyorum flash kes yapistir vs.

tavsiyleriniz secimimi belirleyecek acikcasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: htcdesire

fiyat konusunda sorun yok ikiside yaklasik ayni fiyat yasadigim ulkede. bugube kadar kullandigim teller son yillar yani. iphone 2g iphone 3g iphone 3gs iphone 4g ( kendisi suanki telefonum). bunlar ios cephesi. windows cephesinde htc touch hd, sony xperia ve htc hd2, android cephesi: htc desire . sony xperia x10 ve ve samsung galaxy s ve birde blackberry 9700 bold
    yani neredeyse tum ust duzey telefonlari denedim. ama hic birinde kendimi bulamadim simdide bu ikisi arasinda kaldim. gonlum hd7 den yana yeni bir platform oldugu icin ama bir yandanda eksikliklerinden kaynakli korkuyorum flash kes yapistir vs.

tavsiyleriniz secimimi belirleyecek acikcasi

Normalde yeni çıkmış bir platformu tavsiye etmezdim ama sizi piyasadaki tanınmış hiçbir telefon kesmez. En azından Win7 platformundan bir cihaz alıp onu da denemiş olun. Ya da kendinizi bulmanız için gerekli estetik, özellik vs. gerekli kriterleri ifade edebilirseniz belki daha az bilindik telefonlar arasından bir tavsiye alabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kararimi hd7 den yana verdim nede olsa digerini alsam yine aklim hd7 de kalicak satip onu almam gerekecekti. umarim microsoft beni hayal kirikligina ugratmaz. :)
  • Hocam aman hd7'den uzak dur. İçinde WP7 gibi ,MS'in PC'lerde Vista ile yaşadığından sonraki en büyük fiyaskosu olmaya aday bir işletim sistemi var.İki sene kabir azabı çekebilirsin. WP7'li cihazları almak için en az iki sene beklemeniz gerekir diye düşünüyorum. Yani yeni bir işletim sistemiyle çıkan ilk cihazı alarak biraz kobay durumuna düşeceksiniz.
  • şiddetle tavsiye ederim ki Desire HD al
    pişman olursan bana satarsın
    zaten şu an TR de satışı yok hazıra konmuş olurum bende
  • bencede hd2 almalısnız çünkü hd7 hala geliştirme aşamasında ve hala çok eksikleri var . hd7 alıpta pişman olanlar var . cihaz aynı ama sistemleri farklı .

unutmadan desire hernekadar winmo olsada android uygulanabiliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: K_Spartakus

bencede hd2 almalısnız çünkü hd7 hala geliştirme aşamasında ve hala çok eksikleri var . hd7 alıpta pişman olanlar var . cihaz aynı ama sistemleri farklı .

unutmadan desire hernekadar winmo olsada android uygulanabiliyor .

son cümlenizi tam anlayamadım, ne demek istediniz?
  • diyorumki sadeec windows ile çalışmıyor , android sistemlede çalışıyor , rom değiştirilebiliyor
  • quote:

kararimi hd7 den yana verdim nede olsa digerini alsam yine aklim hd7 de kalicak satip onu almam gerekecekti. umarim microsoft beni hayal kirikligina ugratmaz. :)

Hayırlı olsun eğer hd7 hakkında izlenimlerini yazabilirsen senin ve benim gibi ikileme düşmüş insanlara yardımcı olabileceği kanaatindeyim çünkü hd 7 kullanan birinden daha hiç yorum görmedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze33

quote:

kararimi hd7 den yana verdim nede olsa digerini alsam yine aklim hd7 de kalicak satip onu almam gerekecekti. umarim microsoft beni hayal kirikligina ugratmaz. :)

Hayırlı olsun eğer hd7 hakkında izlenimlerini yazabilirsen senin ve benim gibi ikileme düşmüş insanlara yardımcı olabileceği kanaatindeyim çünkü hd 7 kullanan birinden daha hiç yorum görmedim...

başka bir yerde yapılan yorum linkini veriyorum

http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=20618

• sen o siteye bakacak olursan işin var demektir daha üç günlük adamlar cab dosyasını yüklemeyi bilmezler rom yüklemesini beceremezler gelip wm yi kötüleyip androide yücelten tipler geneli bakan androidide beceremezler gördüklerine usta hocam diye hitap ederler verdiğin linkte kötüleyen adamın mesajı daha bir yıl olmamış wm kullanmaya başlayalı
    http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=9852&pid=73905#pid73905
  • Desire HD
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratalt

sen o siteye bakacak olursan işin var demektir daha üç günlük adamlar cab dosyasını yüklemeyi bilmezler rom yüklemesini beceremezler gelip wm yi kötüleyip androide yücelten tipler geneli bakan androidide beceremezler gördüklerine usta hocam diye hitap ederler verdiğin linkte kötüleyen adamın mesajı daha bir yıl olmamış wm kullanmaya başlayalı
    http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=9852&pid=73905#pid73905

Yabancı sitelerde okadar htc hd7 yorumları okudum ki şu bahsettiginiz arkadaş kadar kötüleyen görmedim :)
    Adam muhtamelen kullanmayı bilmiyor.

Windows Phone 7 olarak eksiklikler var yok değil, bunlar mutlaka düzelicektir zaten.

Fakat okudugum kaynaklarda genel olarak hd7 den memnuniyet üst seviyede.

Kaldı ki 1 aya kalmaz bu telefondan alıcam : )

• arkadaslar htc hd7 1400 tl almak isteyen
    bboyprinco@hotmail.com yazsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.