Kısmet olursa kısa biz zaman sonra elimde ki NOKIA E72 illetinden kurtulup bir daha da NOKIA almamak üzere HTC DESIRE HD kullanıcısı olacağım.
Nette dolaşırken en kapsamlı bilgilerin bu forumda paylaşıldığını gördüm. Forum kültürüne sahip olduğum için konu açmadan önce konu ile ilgili daha önce sorulup, sorulmadığına baktım. Ancak o kadar çok farklı uygulama var ki kafam karıştı içinden çıkamadım.
Şimdi size bir kaç soru soracağım.Umarım cevap alabilirim.
1. Cihazı ikinci el alacağım. Telefonun içerisinin açılıp açılmadığı nasıl anlarım? 2. Cihazı kendim nasıl güncel hale getirebilirim? 3. Güncelleme işlemini kendim yapamazsam İstanbul'da Andorid telefonlara yazılım olarak destek veren dükkan vb. yer tavsiye edermisiniz. 4. Bu cihaz da çalışan en sorunsuz Android versiyonu hangisidir. 5. En önemli soru Cihazın sahibine NOKIA E72 cihazı verip üzerine 250 TL vererek takas yapmak nasıl bir fikir?
Şimdiden teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: mustafacelebi
Herkese merhaba.
Kısmet olursa kısa biz zaman sonra elimde ki NOKIA E72 illetinden kurtulup bir daha da NOKIA almamak üzere HTC DESIRE HD kullanıcısı olacağım.
Nette dolaşırken en kapsamlı bilgilerin bu forumda paylaşıldığını gördüm. Forum kültürüne sahip olduğum için konu açmadan önce konu ile ilgili daha önce sorulup, sorulmadığına baktım. Ancak o kadar çok farklı uygulama var ki kafam karıştı içinden çıkamadım.
Şimdi size bir kaç soru soracağım.Umarım cevap alabilirim.
1. Cihazı ikinci el alacağım. Telefonun içerisinin açılıp açılmadığı nasıl anlarım? 2. Cihazı kendim nasıl güncel hale getirebilirim? 3. Güncelleme işlemini kendim yapamazsam İstanbul'da Andorid telefonlara yazılım olarak destek veren dükkan vb. yer tavsiye edermisiniz. 4. Bu cihaz da çalışan en sorunsuz Android versiyonu hangisidir. 5. En önemli soru Cihazın sahibine NOKIA E72 cihazı verip üzerine 250 TL vererek takas yapmak nasıl bir fikir?
Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba,
1.Tamamen kendi düşüncemi yazıyorum, cihazın kapağını çıkarıp bakarsınız eğer vidalarda iz, aşınma vs. var ise büyük ihtimal kurcalanmıştır. Birde yazılım bölümünden de kontrol edilebilirdi sanırım ama tam hatırlayamadım şu anda. 2.Bu çok kolay. Cihazın kendi ayarlar kısmından basit şekilde yapılabiliyor, dert edecek birşey değil. 3.Cevabını yazdım sayılır. 4.Sorunlu bir android sürümü mü var? Ben aldığımdan beri güncellemeleri yaparak kullanıyorum, bir aksaklık ile karşılaşmadım. 5.İyi fikir. E72 nin piyasasına baktım, 300-400 gidiyor..Ben şahsen şu anda telefonumu satmaya kalksam 900 civarı bir fiyat düşünürüm. Ancak benim telefonum 2-3 aylık ve 0 dan farksız olduğu için bu fiyatı uygun görüyorum yoksa fiyat telefonun durumuna/temizliğine vs. göre değişebilir.