Şimdi Ara

İphone 3Gs ile Samsung galaxy ace gts5830i takas olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy Ace s5830i telefonum var çoğu kişi aynı özelliğe sahip 3gs ile diyorlar aralarında ram olarak galaxy ace daha iyi sizce iphone 3 mü galaxy ace mi iyi ? (biraz oyunlara düşkünüm 3d olarak dead space, nova pes2012 bunları galaxy ace açıyor)

• Ben yine de 3gs derim, sonuçta android iOS'a göre karmaşık bir işletim sistemi ve bi Galaxy Ace ile Galaxy S serilerinin arasında fark vardır ama android Galaxy Ace'te bi Galaxy S2-3 e göre daha düşük performansta çalışacağını düşünüyorum. Fakat iOS, Android kadar kompleks bir işletim sistemi olmadığından ve Androide göre kesinlikle tartışılmaz bir App Store'u bulunduğundan ve şu an 3Gs kullandığımdan yani tecrübe ettiğimden ötürü ben 3Gs derim. Ayrıca iyi de oyun oynayan birisiyim, ama kararı sen ver iki cihazda da aynı oyunları aç ve hangisinin daha iyi performans gösterdiğine bak ona göre karar ver ve seç Ben Galaxy Ace'i kullanmadığım için yaptığım yorum biraz tahmini, verilere göre ve yüzeysel ama en iyi ve kesin sonuç tabiki cihazı kullanmaktan geçer.

• Hayatimda ace kadar oyunlarda sorun cikartan tel gormedim babamda var beyaz ekran gosteriyo oyunda 3gs te sorunsuz oyun oynanir asphalt 7 mc3 nfsmw fifa13 gibi oyunlari oynatir ama ace oynatamiyo gpu ve cpu berbat zaten bence 3gs daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3gs daha iyi
    konunun yeri burası değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un Kurabiyesi -- 17 Şubat 2013; 16:36:58 >
  • tabiki 3gs
  • 3gs daha stabil olur oyunlarda bence

• telefonu ne için kullanacağınıza bağlı ace var bende de istediğiizi vermiyor ama görüntüsü güzel tasarım iyi 3gs de yeni oyunlar oynanır beyaz ekran problemi yok ama bayağı bi geçmişi var iphone 4 görsen ezik hissedersin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

3gs daha iyi
    konunun yeri burası değil

oyun oynacağım için bu bölüme sorayım dedim

quote:

Orijinalden alıntı: oqlahoma

Hayatimda ace kadar oyunlarda sorun cikartan tel gormedim babamda var beyaz ekran gosteriyo oyunda 3gs te sorunsuz oyun oynanir asphalt 7 mc3 nfsmw fifa13 gibi oyunlari oynatir ama ace oynatamiyo gpu ve cpu berbat zaten bence 3gs daha iyi

artık onun çözümü var oyunlarda sorun çıkaramıyor :D

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için ilgilendiğiniz için çok çok saolun iyi günler hepinize
  • 2 tane ya da daha fazla acei vereceklerse kabul et yoksa da kazıklanma
  • Ace ile 3gs kıyaslanacak derecede cihazlar değil.Kıyaslarsan 3gs'i galaxy s2 yada s3 mini ile kıyaslamalısın 5 ace versinler yinede apple ürününü samsungla takas yapmam
  • kesinlik 3gs, 3gs ile ace kıyaslanamaz ace kim ki rf 2012 oynuyorum 0 kasma diğer oyunlarda neredeyse aynı ve sürekli güncel bir sürümde ama galaxy ace kesinlikle alınmaması gereken bir cihaz
  • kesinlikle 3GS
  • Değil 3gs 2g ile bile yarışamaz galaxy ace 5830 i . grafich çipi yok çünkü çoğu oyunu 5830 olan ilk modelinde oynayabilirken 5830 i de oynayamıyorsun. . öyle bir imkanın varsa kesinlikle 3gs i almalısın. halen güncel bir telefon galaxy wonder ı almadan önce çok düşündüm ama android adam akılı bayınca ios platformunda dünya varmış dedim. kesinlikle 3gs i almalısın dostum.
  • eski telefonum galaxy ace ve 3gs diyorum galaxy ace şuan çok geride bir tel 3gs ise klasik oldu artik ve hala kasmadan kulllaniliyor
    ace den ip5 e geçtim el arabasından uçağa geçiş gibi oldu

• Eski telefonum ace şimdi iPhone 4s arkadasımda 3GS de gördüm.Ace kullanmış biri olarak söylüyorum 3d oyunları açmaz kullandıkca kasmaya başlar. 3GS çoğu oyunu açıyor aceyi 2 ye katlar oyun konusunda eminim

• Ayrıca o dediğin oyunları bide 3gsden oyna farkı anlarsın

• 3gs
  • 3gs iyi tabiki özellikleri aynı gibi ama 3gs hala en güncel oyunları çok iyi çalıştırabiliyor.

Örneğin:Most wanted,real racing 3,real boxing,aspalt 7,street fighter x tekken vs..
  • 3'de olsa 2'de olsa apple bir kere samsung'a değişmem. Ama samsunga senin telefondan iyi telefon veriyorlarsa al git sat onu para koy üstüne daha iyi bi iphone al.
  • 3GS daha iyi sakın aceye bulasma hocam ben bı kere bulastım butun 3d oyunları acar dıye almaz olaydım hepsınde zorluk cıkartıyo ve cogunu acmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.