Şimdi Ara

HTC Desire Kapanma Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
41.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ortalama 15 günü buldu anlaşılan. Desene yeni yıla onsuz gireceğim. Ben orjinal haliyle gönderdim servise. Yani telefonu aldığımda Vodafonedan 2.2 güncellemesi geldi onu yükledim sadece orijinaline hiç dokunmadım, zaten pek kurcalama fırsatım olmadı ve de ayrıntılı bir şekilde kurcalayabileceğimi de sanmıyorum, yani rom değiştirme kırdırma falan konularını pek anlayamadım. Bakalım beklemekten başka çare yok anlaşılan, ben vereli henüz bir hafta oldu, ümit ediyorum değiştirirler, çünkü bir kere cihazdan soğumaya gör, neredeyse bütün HTC'ye soğumuş gibi oluyorsun. İyi akşamlar... Bu arada Ankara Yenimahalledeyim...
  • inşallah en kısa sürede değiştirirler telefonunu. internetten sürekli takip eğer işlerini aksattıklarını düşünüyorsan hemen mail at ara. telefon şu tarihe kadar lazım lütfen yetiştirin falan de. yenisi gelince ısınıyorsun tekrar. mutlaka çözüme ulaşırsın. için rahat olsun. vodafone a verilen bir seride hatalı üretim olduğunu düşünüyorum. bir çok telefon böyle çünkü. servise gidince değişiyor. sorun çözülmeden geri gönderilmiyor zaten. sana gönderecekleri zaman bir test aşamasından geçiyor telefon.
  • bende çankaya'yım. telefonu kızılayda sakarya caddesi vodafone dan almıştım.
  • Teşekkürler verdiğin bilgiler için.
    Bu gün saat 12:30 civarı cihazın test aşamalarından başarıyla geçtiği ve son test aşamasında olduğunu internet sitesinden öğrendim. Teleservici aradığımda son test aşamasının iki iş günü kadar sürdüğünü söylediler. Neyse pazartesiyi bekleyeceğiz dedim kendi kendime. Fakat akşam beş buçuk civarı kontrol ettiğimde son test aşamasından da geçtiğini kargolanmak üzere olduğu yazıyordu. Yapılan işlem ise yazılım güncellemesi ve ayar olarak gözüküyor. İnşallah bir sıkıntısı kalmamıştır, aksi halde dumura uğrarım. Umarım korktuğum gibi olmaz, iki gün daha sabredeceğiz bakalım, gerçi yarın resmi tatil diye pazartesi kargoya verirler, salı ya da çarşamba kavuşurum büyük ihtimal...
  • bu cihazlar fabrikasyon hatalı anakartlarında sorun var 30 tane sattım 5 tanesi arızalı çıktı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogubanklı

bu cihazlar fabrikasyon hatalı anakartlarında sorun var 30 tane sattım 5 tanesi arızalı çıktı :(

kesinlikle haklısın hocam. ama teleservice gerçekten iyi hizmet verdi bana. hiç uğraştırmadan hatalı ürünü değiştirdiler ve yeni gelen ürünüm sorunsuz.(maşallah) ya aynısını iphone4 ün ilk partilerindede oldu. hatalı üretimler çıkabiliyor. önemli olan en kısa sürede sorunu çözmek bence.

quote:

Teşekkürler verdiğin bilgiler için.
    Bu gün saat 12:30 civarı cihazın test aşamalarından başarıyla geçtiği ve son test aşamasında olduğunu internet sitesinden öğrendim. Teleservici aradığımda son test aşamasının iki iş günü kadar sürdüğünü söylediler. Neyse pazartesiyi bekleyeceğiz dedim kendi kendime. Fakat akşam beş buçuk civarı kontrol ettiğimde son test aşamasından da geçtiğini kargolanmak üzere olduğu yazıyordu. Yapılan işlem ise yazılım güncellemesi ve ayar olarak gözüküyor. İnşallah bir sıkıntısı kalmamıştır, aksi halde dumura uğrarım. Umarım korktuğum gibi olmaz, iki gün daha sabredeceğiz bakalım, gerçi yarın resmi tatil diye pazartesi kargoya verirler, salı ya da çarşamba kavuşurum büyük ihtimal...

rica ederim anladığım kadarıyla senin telefonun rom unda bir sorun varmış. testlerden geçtiyse sağlam bir şekilde eline ulaşacağını umuyorum.

• Hocam Bu kapanmanın Tek Nedeni Telefonun Isınmış olması.Yani İşlemci Sıcaklığının Beya Yükselmiş olması ,Bu Isınmanın Tek Nedeni de Telefon Şarjda İken Telefonunuzla oynamak Telefonu Açmak için Şarjdan Çekin Telefonu Açın Ekranını Kilitlemesi Bekleyin Şarj a Takın Ve Soguk Biyere Bırakın Ve Şarj olsun Telefonunuzu Kurcalamayın bu bende oluyor Htc like girin orda Telefonunuzun sıcaklığını gösteren programlar Var bende Var Reset atıkdan sonra baktığımda Telefonun Sıcaklığı 40 derecen Fazlaydı Bide telefonunuzu Bilgisayardan şarj etmeyin Orjinal şarj makinesiyle şarj edin bu size daha hızlı şarj etmesini ve pil ömürünü uzatmasını sağlayacak İyi günler.
  • Aynı sorun bende de vardı ve vodafonedan almıştım ,teleservice e garantiye verdim 25 gün sonra geldi ve anakart , batarya değişmişti suan kullanıyorum nazar değmesin yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitkose

Aynı sorun bende de vardı ve vodafonedan almıştım ,teleservice e garantiye verdim 25 gün sonra geldi ve anakart , batarya değişmişti suan kullanıyorum nazar değmesin yani

Hortlatmisin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu kapanmay sorununa bi çözüm bulabilen varmı tarif edildiği şekilde şarj dolumu yapıyorum sim kartımı yeniledim sdcardsız kullanıyorum format attım hiç bir uygulama yüklü değil orjinal haliyle root vs. hiç bi işlem yapmadım ama az önce görüşme ortasında kapandı ne olur bi akıl verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

quote:

Orijinalden alıntı: halojan54

denemediğim şey kalmadı ve hatsız durumdaykende donma takılma açılmama sorunlarını tekrarladı telefon. bende hiç uğraşmadan değişim talep ettim. sorun hatla alakalı falan değil arkadaşlar. bu telefon 2-3 görevi aynı anda yerine getiremicek kadar kötü. bu sorun donanımsalda olabilir rom dan dolayıda olabilir. android e o kadar hakim değilim ama bildiğim tek birşey ve bu telefonda sorun var. büyük bir sorun hemde. vodafone un tüm htc desireları toplaması lazım. milletin anakartlarını falan değiştirmişler yine çözüm yok yine çözüm yok. bakalım telefon servise gider yarın. eğer sizdede böyle bir sorun varsa direk değişim talebiyle telefonu aldığınız bayiye başvurun.

-sim kart takılıyken tel açılmıyor bile.
    -simsiz çalışırkende bikaç saat içinde mutlaka kendini kapatıyor
    -kendini kapattıktan sonra yeşil htc yazısı yanıp sönüyor ve saatlerce açılmıyor telefon
    -kameradayken kapanıyor.
    -turkcell ve avea sim kart denedim. sorunsuz gibi durmalarına rağmen onlardada bu kapanma ve açılmama olaylarını yaşadım.
    -ve ayrıca telefonda vodafone hat takılıyken şarj olmuyordu. şarja taktığımda tel kendini direk kapatıyordu ve yeşil htc yazılı ekranda donup kalıyordu.

Benim telin sorunları bunlardı. dövsem haklıyım sövsem gene haklıyım.

AYARLAR DAN KABLOSUZ ÖZELLİĞİ VE AGLAR A GİR ORADANDA MOBİL SEBEKELERE GİRSEBEKE OPARATÖRÜNÜ SADECE VODAFONE OLARAK AYARLA.geçmiş olsun.Bende de yapmıstı daha sonra bunu yapınca geçti.Büyük ihtimal işini çözer

Benim tel de sıkıntı hiç yok.2-3 işi aynı anda yapıyorum arka planda bazen 5 ayrı uygulama acık oluyor yinede bir yavaslama söz konusu değil.Belki size sıkıntılı bir telefon denk gelmiştir.İnanın cok memnunum ben cok zevkli bir telefon
    quote:

AYARLAR DAN KABLOSUZ ÖZELLİĞİ VE AGLAR A GİR ORADANDA MOBİL SEBEKELERE GİRSEBEKE OPARATÖRÜNÜ SADECE VODAFONE OLARAK AYARLA.geçmiş olsun.Bende de yapmıstı daha sonra bunu yapınca geçti.Büyük ihtimal işini çözer

Benim tel de sıkıntı hiç yok.2-3 işi aynı anda yapıyorum arka planda bazen 5 ayrı uygulama acık oluyor yinede bir yavaslama söz konusu değil.Belki size sıkıntılı bir telefon denk gelmiştir.İnanın cok memnunum ben cok zevkli bir telefon

bi deneyin derim..

• quote:

denemediğim şey kalmadı ve hatsız durumdaykende donma takılma açılmama sorunlarını tekrarladı telefon. bende hiç uğraşmadan değişim talep ettim. sorun hatla alakalı falan değil arkadaşlar. bu telefon 2-3 görevi aynı anda yerine getiremicek kadar kötü. bu sorun donanımsalda olabilir rom dan dolayıda olabilir. android e o kadar hakim değilim ama bildiğim tek birşey ve bu telefonda sorun var. büyük bir sorun hemde. vodafone un tüm htc desireları toplaması lazım. milletin anakartlarını falan değiştirmişler yine çözüm yok yine çözüm yok. bakalım telefon servise gider yarın. eğer sizdede böyle bir sorun varsa direk değişim talebiyle telefonu aldığınız bayiye başvurun.

-kendini kapattıktan sonra yeşil htc yazısı yanıp sönüyor ve saatlerce açılmıyor telefon
    -kameradayken kapanıyor.
    -turkcell ve avea sim kart denedim. sorunsuz gibi durmalarına rağmen onlardada bu kapanma ve açılmama olaylarını yaşadım.
    -ve ayrıca telefonda vodafone hat takılıyken şarj olmuyordu. şarja taktığımda tel kendini direk kapatıyordu ve yeşil htc yazılı ekranda donup kalıyordu.

aynı sorun benım Htc Hd desire telefonumda da var :S
    garantiside bitti kvk versem mi ?

• quote:

Telefonum servisten geldi. Değişim yapmışlar yeni telin şu an sorunsuz duruyor. Teleservice çok iyi bir izlenim bıraktı bende.
    konu açılalı baya olmuş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuslaKing48 -- 1 Şubat 2013; 10:21:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki_ist

quote:

-kameradayken kapanıyor.

aynı sorun benım Htc Hd desire telefonumda da var :S
    garantiside bitti kvk versem mi ?

telefonda üretim hatası olduğu için anında değiştirdiler. servise gönder böyle bir durumdaysa.

• ama garantisi yok değiştirmezler bence :S
  • Aynı sorun bendede var..Bazen de puk kodu kilitlendi diyor.Bataryayı ve SIM'ı çıkarıp tekrar takıyorum düzeliyor
  • htc desire s kullanıyorum bende de aynı sorun var, htc yetkililerinden destek bekliyoruz. bu işler inovasyon demekle olmuyor canım.
  • Merhaba arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama fikir ve yardımlarınıza sevinirim. Htc desire 728 var bende bir senedir kullanıyorum kapanma sorunu peydah oldu şöyleki batarya %40 altındayken yaşadım hep bu durumu, video izlerken flaşla foto çekerken instagram hikayelerini izlerken birden kapanıyor cihaz açıyorum bir kaç dakka sorun olmuyor tekrar güç gerektiren bir iş yapınca video müzik gibi birden kapanıyor. Sonra düzeliyor ama sürekli yinelenen bir durum değil. Whatsapp mesjlaşmada falan zaten sorun yaşamadım hiç yada cebimdeyken kendi kendine kapanmadı. Batarya da bir sorun olabilir mi birden güç çekinde kapanma gibi sizce ne neden oluyordur. Şarj süremde de bir değişim yok sabah fişten çekiyorum gece 11-12 amca takıyorum şarja. Bug tarzı bir şey varmı bilmiyorum belki yazılımsaldır çok uygulama yüklüde değil cihazda. Ne yapmamı tavsiye edersiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.